Jump to content

Χ800 μόνο με 34.99!!!!!

vdeseris

Recommended Posts

LOL ψάρωσα κανονικά. Αλήθεια δεν ήξερα ότι είναι και η B&B στο παιχνίδι, είναι καλό ξέρεις κανένας σας?

αχαχαχαχαχαχαααααα........τρομερο ψαρωμα..............vdeseri ελπιζω να εχεις μεγαλα διχτυα θα ειναι πολυ μεγαλη η ψαρια......χαχααχαχα

απο θερμοκρασιες τι θα λεει?ελπιζω ο πυρηνας να μην ζεσταινεται παρα πολυ.....χοχοχοχοχο:tw:

προσοχη παιδια!!!!!!!μονο απιονισμενο νερο......μην βαλετε κανενα παραφλου και τρεχουμε....αχαχαχαχα:giveup:

ειναι βεβαια και νεας τεχολογιας οποτε προβλεπω τα γραφικα να μην πιξελιαζουνε(κοινως τσαλακωνουνε) και να ειναι πιο σμουδ....χεχεχεχεε:tw:

Δεν αξιζει ρε παιδια, βαλε συνναλαγμα, μεταφορικα...

Μα τι ψαρωμα ηταν αυτο?

Το ORB θα την αναγνωριζει?

Το μόνο που με προβλημάτισε είναι το "10-minute auto off" :confused: Ούτε μια πίστα του Far Cry δεν προλαβαίνεις να βγάλεις σε 10 λεπτά!

Την αγορασα!!! Καταπληκτικες επιδοσεις παιδες, αλλα η θερμοκρασια στο κουτι, απο 39C που ηταν, πηγε 450C...

Αν και ειμαι εντελως :OT: -εκτος τοπου και χρονου ενα πραμα..- μολις παρατηρησα οτι ο κυριος στο αβαταρ του enduracell αλλαξε σταση !

Τωρα φαινεται καθαρα το μπλουζακι του ! :confused::eek::p:blink: !!!!!

Αρχική απάντηση από Chosen

Την αγορασα!!! Καταπληκτικες επιδοσεις παιδες, αλλα η θερμοκρασια στο κουτι, απο 39C που ηταν, πηγε 450C...

X800 πήρες ή καμία 6800Ultra ?? ΛΟΛ !!! :)

Πλακα πλακα, βλεπω την nVidia να αντιγραφει στεγνα την Intel... Στην αρχη "εκλεψε" την ιδεα του combo τοστιερας-πιστολακι απο τον Prescott και τις ηφαιστιακες ψυκτρες του και τωρα κλεβει και το HyperThreading (με λιγο μπακαλικο τροπο, αλλα το κατακλεψε...)

Αρχική απάντηση από paschalia

Αν και ειμαι εντελως :OT: -εκτος τοπου και χρονου ενα πραμα..- μολις παρατηρησα οτι ο κυριος στο αβαταρ του enduracell αλλαξε σταση !

Τωρα φαινεται καθαρα το μπλουζακι του ! :confused::eek::p:blink: !!!!!

LOL είχε ιδρώσει το προηγούμενο t-shirt μου από το χορό και είπα να αλλάξω μια και oι μασχάλες μου βρομοκοπούσαν

ξέρω θέλει βρόμο©

Αρχική απάντηση από Chosen

Πλακα πλακα, βλεπω την nVidia να αντιγραφει στεγνα την Intel... Στην αρχη "εκλεψε" την ιδεα του combo τοστιερας-πιστολακι απο τον Prescott και τις ηφαιστιακες ψυκτρες του και τωρα κλεβει και το HyperThreading (με λιγο μπακαλικο τροπο, αλλα το κατακλεψε...)

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :):) ’παιχτος Πέτρο !

Φοβερό value for money. Αγόρασα ήδη τρεις και πρήστικα. :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.