Jump to content

TheLab ΒΑΖΟ BF3 Server

zpaf

Recommended Posts

Σημερα η gameservers τραβηξε τα λεφτα για το επομενο τριμηνο.

bazo.jpg

Τα υπολοιπα χρηματα (καβα) ειναι στα 68.02usd με την καταθεση του

Payment Jan 17, 2013 (arion24@...) $-30.00 -$305.00

και θα ειναι διαθεσiμα στην επομενη τιμολογηση του BAZO.

Εννοειται πως οποιος θελει να βλεπει τον BAZO up η καβα ειναι ανοικτη.

Έγινε επεξεργασία από Wizard!

[MENTION=2962]zpaf[/MENTION] όχι τα email του κόσμου χύμα στο κύμα :p

Η δική μου κατάθεση είναι για gousia να υπενθυμίσω.

βασικα εψες εδωκα ενα κοσαευρω στο γιωργο (αρα 26και κατι ντολορες) πως βγηκαν 30 δολαρια αυτος ξερει τι εκανε.εβαλες και συ μουργο α?

βασικα εψες εδωκα ενα κοσαευρω στο γιωργο (αρα 26και κατι ντολορες) πως βγηκαν 30 δολαρια αυτος ξερει τι εκανε.εβαλες και συ μουργο α?

Απλά αντί να βάλω $26.349813908, έβαλα στρογγυλά 30$...

παιδες να τα βαλουμε τα euro....μονο και μονο για να υπαρχει ο server ανοιχτος γτ εδω και καιρο δεν μπαινει κανεις....τεσπα,την δευτερα θα ενημερωσω καποιον απο εσας για να μου κανει την πληρωμη μεσο paypal γτ δεν εχω...το ποσο παρακαλω!!!

παιδες να τα βαλουμε τα euro....μονο και μονο για να υπαρχει ο server ανοιχτος γτ εδω και καιρο δεν μπαινει κανεις....τεσπα,την δευτερα θα ενημερωσω καποιον απο εσας για να μου κανει την πληρωμη μεσο paypal γτ δεν εχω...το ποσο παρακαλω!!!
Μηπως μιλας για αλλον σερβερ; Γιατι ο Bazo καθε μερα ειναι 64/64....

Μάλλον εννοεί "κανείς από τους γνωστούς"
Και αυτο να εννοει συνεχιζω να υποστηριζω οτι μιλαει για αλλον σερβερ :p

Φιλοξενουμε πολλους Ελληνες καθε μερα και τουλαχιστον για καποια ωρα ειμαστε οι περισσοτεροι μεσα....

[MENTION=2162]GruntGR[/MENTION] δεν διαφωνω αλλά επειδη μπορω να βλεπω μεσω procon απο που μπαινει ο καθενας, σου λεω οτι καθε μερα εχει μεσα τουλαχιστον 15-20 Ελληνες....κανενας δεν υπαρχει στη δικη μου friend list....:)

Κατι τετοιο εχει να γινει καιρο παντως, για πολλους και διαφορους λογους .....

capturesdc.png

ελα ρε μπαγασα με εχεις ξεμασκωτο πςςςς κοιτα δερματακι βελουδο..!!οσο για το θεμα ειμαστε μεσογειακος λαος που σημαινει συχνες μανουρες φαγωματα αλλα στο τελος παντα τα βρισκουμε με μια αμστελ (μπουκαλι οικοδομη)

Lazy και wizard το οτι στο friend list και στο procom οπως λετε μπορει να υπαρχουν 15-20 ελληνες μεσα και δεν εχω λογο να μην σας πιστεψω αλλα καιρο τωρα εγω βλεπω τους old,lazy,grisos,gousias και πολλους αλλους ακομα και εμενα να ειμαστε μονιμα σε αλλους server ο καθενας για τους λογους του ισως....και να ειναι ο λυκος ας πουμε στον bazo και να περιμενει αρκετη ωρα μπας και φιλοτιμηθει κανεις να joinαρει....χωρις να εννοω οτι οι υπολοιποι απεχουν μονιμα απο κατι τετοιο και κατα καιρους εχω συντροφευσει αρκετους απο εσας που μου ειστε μοναχουληδες....και τι να το κανω στην τελικη αν στους 64 ειναι 2-3 ατομα πλην καποιων ημερων που θυμομαστε λιγο τα παλια απο τα ενεργα μελη του server???και παλι λεω πως γουσταρω την φαση του serverακου μας...απλα να προσπαθησουμε να τον κανουμε οπως παλιοτερα που γαμ@@@ μανες...οι εξωserverικοι μπαινανε και βγαινανε καπακια γτ ηταν χωρις σαλιο η κατασταση....τωρα γινονται πιο μαγκες οι ασχετοι...!αυτα....οποιος καταλαβε-καταλαβε!!!

Lazy και wizard το οτι στο friend list και στο procom οπως λετε μπορει να υπαρχουν 15-20 ελληνες μεσα και δεν εχω λογο να μην σας πιστεψω αλλα καιρο τωρα εγω βλεπω τους old,lazy,grisos,gousias και πολλους αλλους ακομα και εμενα να ειμαστε μονιμα σε αλλους server ο καθενας για τους λογους του ισως....και να ειναι ο λυκος ας πουμε στον bazo και να περιμενει αρκετη ωρα μπας και φιλοτιμηθει κανεις να joinαρει....χωρις να εννοω οτι οι υπολοιποι απεχουν μονιμα απο κατι τετοιο και κατα καιρους εχω συντροφευσει αρκετους απο εσας που μου ειστε μοναχουληδες....και τι να το κανω στην τελικη αν στους 64 ειναι 2-3 ατομα πλην καποιων ημερων που θυμομαστε λιγο τα παλια απο τα ενεργα μελη του server???και παλι λεω πως γουσταρω την φαση του serverακου μας...απλα να προσπαθησουμε να τον κανουμε οπως παλιοτερα που γαμ@@@ μανες...οι εξωserverικοι μπαινανε και βγαινανε καπακια γτ ηταν χωρις σαλιο η κατασταση....τωρα γινονται πιο μαγκες οι ασχετοι...!αυτα....οποιος καταλαβε-καταλαβε!!!

Δεν ανέφερα procon, απλά είπα πως γενικά έχει πέσει η κίνηση στο παιχνίδι και όχι στον BaZo, πράγμα λογικό μετά από 1+ χρόνο.

Όσον αφορά στο populate, μαζί έχουμε παίξει αρκετές φορές κυνηγητό οι δυό μας μέχρι να μαζευτεί κόσμος, όπως και με τον [MENTION=17242]apostolis159[/MENTION] όσο έμπαινε σε καθημερινή βάση.

Κατι τετοιο εχει να γινει καιρο παντως, για πολλους και διαφορους λογους .....

Ρε μπαγασα ακομα και το battlelog παιρνεις screenshot... respect...:worship:

επισης τραβα και ενα τωρα να δουμε τη λιστα σου... ποσοι παιζουν και που.

Έγινε επεξεργασία από wolves

Δεν ανέφερα procon, απλά είπα πως γενικά έχει πέσει η κίνηση στο παιχνίδι και όχι στον BaZo, πράγμα λογικό μετά από 1+ χρόνο.

Όσον αφορά στο populate, μαζί έχουμε παίξει αρκετές φορές κυνηγητό οι δυό μας μέχρι να μαζευτεί κόσμος, όπως και με τον [MENTION=17242]apostolis159[/MENTION] όσο έμπαινε σε καθημερινή βάση.

^^True..

Προσωπικα έχω μετακομίσει για σπουδές και το laptop που χρησιμοποιώ τωρα δεν χαίρεται ιδιαίτερα αν ανοίξω bf3! :p Αν και το ping που έχω στο ΒΑΖΟ είναι 17-22ms! :hehe:

Τα χριστουγεννα που ήμουν ελλάδα μπηκα να ξεσκάσω γιατι ειχα να παιξω ~3 μήνες, αλλα δεν είχε πολύ κόσμο (απο εδώ μέσα εννοω, γενικα ηταν πίτα).

Όπως είπα απέχω αυτό το 3μηνο απ το server γιατι δεν θα βρω χρόνο να παίξω. Το επόμενο που που θα έχω τελειώσει με τις υποχρεώσεις όμως θα επανελθω! :)

Γενικα παιδες εχει πεσει η κινηση στο BF3. Ακομη και ο Μπανανας που ηταν μονιμα πιτα και με αρκετο κοσμο να περιμενει, τωρα εχει και αδειες θεσεις.

Λογικο ειναι εχει 1+ χρονο που βγηκε το παιχνιδι και μερικοι βαρεθηκαν, αλλοι περιμενουν το BF4 κοκ

Γενικα παιδες εχει πεσει η κινηση στο BF3. Ακομη και ο Μπανανας που ηταν μονιμα πιτα και με αρκετο κοσμο να περιμενει, τωρα εχει και αδειες θεσεις.

Λογικο ειναι εχει 1+ χρονο που βγηκε το παιχνιδι και μερικοι βαρεθηκαν, αλλοι περιμενουν το BF4 κοκ

Βαρέθηκαν και τα hack. Κάτι βασικό στο να σε κάνει να μην παίζεις.

[MENTION=9809]juno12[/MENTION]

Θελω και τα nick σας απο το battlelog για να σας βαλω σε reserve slot στον σερβερ :)

[MENTION=119]Samael[/MENTION] -->Samael_FN?

Εισαι κομπλε!

Έγινε επεξεργασία από Grisos