patirgerasimos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2011 Καλησπέρα,σκέφτομαι για καθαρά λόγους ασφάλειας, να μεταφερθώ από chrome σε firefox. Αυτό που με καίει όμως είναι τα tabs και το synchronization. Μέ έχει βολέψει αφάνταστα που αποθηκεύει οτιδήποτε αλλαγες σε σελίδες αυτόματα μιας και χρησιμοποιώ δύο υπολογιστές, ενώ μου παρέχει και άλλες διευκολύνσεις όπως όταν κάνω φορματ (ναι κάνω τακτικά)Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο add-on που να αποθηκεύει τα bookmarks στο σκληρό ή σε κάποιο dropbox αυτόματα, σε τακτά χρονικά διαστήματα και όχι να το κάνω εγώ manual. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Δεκέμβριος 20, 2011 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2011 https://www.xmarks.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Δεκέμβριος 20, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2011 και κάτι άλλο υπάρχει 64 bit version? αξίζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Δεκέμβριος 21, 2011 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 Εκτός από τα xmarks ο firefox έχει ενσωματωμένη τη λειτουργία sync. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 21, 2011 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 Ποιοι λογοι ασφαλειας Γεροντα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Δεκέμβριος 21, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 αχ ρε γμτ, μου τα είχε πει ένας φίλος μου, που του τα είπαν κατα την διάρκεια της διπλωματικής. Γενικά, αυτό που θυμάμαι είναι η ότι google μαζεύει πολύ πληροφορία, τρέχουνε από πίσω διάφορα, για το που μπαίνεις προτιμήσεις κλπ.. Τα οποία τα κρατάνε μετά..Θα ρωτήσω και αν θυμάται θα μεταφέρω περαιτέρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.