Jump to content

AM2/3 brackets για Thermaltake sonic tower. Θα βρούμε πουθενά;

hayabusa

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους,

Εδώ και μπόλικα χρόνια έχω την ψύκτρα του τίτλου. Παλιά αλλά αρκετά αξιοπρεπής νομίζω.

Θα ήθελα να την χρησιμοποιήσω, αν γινεται, και στο σύστημα της υπογραφής, ώστε να αντικαταστήσω τη στοκ ψυκτρα του 1090Τ η οποία προφανώς θα ειναι αρκετά υποδεεστερη της TT αλλά κυρίως κάνει αρκετό θόρυβο όταν δουλεύει σε ψηλές στροφές το ανεμιστήρι.

Ξέρει κανείς αν υπάρχει κανένα κιτ για την κουμπώσω στη μητρική; (και που μπορώ να το βρω).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλές γιορτές :)

την έχω αυτή 2 φορές unused με το bracket, μπορεί ο [MENTION=166]Κοπρίτης[/MENTION] να πάρει τη διάσταση από εμένα και να σου φτιάξει ένα bracket να έχεις. (κανονικά και με παξιμάδια μπορείς αν έχεις τα σιδεράκια)

Με έχει σώσει, έχει αστείο κόστος, αλλά δεν ξέρω αν κάνει για ΑΜ2/3 που το θέλεις. Μπορεί να υπάρχει αντίστοιχο, όμως κι αυτό να πάρεις με τα <2€, να το δοκιμάσεις δε χάνεις τίποτα.

Αν δε θέλεις να δώσεις ούτε τα 2€, έλα από το σπίτι, μένουμε δίπλα, να σου δώσω το δικό μου να κάνεις δοκιμές.

thanx Wiz :)

Δεν το είχα υπόψην αυτό. Βέβαια με μια γρήγορη ματιά δεν είδα να υπάρχει κάτι αντίστοιχο για AMD.

Λες οι τρύπες κάποιου κάποιου από τα sockets της Intel να είναι ίδιες με του ΑΜ3; Δυσκολάκι μάλλον ε ;

[MENTION=166]Κοπρίτης[/MENTION] , here you go:

PICT0240.JPG

sonictower.jpg

Aυτό που θέλω εγώ είναι το λαμάκι σχήματος "Η" που μπαινει στο αυλάκι που φαίνεται στη δεύτερη φωτογραφία και βιδώνει στο backplate της μητρικής :)

υποθέτω πως ναι :)

edit: @Κοπρίτης : Έχεις κανα τέτοιο (ή κάποιο λινκ προς ebay or sth πχ) να με βολέψεις ; :)

να βρε, το δικο μου σκαναρα και σου εδειξα στην φωτο πριν...

που και πως το θες?

είμαι Μοσχάτο φίλτατε. αν δεν κάνω λάθος, το εργαστήριό σου είναι κοντά. Αν θέλεις στείλε μου ένα πμ την διεύθυνση και τι ώρες εισαι και περνάω κάποια στιγμή αύριο ή την Παρασκευή.

I owe you big time :T:

• 4 weeks later...

Παρελαβα το λαμακι απι τον Γιωργο και τον ευχαριστω παρα πολυ (ξερει γιατι) :T:

Δεν κανει για ΑΜ3 τελικα ομως (ειναι μονο για Ιντελ sockets οπως ειδα τυχαια στο ιντερνετ σημερα) οποτε αν δεν υπαρχει καποια αλλη πατεντα για να βαλω την ψυκτρα και αν δεν εχει αντιρρηση ο Γιωργος ([MENTION=166]Κοπρίτης[/MENTION] ) λεω να το βαλω προς χαρισμα στο σχετικο θρεντ.

Γινεται αραγε τιποτα; :)

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.