Jump to content

TheLab ΒΑΖΟ BF3 Server

zpaf

Recommended Posts

Τα υπολοιπα χρηματα (καβα) ειναι στα 68.02usd με την καταθεση του

Payment Jan 17, 2013 (arion24@....) $-30.00 -$305.00

και θα ειναι διαθεσiμα στην επομενη τιμολογηση του BAZO.

update με τον κουβα στα 88.02usd

Payment Jan 23, 2013 (mplampla@....) $-20.00 -$88.02

• Replies 872
  • Created
  • Last Reply

Και σε ποιο όνομα ακούει ο κ Mπλαμπλας. Εκτός αν θέλει να παραμείνει ανώνυμος. Όπως και να χει ευχαριστούμε για την υποστήριξη. :T:

Και σε ποιο όνομα ακούει ο κ Mπλαμπλας. Εκτός αν θέλει να παραμείνει ανώνυμος. Όπως και να χει ευχαριστούμε για την υποστήριξη. :T:

Εγω.

• 2 weeks later...
βαλτε κατι εκτος απο AM στον βαζο...:):):):)

Θα πρότεινα να βάλετε όλα τα σήματα PREM-AM-AK-CQ κλπ και στο game βάλετε ότι θέλετε .Πιστεύω θα τσιμπήσουν πολλοί.

[MENTION=15509]basilise[/MENTION]

Ετσι ομως δε δουλευει το quick match που πατανε και οι περισσοτεροι.

Ετσι ομως δε δουλευει το quick match που πατανε και οι περισσοτεροι.

Και τωρα που δουλευει, αδειος ειναι...

Γιατί δε λέτε οτι αφού σταμάτησα το game ο server έχει πεσει σε χειμερία νάρκη για αντίδραση.

*Nexus*

Παιζει να το γυρισετε σε HC παιδακια?

Εχω καποιο καιρο τωρα που TDM παιζω μονο HC, και εχω βρει την χαρα μου!

Τερμα ποια τα απειρα assist που επαιρνα, kill kill kill!

• 1 year later...

ΝΑ ξεθάψω το θέμα να ενημερωθώ που είμαστε ; Εχουμε αυτη τη στιγμή κάποιο server σε bf3 ή bf4 ; Προσωπικά έιχα συμμετάσχει στον 1ο BF3 BAZO server αλλα επειτα   αποχώρησα τα τελευταια  3 χρόνια γιατι είχα μείνει  χωρίς gaming pc .  Προσεχώς θα είμαι back on-line  :D  ( ελπίζω δηλαδή ...γιατι θα παίζω  για λίγο ακόμα με την 560ti hawk που είχα τότε... -_- )  οπότε αν υπάρχει κάτι στα σκαριά ,το συζητάμε αν θέλετε.... !!! 

Να ρωτήσω τους ειδικούς αν υπάρχει πλέον δυνατότητα server σε ελληνικό χώρο για καλύτεριο ping ή ακομα μόνο με γερμανικούς παρόχους ;;

2832655241003523713.jpeg?v=1328220267.03

Να ρωτήσω τους ειδικούς αν υπάρχει πλέον δυνατότητα server σε ελληνικό χώρο για καλύτεριο ping ή ακομα μόνο με γερμανικούς παρόχους ;;

Στον ελληνικο χωρο δεν υπαρχει ακομα τιποτα, μονο εξωτερικο...

Ελληνικοι σερβερ για το bf4, που θα βρισκεις αρκετους απο εδω μεσα, ειναι οι παρακατω:

Ελληνικοί Server

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.