Jump to content

Φθηνό Media Player

Tomahawk

Recommended Posts

Μιας και η αδελφή μου δε μπορεί να πάρει άλλο laptop με hdmi για να βλέπει ταινίες στην TV λέω να της πάρω ένα Media Player.

Τίποτα το τρελό, απλά κάτι να παίζει HD καλά (κυρίως 720p) και να υποστηρίζει τα γνωστά format και φυσικά υπότιτλους.

Κατευθείαν σκέφτηκα το PicoHD, όπως και κατευθείαν αντιλήφθηκα πως δεν είναι διαθέσιμο πουθενά!

Τώρα η Crystal Acoustics πουλάει το MatchBox.

Τα 67-70Ε που το βρίσκω διαθέσιμο είναι οριακά εντός του budget.

Αξίζει να ψάξω για κάτι άλλο ή να πάω με κλειστά μάτια γι αυτό;

Δε με νοιάζει να γλυτώσω 10Ε, απο 20 και πάνω το συζητάμε!

:)

Έφτιαχνα μιλάμε τώρα το ίδιο θέμα. Με πρόλαβες για λίγα λεπτά όμως.

ΟΚ, ψάχνω συχνά πυκνά για κάποιο μτχ επώνυμο media player για να μην εξαρτώμαι από το πισί για να βλέπω ματρόσκες, αλλά όλα ξεφεύγουν από το budget που έχω θέσει στην υπερκαταναλωτική μου μανία.

Πραγματικά ψάχνω για το οικονομικότερο δυνατό. Αν μου βρει κάποιος το αντίστοιχο της wd πατημένο από αυτοκίνητο αλλά να παίζει και 1080p άνετα με υποτίτλους, θα είμαι χαρούμενος. Τώρα προχωρημένες καταστάσεις με ήχο δε με αγγίζουν γιατί δεν έχω και το αντίστοιχο hardware (από την οθόνη θα βγαίνει ο ήχος!). Δίκτυα, εσωτερικοί δίσκοι και λοιπά (wifi, ψήσιμο καφέ, άπλωμα ρούχων) με ενδιαφέρουν μόνο αν ρίχνουν την τιμή!

Είπα λοιπόν να αρχίσω να παίζω με την αναζήτηση του ebay..

Και βρήκα ας πούμε αυτό.

Ένα πράγμα που δεν ξέρω είναι αν το 80Mbps είναι αρκετό για 1080p (αν και μάλλον θα είναι). Στο τμήμα του ήχου, αναφέρει ακόμη και το DTS, και αν αυτό αληθεύει, τότε δε θα έχω και θέμα να μετατρέπω το stream του ήχου!

Άλλες προτάσεις?

Τι λέτε να το δοκιμάσω?

Αν θες δίνει 10 λίρες παραπάνω και τσιμπάς αυτό το οποίο είναι ίδιο με το PicoHD 5.1 σύμφωνα με ένα θέμα στο amazon.

Τώρα το σκέφτομαι κι εγώ πλάκα πλάκα γιατί βγαίνει 36Ε με μεταφορικά.

Το μόνο που με προβληματίζει ειναι ο χρόνος παράδοσης (έχει γιορτή στις 27), η "υποστήριξη" και η εγγύηση.

Βρήκα και τα Pico, PicoHD στα 55 και 59 αντίστοιχα, που δε πιστεύω πως αξίζει να τα δώσω αντι του MatchBox.

Φανταστικο μαραφετι το PICO HD αλλα οντως δεν το βλεπω πουθενα.

Ειναι 1:1 κοπια αυτο που δωσες απο το ebay?

Ναι, μπορείς να το δεις κι [ame=http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00534L3B8/ref=pd_lpo_k2_dp_sr_1?pf_rd_p=103612307&pf_rd_s=lpo-top-stripe&pf_rd_t=201&pf_rd_i=B0046SD2MK&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_r=1ZNY1WAF82MFEAPA06W5]εδώ[/ame] και να διαβάσεις τα reviews απο κατόχους.

Βέβαια δε ξέρω τι παίζει με ελληνικούς υπότιτλους. (Βέβαια με firmware απο crystal audio λογικά θα είναι κομπλε)

Αν πατήσεις "picohd amazon" στο γουγλη και τσεκάρεις το 2ο αποτέλεσμα θα δεις που το διάβασα.

Πόσταρα πριν το link αλλα δε το εμφανίζει σωστά.

Το Pico το βρήκα στα 55-59 αλλα δε πιστεύω οτι αξίζει η διαφορά ώστε να μη πάρω το MatchBox.

Υ.Γ Με την εισαγωγή links απο amazon τι παίζει και τα εμφανίζει διπλά;

Μάλιστα, πολύ ενδιαφέρον θέμα γιατί με ψιλοαπασχολεί και μένα.

Εγώ έχω το WD HDTV πρώτης γενιάς. Μια χαρά τα πήγε μέχρι τώρα, όμως έχω τα εξής παράπονα:

1. Στα 1080p με μεγάλο bitrate τα φτύνει.

2. Δεν υποστηρίζει DTS και είναι μανούρα η μετατροπή των αρχείων.

3. Δεν έχει καμία δικτυακή υποστήριξη (ενσύρματη ή ασύρματη).

Αξίζει να το αντικαταστήσω με αυτόν τον κινέζο που λέτε ότι ειναι copy του Pico? Τι λέτε οι εμπειρότεροι;

To pico μου φαίνεται ολόιδιο με αυτό που πόσταρα (αν εξαιρέσεις τα ελληνικά custom firmwares που από όσα διάβασα υπάρχουν.

Από την άλλη δεν το βρήκα κάπου στο skroutz.

Εν τω μεταξύ η σκ@τουλίτσα λέει ότι παίζει και DTS ενώ το http://www.ebay.co.uk/itm/Sumvision-Cyclone-Micro-2-MKV-Upscaling-Media-Player-/300608657790?pt=UK_Collectables_HardDriveEnclosures_RL&hash=item45fdac197e#ht_1610wt_1139

όχι

Επειδή μόνο δύο λεπτομέρειες με κρατάνε μακριά από την κινεζιά έστειλα ένα μήνυμα για 2 διασαφηνίσεις και περιμένω. Αν είναι σωστές οι απαντήσεις ορμάω!

(αν μπορεί σίγουρα να κάνει decode DTS ήχο και ποιο είναι το μέγιστο μέγεθος εξωτερικού δίσκου που μπορεί να διαβάσει)

ΕΕΕΕΕΕΕ θα τρελαθώ. Έψαξα στο γνωστό μαγαζάκι για media player με το τσιπάκι του Matchbox (realtek 1055)

http://www.ebay.co.uk/itm/Portable-1...item4cf87b7792

Και τώρα αρχίζουν τα διλλήματα!

[MENTION=14013]Ταμτάκος[/MENTION]

Πού λέει ότι παίζει DTS?

Λοιπόν να ζητήσω συγνώμη γιατί έγινε μπέρδεμα. Το player στο οποίο αναφερόμουν ήταν το Crypto Redi250MP το οποίο ξαφνικά σταμάτησε να βγαίνει απ' ότι είδα στο avclub και όντως στο site της Crypto δεν αναφέρεται πλέον.

Δεν θυμόμουν ακριβώς το μοντέλο και πάτησα στο Skroutz "Crypto 250" και μου έβγαλε το Free Time.

Φακ μι. Αυτό έχει και pvr / time shift...

Πού το βρήκες και πόσο?

Media Mrkt Αμαρουσίου, 55 ευρώ. Το ήθελα και για την ψηφιακή TV.

Αν βρω χρόνο και θέληση, θα κάνω ένα review αν και είναι τέλος κύκλου ζωής για το συγκεκριμένο.

Ρε παιδιά έχω μία 23" samsung full hd και μία άλλη philips hd ready στην οποία έχω πάνω έναν ενισχυτή συνδεδεμένο ο οποίος περνά την εικόνα στην philips μέσω video out.Θέλω να πάρω ένα media player που να μπορώ να συνδέσω πάνω ένα usb ή έναν εξωτερικό σκληρό 2.5" και να μπορέι να παίξει οποιοδήποτε είδος αρχείου και εξωτερικούς υπότιτλους χωρίς να μπλέξω με μετατροπές και άλλες τέτοιες διαδικασίες. Με αυτό που ποστάρατε πιο πάνω μπορώ να το συνδέσω με τις παραπάνω συσκευές και να το κάνω αυτό? Και τέλος για εγγραφή προγραμμάτων από τηλεόραση είναι η λειτουργία pvr ε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Εγώ τελικά πήρα το Matchbox, τη Δευτέρα που θα δωθεί και θα το δοκιμάσω θα γράψω εντυπώσεις. Πάντως απ'όσα έχω διαβάσει (πχ εδώ παίζει αξιοπρεπέστατα σχεδόν(?) τα πάντα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.