Jump to content

TheLab ΒΑΖΟ BF3 Server

zpaf

Recommended Posts

• Replies 872
  • Created
  • Last Reply

[MENTION=7033]Lazy Dog[/MENTION]

Δε το γυρνάς σε TDM μέχρι να ψηθεί πάλι ο κόσμος γτ με τα ευτράπελα της κυρά DICE έχει σπάσει.

Δε το γυρνάς σε TDM μέχρι να ψηθεί πάλι ο κόσμος γτ με τα ευτράπελα της κυρά DICE έχει σπάσει.

Your wish is my command(οχι οτι με χαλαει) :rubik:

Αγάπη, καλή και πρωτότυπη η σκέψη σου αλλά πιστεύω ο περισσότερος laboκοσμος εδωσε στον εαυτό του υπόσχεση να αρχίσει να παίζει σοβαρα CQ από Τρίτη :yes4:

Οπότε, γνώμη μου πάντα, άστο TDM μέχρι Τρίτη όχι τπτ άλλο γτ βλέπω τον bazako αδειο και με πιάνει η ψυχή μου. :(

Αγάπη, καλή και πρωτότυπη η σκέψη σου αλλά πιστεύω ο περισσότερος laboκοσμος εδωσε στον εαυτό του υπόσχεση να αρχίσει να παίζει σοβαρα CQ από Τρίτη :yes4:

Οπότε, γνώμη μου πάντα, άστο TDM μέχρι Τρίτη όχι τπτ άλλο γτ βλέπω τον bazako αδειο και με πιάνει η ψυχή μου. :(

Δε θελω αλλο TDM...βαρεθηκα..................................NOT :jester:
Μετά το τελευταίο update, δεν παίζει πλέον το Aggressive Join... :X:
Και ειμαστε ακομη στην αρχη :hehe:

....told ya :hehe:

Όχι ρε, έχει πλάκα να παίζει άλλος με spm 5000 ( target-ο-μαγνήτης ο τύπος, 30 kills + 20 revives per minute μια ζωή κάνει ) :D

ρε τι σπρ και ktm γραφετε μιλατε καθαρα

.τι καλο προσφερει αυτο το πραμα που θετε να βαλετε και τι κακο κανει.τι θε να πει το σκλι οτι κανει στριμινκ?μαθετε μπαλιτσα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.