wrong method Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2004 Καλησπέρα.Λοιπόν επιτέλους ηρθε το νέο case.Έφαγα 2 μέρες να το στήσω και αυτό γιατί τα βρήκα "μπαστούνια" με τους σένσορες και τα ανεμιστήρια.Το manual δεν βοήθησε και πολύ πάντως.Εδώ μολις το άνοιξα.
wrong method Ιούνιος 29, 2004 Author #2 Ιούνιος 29, 2004 Το "χταπόδι" και απίστευτο μπέρδεμα.Μου έφαγε μιά μέρα ολόκληρη.
wrong method Ιούνιος 29, 2004 Author #3 Ιούνιος 29, 2004 Το τελος,πριν 1 ώρα.cpu temp 44 (πριν κοντά 60) case temp 36 (πριν 39-42).Ελπιζω να σας αρέσει.Το εμπρός είναι σαν "τσίρκο" αλλά παίρνει βελτίωση.Κάτι που θέλω να ρωτήσω:που λογικά πρέπει να τοποθετηθούν οι σενσορες γιά τη θερμοκρασία; Εβαλα 1 στην ψύκτρα της cpu, 1 πάνω στο fan της ψύκτρας καί 1 στους δίσκους.Μήπως πρεπει να τους βάλω σε άλλο μέρος;
YDinopoulos Ιούνιος 30, 2004 #4 Ιούνιος 30, 2004 Πολύ καλώδιο βρε παιδάκι μου......Μαζεψε τα λιγάκι !
prokopas Ιούνιος 30, 2004 #7 Ιούνιος 30, 2004 Καλορίζικο. Μου φαίνεται όλοι με τα Thermaltake έχουμε το ίδιο πρόβλημα με τα καλώδια. Αλλά να μου πεις με τόσους ανεμιστήρες και το ρυθμιστή πως να μην έχουμε...Καλορίζικο και πάλι
wrong method Ιούνιος 30, 2004 Author #8 Ιούνιος 30, 2004 Παιδιά ευχαριστώ ολους σας.Πήρα μερικά sleeves σήμερα,αλλά δύσκολο το βλέπω να μαζευτούν τόσα καλώδια.Γιά τους σένσορες ξέρει κανείς;
taramas Ιούνιος 30, 2004 #9 Ιούνιος 30, 2004 Πρωτα απο ολα καλοριζικο και καλοδουλευτο τωρα εγω θα σου πω τι εκανα στο δικο μου Thermaltake (του γιου μου για την ακριβεια)... α) το ανοιγομενο πλαστικο στο πλαι με τους 2 8αρδες ανεμιστηρες εφυγε και αντικατασταθηκε με 2 12αρηδες πανω στο καπακι. β) ανοιξα 2 τρυπες διπλα απο την mobo (πανω - κατω) και περασα ολα τα καλωδια απο πισω, ξερω ειναι λιγο ζορι η μπαρα που εχει αλλα με λιγο παιδεμα τα καταφερα. Ειναι πολυ ωραια κουτια (το δικο μου ειναι το Xaser III ) αλλα τα καλωδια πρεπει να τακτοποιηθουν με καποιο τροπο για να εχεις καλη ροη αερα.
anhelito Ιούνιος 30, 2004 #10 Ιούνιος 30, 2004 τους σένσορες μπορείς να τους τοποθετήσεις όπου θέλεις. π.χ. αν δεν χρειάζεσαι να μετράς τη θερμοκραία της vga μπορείς να βάλεις το σένσορα σε έναν ακόμη σκληρό δίσκο. Αρκεί να θυμάσαι που τους έβαλες.
wrong method Ιούνιος 30, 2004 Author #11 Ιούνιος 30, 2004 Λοιπόν εμφανίστηκε ένα πρόβλημα.Μόλις έβαλα την καινούργια ψύκτρα επάνω και έριξα λίγο τις στροφές,αρχίσανε τα restart.Αυτό δεν συμβαίνει με την stock της intel στην οποία,άνετα ρίχνω τις στροφές της εως και 1600.Η καινούργια πατάει καλά πάνω στην cpu και παίρνει ρεύμα.Από υποστήριξη πάντως τίποτα, έστειλα ένα mail στη Tt ακόμα να απαντήσουν.
anhelito Ιούνιος 30, 2004 #12 Ιούνιος 30, 2004 Γιατί να σου κάνει restart? Λογικά αν δεν είχες βάλει σωστά τη ψύχτρα =>θα ανέβανε ψηλά η θερμοκρασία του επεξεργαστή =>θα έκλεινε το σύστημα για προστασία. Εσένα όμως γιατί να σου κάνει επανεκκινήσεις? Βάζεις θερμοαγώγιμη πάστα? Επίσης για τέτοια εποχη να λειτουργείς στις 1600 στροφές τον ανεμειστήρα είναι λίγα αλλά κ πάλι επαρκούν για να ψύχθεί ο επεξεργαστής. Μήπως σου κάνει κανά βραχυκύκλωμα?
wrong method Ιούλιος 1, 2004 Author #13 Ιούλιος 1, 2004 Τα specs της ψύκτρας (Τt polo 735) αναφέρουν γιά 2000-5500 σε manual/temp control,αρα όταν μειώνουμε τις στροφές του,δεν μπορεί να πέφτει κατω από τις 2000 ή μπορεί;;;;;;;;; :confused: :confused: Οσο γιά την τοποθέτηση, είναι ακριβώς οπως αναφέρεται στο άρθρο γιά την arctic silver 5,τελος παντων καπως έτσι.
prokopas Ιούλιος 1, 2004 #14 Ιούλιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από ταραμας α) το ανοιγομενο πλαστικο στο πλαι με τους 2 8αρδες ανεμιστηρες εφυγε και αντικατασταθηκε με 2 12αρηδες πανω στο καπακι. Πως στερέωσες στο πλαϊνό καπάκι του Xaser III τους 2 12άρηδες βρε ταραμας? Βολεύει καλύτερα από το πλαστικό που έχει η Tt?
wrong method Ιούλιος 1, 2004 Author #15 Ιούλιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από prokopas Πως στερέωσες στο πλαϊνό καπάκι του Xaser III τους 2 12άρηδες βρε ταραμας? Βολεύει καλύτερα από το πλαστικό που έχει η Tt? Δεν το καταλαβαίνω και εγώ.Μιά φωτογραφία(αν γίνεται) θα μας βοηθούσε. Νομίζω ότι εδώ δεν χωράνε, λογω μπάρας.
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 18, 2004 #19 Σεπτέμβριος 18, 2004 σωστη μεθοδος !!! much better.... αξιζε τον κοπο....
blade_pan Σεπτέμβριος 18, 2004 #20 Σεπτέμβριος 18, 2004 Παιδια αυτο το κουτι ειναι μαρτυριο!!! Το εχω τοσους μηνες και γινεται χαμος! θελω να βαλω και εσωτερικη υδροψυξη! :happy2: Θα γελασει και ο καθε πικραμενος!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.