Jump to content

Η Γνωμη σας για ψυξη μνημων

YDinopoulos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αν και διαβασα αυτο θα ηθελα ενα μικρο "poll" οσον αφορα 2 υποψήφια συστηματα ψύξης για τις μνημες μου.

1) Της Thermaltake, το "ACTIVE MEMORY COOLING KIT"

productActiveMemo.jpg

2) Της Akasa το AK-171 Copper RAM Heatsinks...

ak171-1.jpg

Tι προτεινετε?

• Replies 45
  • Created
  • Last Reply

Το (1) μου έχει γυαλίσει και 'μένα...Για πείτε καμμιά γνώμη ρε παιδιά!

αλουμινένια κουλερμάστερ, ξεχωριστά ψυχτράκια για κάθε τσιπ μνήμης, με ένα 80ρι να τις χτυπάει...

Ναι όντος είναι πολύ καλή η λύση του Βούδα, αλλά δεν θα έλεγα ότι είναι και μουράτι...

Πιστεύω ότι τα copper της Tt είναι πάρα πολύ καλά...... Βάζεις επάνω και έναν 8cm fanny και είσαι οκ.

Εγώ είχα τα copper της Tt, αλλά τα έδωσα ο μλκ και πήρα τα alu γιατί μου άρεσε το μπλέ......

Θα συμφωνήσω με τον Βούδα...

Της Akasa τα πήρα, τα έβαλα και τα έβγαλα, lol.

’μα θες στα χαρίζω, αλλά μην με βρίζεις μετά, :p

Έχω τα Tt copper με 2χ5άρια φαν και είναι κυριλέ. Πάντος για το 1ο δε συμφωνώ γιατι είναι αλουμίνιο.

Αρχική απάντηση από JiMk

Πάντος για το 1ο δε συμφωνώ γιατι είναι αλουμίνιο.

και;;;;;; :confused::blink:

Αρχική απάντηση από DJD

Αν εχω καταλαβει καλα, το αλουμίνιο δεν εχει την καλή απαγωγή θερμότητας του χαλκου....

Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 10:21]

Ε καλά... δεν τον απαγορεύω να τα πάρει.....:o

Γιάννη, έτσι τα έχω βάλει.

post-39-1416071060,3538_thumb.jpg

Οχι βρε, αλλα μου φαινεται καπως περιεργο με τα σελοτεπια να κρατανε τον 80αρη....Τεσπα! Μαλλον θα παω για άυτό που πρότεινε ο Κώστας....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.