fake Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2011 Καλησπέρα σε όλους... Έκανα ένα λάθος στον εξωτερικό σκληρό μου.. Τον κλείδωσα μέσω των ιδιοτήτων και των δικαιωμάτων και τώρα δεν ανοίγει σε κανέναν άλλον υπολογιστή εκτός απο τον δικό μου Τι Μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ Πολύ. Έτσι μου εμφανίζονται οι φακέλοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Δεκέμβριος 20, 2011 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2011 Ηλίθια δυνητικά ερώτηση, αλλά να τον ξεκλειδώσεις όπως τον κλείδωσες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake Δεκέμβριος 20, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2011 Ηλίθια δυνητικά ερώτηση, αλλά να τον ξεκλειδώσεις όπως τον κλείδωσες?Δεν Θυμάμαι τι ακριβώς έκανα...πάντως το έκανα μέσω των windows και των ιδιοτήτων..Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Δεκέμβριος 20, 2011 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2011 Right click στο δισκο -->Properties -->SecurityΑπο εκει γινεται η δουλεια.Καπου εχεις βαλει Deny σε καποιο χρηστη ή σε ολους(Everyone)Αν δεν υπαρχει η καταχωρηση Everyone βαλτην εσυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.