Jump to content

gaming development

voss

Recommended Posts

Χαιρετώ το forum.

Υπάρχει κάποιος που να ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με την ανάπτυξη παιχνιδιών?

Ψάχνω για 1-2 άτομα κυρίως όσον αφορά το 3d modeling ή τον ήχο. Ερασιτεχνικά και δωρεάν εννοείται. Δε χρειάζεται να έχετε τίποτα ειδικές γνώσεις, πέρα της ειδικότητας σας, πάνω στο game development. Μεράκι και ελεύθερο χρόνο να έχετε και τα υπόλοιπα τα βολεύουμε

Δεν ξέρω αν πόσταρα στο σωστό forum, αν είναι ας μεταφέρει ένας mod το μήνυμα στο σωστό μέρος …

Φιλε καλή αρχή ....Μια κίνηση που θα μπορούσες να κάνεις είναι να το κάνεις Open source ...δηλαδή να φτιάξεις μια σελίδα οπου να ανεβάσεις δείγμα οτι έχεις κάνει ως τώρα , specifications..απόψεις μεσω forum κτλ...

Νομίζω οτι έτσι θα τρέξει καλύτερα το όλο θέμα ....:T:

• 1 month later...

Πολύ μου αρέσει η ιδέα ένα παιχνίδι σαν και αυτό φτιαγμένο από Ελληνικά χέρια. Αλλά για να γίνει ξεχωριστό πρέπει να του βάλουμε και λίγη ιδέα από Ελλάδα.

Μια επιλογή θα ήτανε με ένα κουμπί να βγαίνει μια μούντζα από το παράθυρο του οδηγού προς έναν άλλο οδηγό. :p

Προσωπικά θα το αγόραζα!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.