Jump to content

TheLab ΒΑΖΟ BF3 Server

zpaf

Recommended Posts

Ακόμα πιτα ο Bazάκος ε?

Άδειασε τελείως κατά τις 6 το πρωί

Αν μας λέγαν πριν λίγο καιρό ότι θα ήταν γεμάτος 24/7 δεν θα πιστεύαμε κανέναν.

Γεμάτος; Εγώ τους Λαμπίτες, εκτός από ελάχιστους, τους βλέπω να παίζουν αλλού εδώ και 2 μέρες. Ρίξε μια ματιά στα battlerports και θα καταλάβεις. Τι να τον κάνω να είναι γεμάτος με τον κάθε άσχετο;

Άδειασε τελείως κατά τις 6 το πρωί
Δεν αδειασε...μ@λ@κιζονται εκει στη Game Servers....

Εγω αν και δεν προκειται να παιξω θα σας κανω το χατιρι....αλλα πανω απο 1 μερα δεν προκειται να αντεξετε....Παρακολουθω τους servers με ΑΚ και ειναι κατα 98% αδειοι...Δεν τραβαει....

Προσωπικα προτιμω να βλεπω τεζα τον Bazo με στανταρ πελατεια και vanilla maps απο το να βαλω Armored....Εφοσον το θελετε ομως ολοι, θα γινει :)

Έγινε επεξεργασία από Lazy Dog

Δεν αδειασε...μ@λ@κιζονται εκει στη Game Servers....

Δεν είπα ότι άδειασε επειδή βαρέθηκαν κι έφυγαν. Αλλά είχαμε συμφωνήσει όταν αδειάσει να μπουν οι καινούριοι χάρτες. Τους έβαλα εγώ στις 8 το πρωί και 1 ώρα μετά είχε γυρίσει πάλι TDM Noshar.

Εγω αν και δεν προκειται να παιξω θα σας κανω το χατιρι....αλλα πανω απο 1 μερα δεν προκειται να αντεξετε....Παρακολουθω τους servers με ΑΚ και ειναι κατα 98% αδειοι...Δεν τραβαει....

Εγώ που είδα τους Λαμπίτες, εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις, όλοι έπαιζαν ΑΚ. Δες τα profile τους και τα τελευταία battlereports. Γιατί να παίζουν αλλού και όχι στον BaZo;

Προσωπικα προτιμω να βλεπω τεζα τον Bazo με στανταρ πελατεια και vanilla maps απο το να βαλω Armored....Εφοσον το θελετε ομως ολοι, θα γινει

Τέζα με τον κάθε άσχετο; Ποιός ο λόγος; Να είμαστε ψηλά στο rank, αλλά να εκμεταλλευόμαστε το 1% του παιχνιδιού; Γιατί αν υπολογίσεις πόσους χάρτες έχει και πόσα modes, το να παίζουμε μόνο TDM σε 2-3 χάρτες, τόσο είναι. Αν είναι έτσι, γιατί πληρώσαμε το Premium, για να πάρουμε 1 όπλο παραπάνω; Γιατί μπορεί να δίνει 10, αλλά ο καθένας μας το 1 από αυτά χρησιμοποιεί.

Ειλικρινά, δε βρίσκω κανένα λόγο να είναι γεμάτος ο BaZo από τις 4 το πρωί, μέχρι τις 6 το απόγευμα, όταν αυτές τις ώρες σχεδόν κανένας λαμπίτης δεν είναι μέσα, ειδικά από αυτούς που έχουν συμβάλει στα έξοδά του. Τόσους μήνες, είχαμε Conquest Large, έμπαιναν κάποιοι το απόγευμα για populate, γέμιζε και μέχρι τα ξημερώματα ήταν πίτα. Αυτό σταμάτησε το καλοκαίρι, λογικό, αλλά νομίζω πλέον είναι ώρα να αρχίσει πάλι. Επίσης, είμαι 100% σίγουρος ότι αρκετά από τα παιδιά που συμμετέχουν, δε θα συνεχίσουν τον Οκτώβρη, γιατί δεν τους αρέσει το TDM και πλήρωσαν για να παίζουν αλλού και με άσχετους. Θα το δείτε όταν έρθει η ώρα.

αλλα πανω απο 1 μερα δεν προκειται να αντεξετε....Παρακολουθω τους servers με ΑΚ και ειναι κατα 98% αδειοι...Δεν τραβαει....

Για τα δικα μου, παντα, γουστα, δεν ειναι για πολυ...

Σε ασχετους server που εχω παιξει μονος μου, 2 round στη σειρα με το ζορι τα εβγαλα...

1000-1200 tickets επαιζα. Δεν ξερω μηπως εφταιγε αυτο.

Μηπως δεν ειναι για τοσα πολλα tickets αυτοι οι χαρτες;

(Τελικα η "νυχτερινη" παει να γινει η αγαπημενη μου, απο το λογο οτι ειναι η πιο balanced απο τις 4)

Αλλα θελω να το δοκιμασω και με γνωστο κοσμο μεσα. Νομιζω θα ειναι καλυτερα...

Προσωπικα προτιμω να βλεπω τεζα τον Bazo με στανταρ πελατεια και vanilla maps απο το να βαλω Armored....Εφοσον το θελετε ομως ολοι, θα γινει :)

Εχουμε μαζεψει ομως και κατι "ακυρους". Αστα να πανε...

Τέζα με τον κάθε άσχετο; Ποιός ο λόγος; Να είμαστε ψηλά στο rank, αλλά να εκμεταλλευόμαστε το 1% του παιχνιδιού;

Και του server.

Μην παει τσαμπα οτι ειναι 64αρης...

Ειλικρινά, δε βρίσκω κανένα λόγο να είναι γεμάτος ο BaZo από τις 4 το πρωί, μέχρι τις 6 το απόγευμα, όταν αυτές τις ώρες σχεδόν κανένας λαμπίτης δεν είναι μέσα, ειδικά από αυτούς που έχουν συμβάλει στα έξοδά του. Τόσους μήνες, είχαμε Conquest Large, έμπαιναν κάποιοι το απόγευμα για populate, γέμιζε και μέχρι τα ξημερώματα ήταν πίτα. Αυτό σταμάτησε το καλοκαίρι, λογικό, αλλά νομίζω πλέον είναι ώρα να αρχίσει πάλι. Επίσης, είμαι 100% σίγουρος ότι αρκετά από τα παιδιά που συμμετέχουν, δε θα συνεχίσουν τον Οκτώβρη, γιατί δεν τους αρέσει το TDM και πλήρωσαν για να παίζουν αλλού και με άσχετους. Θα το δείτε όταν έρθει η ώρα.

Ναι ειπαμε το καλοκαιρακι ηταν ειδικη περιπτωση και το tdm ηταν ο ευκολος τροπος ωστε να εχει κοσμο ο server...

Συμφωνω σε ολα οσα εγραψες και ελπιζω να μην εχουμε "απωλειες"...

Τωρα αν αργα το βραδυ μενουν πολυ λιγοι μεσα, δεν ειναι αναγκη να τρεχοβολανε στους νεους χαρτες. Μπορει να αλλαζει και να μπαινει κατι αλλο...

Έγινε επεξεργασία από wolves

Παιδες αποχωρω και σας αφηνω να κανετε οτι θετε. Για να μην εχουμε και προβληματα. Φιλακια :)

edit: Τελειωνει τωρα Kharg και μετα μπαινει ΑΚ.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Παιδες αποχωρω και σας αφηνω να κανετε οτι θετε. Για να μην εχουμε και προβληματα. Φιλακια :)

edit: Τελειωνει τωρα Kharg και μετα μπαινει ΑΚ.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Βάλε AK CQ Large και έλα skype να πετάξουμε chopper να δείς τι γαμάτα είναι στις νέες πίστες ;)

Βάλε AK CQ Large και έλα skype να πετάξουμε chopper να δείς τι γαμάτα είναι στις νέες πίστες ;)

Αν πιλοταρεις εσυ θα ειναι γάματα...:hehe:

Και ο [MENTION=21127]gousias1979[/MENTION] ;

Χωρις gousia εγω δεν παιζω bazo...

Έγινε επεξεργασία από wolves

νταξει πανε τα 38 ευρω...αχχχχ το θεμα ειναι οτι δεν θα τα κατεβασω τα μαπ ακομα ειναι 6 γιγαμπαιτ=θα μας παρουν γραμμη και θα μεινουμε χωρις γραμμη.

Ποιά 6 μωρέ; 6 ήταν σύνολο με το patch. Το patch το κατέβασες, τώρα μένουν 3.7. Βάλε το τη νύχτα που θα κοιμούνται.

Ποιά 6 μωρέ; 6 ήταν σύνολο με το patch. Το patch το κατέβασες, τώρα μένουν 3.7. Βάλε το τη νύχτα που θα κοιμούνται.

ελα ρε παιδι μου να τρια και δυο πεντε ,εφτα και 8 κανει 15 ,ολα μαζι 6γιγα μανιμανι.

post-21127-1416076589,7693_thumb.jpg

Βρε το Bazακο....:crazy_pilot:

Εχω βαλει 600 tiketa. Αν δειτε οτι θελει παραπανω, πειτε το

edit: Βαζω 500 γιατι παιζεται 2 φορες η καθε πιστα...

post-7033-1416076590,0793_thumb.png