Jump to content

DVD Samsung for Xbox

gus8511

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν μπορείς να βρέις ίδιο DVD μιας και η Microsoft δεν έχει ανταλακτικά για το XBOX. Έχω δοκιμάσει ένα Pioneer 120s που δουλέυει οκ αλλά δεν έχει ίδια φάτσα σαν του XBOX. Δοκίμασε να βάλεις πάνω ένα CDR και αν θες δουλευέ το έτσι. Διαβάζει έτσι ΚΑΙ DVD+ και DVD- ....

Αρχική απάντηση από gus8511

Egw exw sindesei ena toshiba dvd alla epeidi einai gia pc den mpainei mesa alla oute dexetai entoles apo to panel!

Giayto thelw ena gia xbox gia na kleisw to koyti toy

Δουλέυει σαν Drive ή όχι ? Είναι αρκετά δύσκολο να βρείς ανταλακτικό DVD Rom για XBOX. O φίλος μου το έχει open αλλά λειτουργεί μια χαρά με το Pioneer

• 1 month later...
Αρχική απάντηση από gus8511 [02-07-2004 22:58]

file kosta vrika antalaktiko samsung dvd gia xbox me timi mono 39 euro kainoyrgio.

an thes sou stelnw til se pm

Φίλε μου μόλις βρήκα αυτό το site και είδα αυτό το post.Έχω μεγάλο πρόβλημα εδώ και πάρα πολύ καιρό με το drive του xbox,σε παρακαλώ πες μου που μπορώ να βρω drive για το xbox,ευχαριστω παρά πολύ προκαταβολικά.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.