voss Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2011 Χαιρετώ το forum. Υπάρχει κάποιος που να ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με την ανάπτυξη παιχνιδιών? Ψάχνω για 1-2 άτομα κυρίως όσον αφορά το 3d modeling ή τον ήχο. Ερασιτεχνικά και δωρεάν εννοείται. Δε χρειάζεται να έχετε τίποτα ειδικές γνώσεις, πέρα της ειδικότητας σας, πάνω στο game development. Μεράκι και ελεύθερο χρόνο να έχετε και τα υπόλοιπα τα βολεύουμε Δεν ξέρω αν πόσταρα στο σωστό forum, αν είναι ας μεταφέρει ένας mod το μήνυμα στο σωστό μέρος … Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Δεκέμβριος 20, 2011 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2011 Φιλε καλή αρχή ....Μια κίνηση που θα μπορούσες να κάνεις είναι να το κάνεις Open source ...δηλαδή να φτιάξεις μια σελίδα οπου να ανεβάσεις δείγμα οτι έχεις κάνει ως τώρα , specifications..απόψεις μεσω forum κτλ... Νομίζω οτι έτσι θα τρέξει καλύτερα το όλο θέμα .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voss Δεκέμβριος 20, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2011 κάπως έτσι...Ολα θα γίνουν σιγά σιγά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voss Δεκέμβριος 20, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2011 car test... - YouTubeανέβασα και ενα προχειρο βιντεακι με το μέχρι τώρα ΑΙ για να παρετε μια ιδεα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voss Φεβρουάριος 17, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2012 Αλλα 2 video με πιστες[ame=http://www.youtube.com/watch?v=yco9GVj5FLk]racing game on unity test1 - YouTube[/ame][ame=http://www.youtube.com/watch?v=Zz6_WnZqLYo]racing game on unity test2 - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Φεβρουάριος 17, 2012 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2012 Πολύ μου αρέσει η ιδέα ένα παιχνίδι σαν και αυτό φτιαγμένο από Ελληνικά χέρια. Αλλά για να γίνει ξεχωριστό πρέπει να του βάλουμε και λίγη ιδέα από Ελλάδα. Μια επιλογή θα ήτανε με ένα κουμπί να βγαίνει μια μούντζα από το παράθυρο του οδηγού προς έναν άλλο οδηγό. Προσωπικά θα το αγόραζα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.