gto234 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2004 Καλησπέρα,είδα το LITE ON SOHW - 812SX USB 2.0 σε ενα μαγαζί στην Θεσσαλονίκη 124+ΦΠΑ.Πιστεύτε αξίζει η αγορά του με την προοπτική να μπεί και σε laptop αργότερα;Τα USB DVD τRecorders έχουν κάποιο σημαντικό μείον από α εσωτερικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 30, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2004 Χωρις να εχω βρει το pattern που μου κανει αυτα τα χαζα, εχω στην δουλεια ενα Sony external i.link/USB2.0 που μου καταστρεφει ενα στα δυο δισκακια. Το μονο "περιεργο" ισως στην εγκατασταση του ηταν οτι το Nero ειχε εγκατασταθει με συνδεδεμενο μονο το IDE Plextor CDRW και μετα απλως συνδεσα το USB Sony. Απο τοτε που κανει χαζα.Στο σπιτι που εχω ενα Pioneer (106) δεν εχω χαραμισει ουτε μισο DVD/CD.Δεν εχω βρει λυση στο προβλημα με το USB Sony αλλα στο αναφερω ως στατιστικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gto234 Ιούλιος 1, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2004 Ενδιαφέρουσα η παρατήρηση-εμπειρία σου.Κανείς όμως που να έχει το LiteON? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.