Jump to content

TheLab ΒΑΖΟ BF3 Server

zpaf

Recommended Posts

ρε παιδες να σοβαρευτουμαι και λιγο! Δηλαδη εμενα που δε μου αρεσουν οι μεγαλες πιστες και μπαινω πιο συχνα στα city maps πρεπει ρε [MENTION=1298]WizarD[/MENTION] να κανεις κατι αντιστοιχο(βαν)! Επισης σας πληροφορω οτι ο greek ειναι εξησου σπαστικος και στο infantry εαν καποιος νομιζει οτι μονο στα jets ειναι καλος γιατι απλα εχει το skill! Εχω παιξει απειρες φορες και μαζι του και αντιπαλος του σε πιστες, καποιος που δεν ασχολειτε με αεροπλανα heli μια χαρα μπορει να παιξει στο flanking!

• Replies 872
  • Created
  • Last Reply

@headcrab7 (το 21 δεν ειναι για σενα γαυρακι :p)

κοιτα, πολλοι παικτες χαλανε το balance, εσυ εισαι ενας απο αυτους...

συμφωνω οτι πολλοι θα κανουνε quit αν παικταραδες σαν εσενα παιζουνε αντιπαλοι, αλλα δεν ειναι εκει το θεμα. το θεμα ειναι οτι ο admin του bazo θελει να κανει kick εναν παικτη (που απεδεδειγμενα δεν παιζει ΜΟΝΟ jets) επειδη υποτιθεται οτι παιζει μονο jets και επειδη δεν παιζει TDM στα καναλια.

δικαιωμα του φυσικα ειναι να κανει οτι νομιζει, αλλα προσωπικα αν ετρωγα kick για αυτον τον λογο (ενω δεν προκαλω ουτε κλεβω ουτε παραβιαζω αλλους κανονες ενος σερβερ) θα εβριζα και νομιζω θα ειχα δικιο.

και με τον alex τις προαλλες αλλα και με τον sof εψες, αποδειξαμε οτι με σωστη τακτικη κανενα jet η heli δεν ειναι OP και δεν μπορει να καθαρισει μονο του μια πιστα και να κερδισει ενα round. ακομα και στο seine με το tank, εγω προσωπικα τον εφαγα δυομιση φορες με c4 (και ειμαι noob)

θυμαμαι τον ακη να σπερνει σε αυτη την πιστα με το τανκ και με εσενα gunner και με ατομα να σας κανουνε repair... σιγουρα σε εκεινους τους γυρους πολλοι κανανε ragequit εξ αιτιας σας, αλλα θα ητανε σωστο να σας κανουνε κικ;

αν σας κανανε τοτε θα εκανα ragequit και θα εβαζα τον σερβερ στο radar προς αποφυγη οπως εβαλα αυτους που κανανε kick εσενα και τον alex -και εμενα σαν παραπλευρη απωλεια :p- επειδη λογω του οτι δεν αντεχανε να τους πατατε βρηκανε αστειους λογους για kick

ΥΓ: νταλαρας, νταλαρας, νταλαρας (ειχε πολυ γελιο χτες, lazy :p)

[MENTION=22844]WiFi Thief[/MENTION]

Δεν υποστήριξα να τον κάνουν kick,το αντίθετο.

Απλά εξήγησα ότι αν τα teams είναι παρόμοιου skill σε air maps ένας πολύ καλός pilot μπορεί να κάνει τη διαφορά,και οι επιλογές που έχεις για να τον κατεβάσεις είναι ελάχιστες,λόγο του σχεδιασμού του game από την dice.Στο infantry δεν είναι έτσι τα πράγματα.

[MENTION=21253]gnta7[/MENTION] [MENTION=22844]WiFi Thief[/MENTION] νομίζω δε διαβάσατε τι λέω, δεν καταλάβατε τι λέω, ή δεν θέλετε να καταλάβετε τι λέω.

Δεν παραπονέθηκα ποτέ για τον GK21 όταν παίζει infantry. Δεν παραπονέθηκα ποτέ γιατί δε μπαίνει TDM. Είπα:

Μου κάνει εντύπωση που με το που γυρνάει airmap μετά από ΜΕΡΕΣ που δεν είχε, μπήκε αμέσως. Πως το πήρε χαμπάρι;

Δεύτερον, ΜΟΝΟ όταν παίζει jets, όχι άρματα, ΜΑΣ Γ@ΕΙ το παιχνίδι. Και πιστέψτε με, με τον [MENTION=21127]gousias1979[/MENTION], έχουμε σπείρει πόνο σε ιπτάμενα αντικείμενα με soflam&javelin. Αλλά δεν μπήκα να παίξω για να κυνηγάω έναν τύπο επί 20' να τον ρίξω μόνο και μόνο για να μπορέσουν να ευχαριστηθούν οι υπόλοιποι. Γκέγκε;

Ήμουν και εγώ εχθές στα maps που συζητάτε... η αλήθεια είναι ότι στην firestorm, δε νομίζω ότι μας έφταιγε μόνο ο GK για την βεντούζα.. σαφώς είναι πιο ευνοϊκό map για να εντοπίσεις/καταστρέψεις στόχους από αέρος, σε σύγκριση με το CDE της Caspian π.χ., αλλά θα συμφωνήσω με τον Λεωνίδα ότι τις σημαίες τις παίρνει το πεζικό.. και όχι τα Jets.. .Έπαιξαν πιο συντονισμένα, and that's it..

Σχετικά με το imba του GK, [MENTION=21253]gnta7[/MENTION] δεν σας κάνει κάνα ιδιαίτερο στα jets και σε άλλα μέλη των grof (να μην φεύγει και το know-how εκτός clan :p) ώστε να ισορροπείτε μόνοι σας τον αέρα..? ;). και όχι.. στο Αέρα ΕΙΝΑΙ πολλ/στής ισχύος, σαν infantry... ΔΝΤ.. ;).

Κλείνοντας όσο και να με εκνευρίζει και εμένα όταν πετάει πάνω από το κεφάλι μου, ΔΕΝ είναι λόγος για kick.. έχω βρεθεί αρκετές φορές σε rounds με άνισες ομάδες, στην ομάδα που κερδίζει, είτε γιατί έχει ποσοτική υπεροχή, είτε ποιοτική, με πολλούς από τους λαμπιτο-πολεμιστές που παραπονιούνται και δεν "μας έχει χαλάσει" που τους έχουμε πάει π..α κ...ο (για 3-4 rounds σερί, να ζητάνε balance οι "καημένοι" και να μην ιδρώνει κανείς.. -και εμου συμπεριλαμβανομένου μέσα-) και τώρα που αντιστράφηκαν οι ρόλοι, ψάχνουμε να βρούμε τρόπους "πάλι να νικάμε" ;) ε υπάρχει πρόβλημα σε αυτό..

υ.γ> 2081..

[MENTION=21253]gnta7[/MENTION] [MENTION=22844]WiFi Thief[/MENTION] νομίζω δε διαβάσατε τι λέω, δεν καταλάβατε τι λέω, ή δεν θέλετε να καταλάβετε τι λέω.

Δεν παραπονέθηκα ποτέ για τον GK21 όταν παίζει infantry. Δεν παραπονέθηκα ποτέ γιατί δε μπαίνει TDM. Είπα:

Μου κάνει εντύπωση που με το που γυρνάει airmap μετά από ΜΕΡΕΣ που δεν είχε, μπήκε αμέσως. Πως το πήρε χαμπάρι;

Δεύτερον, ΜΟΝΟ όταν παίζει jets, όχι άρματα, ΜΑΣ Γ@ΕΙ το παιχνίδι. Και πιστέψτε με, με τον [MENTION=21127]gousias1979[/MENTION], έχουμε σπείρει πόνο σε ιπτάμενα αντικείμενα με soflam&javelin. Αλλά δεν μπήκα να παίξω για να κυνηγάω έναν τύπο επί 20' να τον ρίξω μόνο και μόνο για να μπορέσουν να ευχαριστηθούν οι υπόλοιποι. Γκέγκε;

καταλαβα παρα πολυ καλα τι λες. δεν χρειαζεται κανενα ρανταρ. του ειπανε οι φιλοι του ή ειδε ο ιδιος οτι ο bazo παιζει conquest και μπηκε.

για τα υπολοιπα, εγω γκεγκε πολυ περισσοτερα απο οσα νομιζεις... ειλικρινα μακαρι να καταλαβα λαθος :smoke:

καντου μπαν! ουτε ο πρωτος admin θα εισαι ουτε ο τελευταιος που κανεις καποιον νομιμο παικτη κικ επειδη ετσι γουσταρεις ή επειδη ετσι γουσταρουνε καποιοι παικτες που κανουνε populate τον σερβερ που πληρωνεις.

δεν ξερω γιατι απευθυνεσαι μονο σε εμενα και στον gnta7, (ευτυχως ΙΜΟ) δεν ειμαστε οι μοναδικοι που διαφωνουμε με το kick ΣΟΥ (και ελπιζω να διαφωνουνε και οι υπολοιποι admins, δεν με χαλαει να βαζω C4 ουτε να σποταρω τον GK και να τον ριχνει ο οδηγος μου, το απολαμβανω...)

κακως ασχοληθηκα. απλα μου εκανε εντυπωση το post σου και η ειλικρινεια σου...

Ήμουν και εγώ εχθές στα maps που συζητάτε... η αλήθεια είναι ότι στην firestorm, δε νομίζω ότι μας έφταιγε μόνο ο GK για την βεντούζα..

Σπύρο, παίζουμε αρκετό καιρό μαζί. Έχω/έχουμε φάει πολλές φορές βεντούζα. Μας πείραξε; Ειδικά μεταξύ μας, πλάκα κάνουμε. Εχθές όμως, λίγο πριν μπεις squad, πήρα 4 φορές άρμα από τη βάση και δεν πρόλαβα καν να περάσω το λόφο (firestorm/ru). Αυτό δεν είναι παιχνίδι... Και στο κάτω κάτω, πληρώνουμε έναν server για να παίξουμε. Δε θα φύγει ένα μέλος που δε μπορεί να παίξει. Να φύγει ο άσχετος που το προκαλεί.

btw από πότε τα flares κάνουν το soflam να χάνει το στόχο...; Μας έγινε εχθές 3-4 φορές με το ελικόπτερο. Το κλείδωνα με το soflam, πέταγε flares και μετά τον έχανα :wassat:

Μαλλον μερικοι αρνειστε να κατανοησετε οτι ο Bazo ανηκει σε αυτους που τον πληρωνουν....και ως εκ τουτου αν εγω δω οτι καποιος ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ χαλαει το balance του παιχνιδιου και το κανει ΕΠΑΝΗΛΕΙΜΕΝΑ, απλα απο καποια στιγμη και μετα δεν θα ξαναπαιξει...

Το εχω πει αρκετες φορες και εχω παρεξηγηθει....μαθετε εσεις οι καλοι(χωρις ειρωνεια) να πατατε "φρενο" οταν καταλαβενετε οτι το παιχνιδι μπαλατζαρει επικινδυνα μονοπατα....

Ο μοναδικος(και προς τιμην του) που το εχει κανει μια φορα που το ζητησα ηταν ο [MENTION=14072]Alexopus6[/MENTION]

Το deployment εκτος απο αρματα εχει και stationary AA :rolleyes:

btw από πότε τα flares κάνουν το soflam να χάνει το στόχο...; Μας έγινε εχθές 3-4 φορές με το ελικόπτερο. Το κλείδωνα με το soflam, πέταγε flares και μετά τον έχανα :wassat:

Guys , Normal flares can break Soflam lock sinch CQ patch. You no longer need ECM to break Soflam lock.

flares break soflam - Forums - Battlelog / Battlefield 3

Btw τα rpg / unguided shells ειναι 1hit απτον Μαρτιο

Battlefield 3 patch coming March 27 on the PS3. - Battlefield 3

Το deployment εκτος απο αρματα εχει και stationary AA

Στο οποίο είχε κάτσει άλλος που μάλλον δεν έκανε καλή δουλειά. Εκτός αυτού, το είπα και παραπάνω, δε θα κάτσω να χαλάσω το παιχνίδι μου για να μείνω στο ΑΑ, να κατεβάζω τον GK21... Αν το κάνω, θα το κάνω κατ'επιλογή.

Απορώ τότε γιατι δεν βάζετε λουκέτο (οσοι εχετε πληρώσει) στον bazo και να μπαινετε με password...

Αν θέλετε να κάνετε Populate τον bazo το φρένο έχει νόημα αν όμως ειναι ενας server που οσοι εχουν πληρώσει δεν θελουν να χανουν οκ...

Προσωπικά δεν παίζω σχεδόν ποτε tank/jet/heli και οσες φορές και ηταν αντιπαλος ο greek killer δεν με ενόχλησε καθόλου μα καθόλου, πόσο μάλλον οταν παίζει infantry.

Public παίζουμε με όλα οσα συνεπάγονται σε αυτο, παντα το ενα team θα έχει π.χ 2squads που θα συνεργάζονται γιατι μπαίνουν σαν παρέα και γουσταρουν να παίξουν και παντα απο το αλλο team θα έχουν πλήρη ανιωθιά.

Οπότε μη κλαιγεστε οτι χαλαει 1 ατομο όλο το game, βαλτε password και τελος.

Οπότε μη κλαιγεστε οτι χαλαει 1 ατομο όλο το game, βαλτε password και τελος.

Όπως είπε και ο [MENTION=7033]Lazy Dog[/MENTION] παραπάνω, ο server ανήκει σε αυτούς που τον πληρώνουν. Το αν θα βάλουμε pass, είναι δικό μας θέμα, δε θα μας υποδείξει κανείς πως θα το χειριστούμε. ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ να είναι ανοικτός και ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ να μην παίζουν κάποια άτομα που μας χαλάνε το παιχνίδι. Δε συμφωνείτε; Παίξτε αλλού. Δε συμφωνεί η πλειοψηφία των μελών; Σταματάω να συμμετέχω και πάω εγώ αλλού. Απλό.

Όσον αφορά τον GK21 και το πόσο καλός είναι στο inf, >65% των kills του, δηλαδή > από 32000, τα έχει κάνει με οχήματα/jets/κλπ. Vehicle Whore δηλαδή να το πω απλά.

Πραγματικα ρε, εχει πολυ ζεστη για να κατσω να συνεχισω το ολο θεμα....

Λάθος δικό μου. Έπρεπε να το ανοίξω στο BaZo thread και όχι εδώ. Δεν αφορά τους υπόλοιπους.

oταν "διαμαρτυρηθηκα" για το balance (850 tickets διαφορα στα 1100) επρεπε να μαθω να παιζω σε teamspeak (σωστο)

οταν "διαμαρτυρηθηκα" για το baserape στο metro, επρεπε να μαθω να πεταω smoke (πολυ σωστο)

αν "διαμαρτυρηθω" επειδη ο ελικοπτερακιας αλωνιζει στο canals, ας μαθω κι εγω να πεταω heli ή jet για να τον ριξω (σωστοτατο)

οταν εκανα πλακα για τους snipers, ας τους σποταρω, ας παρω ενα τζιπ να ανεβω στο βουνο να τους μαχαιρωσω (+1000)

αν διαμαρτυρηθω οτι ο GK με το jet δεν με αφηνει καν να βγω με το τανκ απο το base και κανει dominate ολο τον γυρο (ασχετως αν στους προγουμενους γυρους εχανε) τοτε θα φαει kick.

oooτι και να λεμε, ΑΝ ο κανονας ειναι "my money, my server, my rules" τοτε οτι και να κανει ενας admin ειναι παντα σωστο, τζαμπα συζηταμε, γινομαστε "κακοι" (:p) χωρις λογο :red:

o bazo μεχρι τωρα (αν και παντα καποιοι τον πληρωνανε) δεν ειχα την εντυπωση οτι φερεται με αυτον τον λαθος (για μενα) τροπο (και αν καταλαβα καλα, ακομα δεν φερθηκε ουτε επεσε kick στο παιδι επειδη δεν τον καταρριπτε κανεις) και ελπιζω να μην αρχισει τωρα να το κανει :)

Όπως είπε και ο @Lazy Dog παραπάνω, ο server ανήκει σε αυτούς που τον πληρώνουν. Το αν θα βάλουμε pass, είναι δικό μας θέμα, δε θα μας υποδείξει κανείς πως θα το χειριστούμε. ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ να είναι ανοικτός και ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ να μην παίζουν κάποια άτομα που μας χαλάνε το παιχνίδι. Δε συμφωνείτε; Παίξτε αλλού. Δε συμφωνεί η πλειοψηφία των μελών; Σταματάω να συμμετέχω και πάω εγώ αλλού. Απλό.

Όσον αφορά τον GK21 και το πόσο καλός είναι στο inf, >65% των kills του, δηλαδή > από 32000, τα έχει κάνει με οχήματα/jets/κλπ. Vehicle Whore δηλαδή να το πω απλά.

Λάθος δικό μου. Έπρεπε να το ανοίξω στο BaZo thread και όχι εδώ. Δεν αφορά τους υπόλοιπους.

Το να πληρώσεις εναν server απο το να μάθεις να adminαρεις τον server έχει πολυ μεγάλη διαφορά.

texasrangermuseumsign.jpg

Το να πληρώσεις εναν server απο το να μάθεις να adminαρεις τον server έχει πολυ μεγάλη διαφορά.

Αν κρίνω από το πόσο συχνά μπαίνετε, μια χαρά δουλεύει το admin του.

Οταν καταλάβεις τι εννοώ τα ξαναλέμε.

Μπαίνουμε λόγω Labιτοκοσμου.

οπααα [MENTION=173]Wizard![/MENTION] επειδη δεν ειναι του χαρακτηρα μου να κραζω στα φορουμ, πισω απο οθονες κτλπ. και αν θελετε εναν σερβερ οπως τον θελετε τοτε βγαλτε το bazo βαλτε ενα Noobs welcome ενα no over 800lvl or high skill και να εχετε και εσυς το κεφαλι σας καλυμμενο και εμεις να ξερουμε που θα μπαινουμε! ξεκινησαμε να μπαινουμε στο σερβερ σας με την προυποθεση να παιζουμε με ελληνες να κανουμε οταν ειναι χαβαλε οχι να καθομαστε να μιλαμε για kick ban επειδη ο καθενας admin φερεται κατωτερος των περιστασεων! Αμα ειναι να τον κανετε γερμανικο μοντελο server με reason kick "pay your loan" τοτε κατι δε παει καλα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.