NooDle Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2011 Μια φίλη μου στην δουλεία της έχει ενα σταθερο και ενα λαπτοπ και win xp 32Θέλει να συνδέσει και τα 2 μηχανήματα σε πολυμηχάνημα, συγκεκριμένα στο : hp laserjet 3020 Παλιότερα το είχε έτσι συνδεμένα αλλα ήρθανε απο εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και την έβαλαν ενα πρόγραμμα το όποιο δεν δουλεύει τώρα... και είπανε οτι δεν γίνεται πλεον να συνδεθουν σαν δίκτυο..Ερώτηση: Μπορω να συνδέσω τον σταθερό με παράλληλη και το λαπτοπ με usb ή θα έχω πρόβλημα??εκτος και αν υπάρχει διακλαδωτής usb Ευχαριστώ.
The One Δεκέμβριος 20, 2011 #2 Δεκέμβριος 20, 2011 Σιγουρα μπορεις να συνδεσεις το ενα με USB και το αλλο με παραλληλη.Για διακλαδωτη USB δεν ξερω αν υπαρχει (δε νομιζω να υπαρχει) αλλα δεν μου φαινεται λογικο να μπορει να δουλεψει.
dpolal Δεκέμβριος 20, 2011 #3 Δεκέμβριος 20, 2011 Υπάρχει usb switch που είτε λειτουργεί με διακόπτη είτε (τα ποιό ακριβά) είναι αυτόματο. (usb switch - KVM & Data Switch | Skroutz.gr)ή μπορεί να βάλει print server (http://www.skroutz.gr/c/727/print-servers.html?keyphrase=printer+server) ΔΕΝ αξίζει βέβαια λόγο τιμής.ήΚαλύτερα να το συνδέσεις όπως είπες, μέσω παράλληλης και usb εκατέρωθεν.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.