Jump to content

TheLab ΒΑΖΟ BF3 Server

zpaf

Recommended Posts

• Replies 872
  • Created
  • Last Reply
Υπάρχουν κι αλλου πορτοκαλιες....

Δεν νομιζω οτι ειναι θεμα host.

Τουλαχιστον ενας 1200τικετος σερβερ που ολοι ξερουμε- σε διαφορετικο host -πεφτει που και που επειδη "κουδουνιζει" like ours...

μειωσε τικετα για αρχη.

1000 will do.

Αν συνεχισει να κανει τα ιδια μιλαμε με GS ....

Ασ'τον τωρα να γεμισει με TDM και θα δω τι θα κανω....

edit: Γεμισε...TDM...σιγουρη λυση :hehe:

δε μου λετε ρε παιδι μου,αφου μαζευομαστε που μαζευομαστε καθε τοσο και βανουμε λεφτα

για το σερβερ δεν βαζομεν απο ενα χιλιαρικο ο καθενας να φερουμε εδω μια φωλια να παιζουμε με 10 πινγκ?τις παναγιες που θα γλιτωσουμε αμα βαλεις κατου και τα ωφελει αυτου φτανει και περισευει.λοιπον στρατιωτη τι λες βανεις?

Να τον φέρεις να τον συνδέσεις σε τι δίκτυο για να έχεις 10 ping? Και πόσοι θα έχουν τέτοιο ping αφού δεν περνάνε όλοι από aix πια.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

Να τον φέρεις να τον συνδέσεις σε τι δίκτυο για να έχεις 10 ping? Και πόσοι θα έχουν τέτοιο ping αφού δεν περνάνε όλοι από aix πια.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

θα φερουμε ρε παιδι μου και απο αυτο νταξει

LOL :p

Eχω και καλυτερα παντως:

[ATTACH]52303[/ATTACH]

κριμα που ο atom 1600 MHz και η intel 950 GMA δεν βγαζουνε πανω απο 60 FPS average (στο Β2Κ) :hehe:

Augsburg ,Germany....:hehe:

Μετακομισες?

Αυτο που εχω παρατηρησει τις τελευταιες 2-3 μερες ειναι οτι εχει μειωθει το ping μου στον bazo...

Εφτιαξαν και κατι...

Αν θελήσει κάποιος να μπεί στον Server, που έχετε κάνει περί Battlefield 3, τι κινήσεις χρειάζετε να κάνει ? :worship:

Αν θελήσει κάποιος να μπεί στον Server, που έχετε κάνει περί Battlefield 3, τι κινήσεις χρειάζετε να κάνει ? :worship:

Κλικαρει επαε.

1128U.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.