Jump to content

Η Γνωμη σας για ψυξη μνημων

YDinopoulos

Recommended Posts

• Replies 45
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από YDinopoulos

:D

Και απο ανεμηστηρια? Τις φυσα κάτι ???

Ενας 120 αρης ο οποιος βρισκεται στο πλαινο του κουτιου,πανω στο πλεξι ο οποιος ειναι συνεχεια στα 7 βολτ.

Ισως ασχετο με τις μνημες, αλλα εναν AMD stock HS "μονταρισμενο" (ξεχειλωμενο actually) για να παιρνει 80αρη φαν, που εβαλα πανω στην 9800, τον στερεωσα γρανιτη σταθερο αλλα τον φαν τον στερεωσα πανω στο HS με ταινια. Μια ωρα αντεξε πριν κανω το πιο σκληρο shutdown στο πισακι μου...

Αρχική απάντηση από Chosen

Ισως ασχετο με τις μνημες, αλλα εναν AMD stock HS "μονταρισμενο" (ξεχειλωμενο actually) για να παιρνει 80αρη φαν, που εβαλα πανω στην 9800, τον στερεωσα γρανιτη σταθερο αλλα τον φαν τον στερεωσα πανω στο HS με ταινια. Μια ωρα αντεξε πριν κανω το πιο σκληρο shutdown στο πισακι μου...

Τα έφτυσε η κάρτα ?!!

Αρχική απάντηση από Kostas7GTR

Τα έφτυσε η κάρτα ?!!

Οχι βρε, σε τετοια πειραματα, η προσοχη ειναι παντα 100% στην νεα αλλαγη και εν προκειμενω, το πισι ειναι πανω στο γραφειο, ανοικτο απο διπλα, και με το που εφυγε ο φαν και ακουμπησε πανω στην αντλια (θορυβος κλπ) πατησα το κουμπι και το εκλεισα. Βασικα ειχα και 5-10" γιατι η ψυκτρα που εχω ειναι και ψιλογομαρι (Spire).

Αρχική απάντηση από Chosen

Οχι βρε, σε τετοια πειραματα, η προσοχη ειναι παντα 100% στην νεα αλλαγη και εν προκειμενω, το πισι ειναι πανω στο γραφειο, ανοικτο απο διπλα, και με το που εφυγε ο φαν και ακουμπησε πανω στην αντλια (θορυβος κλπ) πατησα το κουμπι και το εκλεισα. Βασικα ειχα και 5-10" γιατι η ψυκτρα που εχω ειναι και ψιλογομαρι (Spire).

:) Aha λέω και εγώ! Πάλι καλά να λές !

• 3 weeks later...
Αρχική απάντηση από Dr.Paneas [Σήμερα, στις 20:45]

Ρε παιδιά δεν καταλαβα, τελικά ας συνοψίσει κάποιος τους τρόπους που αναφέρετε για ψύξη στην Ραμ με σειρά βέλτιστης απόδοσης.

Συμφωνω κι εγω απολυτα μαζι σου κι ας μου λυσει και μενα καποιος την απορια εγω που εχω ocz 4000 golden με ψυκτρες πως θα βελτιωσω την ψυξη τους που τωρα ζεματανε?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.