doctor25 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2011 αναβαθμησα το κινιτο μου στην εκδοση 2,3,3 μαμα και επειδη δεν μου αρεσε ελεγα να εβαζα καποια custom rom αλλη. τι θα μου προτινατε να βαλω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 19, 2011 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2011 Τι δεν σου αρεσει?Εχεις καποιο προβλημα με την τωρινη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor25 Δεκέμβριος 19, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2011 οχι κανενα αλλα ελεγα να πειραματιστω λιγο για αυτο θελω να την αλλαξω!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 19, 2011 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2011 Δηλαδη η εμφανιση των μενου δεν σου αρεσει πχ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor25 Δεκέμβριος 19, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2011 δεν εχει αλλαξει απο την προιγουμενη αναβαθμησει του froyo και καπως το βαρεθηκα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 19, 2011 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2011 Ε βαλε κανα launcher τοτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor25 Δεκέμβριος 19, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2011 επειδη ειμαι ασχετος δεν εχω κατσει να ασχοληθω τι ειναι το launcher ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 19, 2011 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2011 επειδη ειμαι ασχετος δεν εχω κατσει να ασχοληθω τι ειναι το loader?Ψαξε για :LauncherProGoLauncher EXADWLauncher EXαλλαζουν τελειως την "εμφανιση" των μενου κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor25 Δεκέμβριος 19, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2011 τα δοκιμασα αλλα δεν με εντυπωσιασαν..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 19, 2011 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2011 εγώ έχω την rcmix s v2.0 (αν θυμάμαι καλά) από τότε που το πήρα. γενικά έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. ρίξε μια ματιά στο xda για αυτή (που λογικά θα έχει βγει και κάποια καινούργια) αλλά και όλες τις άλλες που κυκλοφορούν. σίγουρα θα βρεις κάτι που θα σου αρέσει. Μια ερώτηση αφού ανοίχτηκε το θέμα αυτό:Πώς μπορούμε να καταλάβουμε αν η συσκευή έχει την amoled οθόνη ή όχι (η άλλη είναι s-lcd νομίζω) ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.