Jump to content

TheLab ΒΑΖΟ BF3 Server

zpaf

Recommended Posts

Υπάρχει σύστημα για slot reservation ή όχι στο server;

χελοοο τζωρτζη δεν πρεπει να υπαρχει τετοια δυνατοτητα που να δουλευει σωστα στο προκον μεχρι στιγμης (εκτος αν αλλαξε κατι και δεν το πηρα γραμμη )παντως αν θες να μπεις στο τσακα τσακα μπορεις να μιλησεις σε καποιον αντμιν ή καποιο αυτι του, που ειναι ονλαιν εκεινη την ωρα και να σε βαλει με το στανιο ''στελνοντας'' καποιον που δεν ειναι μελος του σερβερ(,ζπαφ,αζης,λειζι,γρισος,γουιζαρντ,εγουω,η φωνη). *αν και οταν τελειωνει ενας γυρος παιχνιδιου παντα φευγουν καποιοι..

Έγινε επεξεργασία από gousias1979

Υπάρχει σύστημα για slot reservation ή όχι στο server;

Υπάρχει, ναι. Δουλεύει σωστά, όχι...

Όπως είπε και ο [MENTION=21127]gousias1979[/MENTION], απλά στέλνεις ένα μήνυμα στο battlelog σε κάποιον από τους admins και πετάμε έξω άλλους για να μπουν τα μέλη. Σχεδόν πάντα υπάρχει κάποιος afk, ή έστω κάποιος που μόλις έκανε join και δεν έχει score. Μπορεί να είναι και κάποιος από εμάς, που πολλές φορές μπαίνουμε για populate, αλλά δεν παίζουμε.

Τα reserved slots δουλευουν και δεν δουλευουν....εξαρταται απο το εκαστοτε patch που βγαινει....μεχρι πριν λιγο καιρο δουλευε, μετα το τελευταιο server patch R-34 δεν δουλευει σωστα και κρασαρει τον server....

Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: violated Limit #8 Battlelog Kdr Kicker:angry:
Αν και μερικοι θα στεναχωρηθουν, το kick εγινε απο plugin....δοκιμασε ξανα με την πρωτη ευκαιρια :)

(αν σε kickαρει και παλι γραψε μου εδω να ελεγξω ξανα τις τιμες)

Έγινε επεξεργασία από Lazy Dog

Καλησπέρα , ένας admin με έκανε ban για aimbot.

Μπορείτε να μου το βγάλετε;

το account μου είναι

unR_0dayYyYyYyYy - Battlelog / Battlefield 3

Άστα αυτά... Και aimbot και θέλεις να ξαναμπείς;

χαχαχαχα

Για να μην το κουραζουμε το θεμα, οποιο ban εχει πεσει σε μελη των unR εχει πεσει απο τον Neph ο οποιος για λογους που δεν μου επιτρεπεται και δεν ενδιαφερουν, ειναι απων....

Εκεινος σας banaρισε, εκεινος θα σας ξε-banαρει(χλωμο). Deal with it και παιξτε αλλου. Δοξα τον Παναγαθο υπαρχουν παρα πολλοι και ελληνικοι σερβερς :)

Έγινε επεξεργασία από Lazy Dog