Jump to content

TheLab ΒΑΖΟ BF3 Server

zpaf

Recommended Posts

• Replies 872
  • Created
  • Last Reply

Έχω μιλησει με [MENTION=173]Wizard![/MENTION] για συνάντηση αύριο το απόγευμα....εκτός τραγικού απροόπτου count me in!:T:

ποτε ξεκιναμε? ελπιζω οχι πριν την παρασκευη,εχω μεινει χωρις pc ειμαι με λαπτοπι

Έχω μιλησει με [MENTION=173]Wizard![/MENTION] για συνάντηση αύριο το απόγευμα....εκτός τραγικού απροόπτου count me in!:T:

Aν δεν έχεις πρόβλημα, στείλε μου ένα πμ για το πότε και που θα συναντηθείτε να έρθω να τα δώσω κι εγώ, να μην ζαλίζουμε τον άνθρωπο... :)

Aν δεν έχεις πρόβλημα, στείλε μου ένα πμ για το πότε και που θα συναντηθείτε να έρθω να τα δώσω κι εγώ, να μην ζαλίζουμε τον άνθρωπο... :)

είπαμε αύριο κατά τις 18:15 κωνσταντινουπόλεως και Ιερα Οδός στο ρεύμα προς πειράιως στο δεξί σου χέρι ακριβώς μετά τις γραμμές έχει ένα βενζινάδικο.εκέι..

άμα θες πάρε με τηλεφωνο όποτε μπορείς ακόμη και σήμερα μέχρι τις 00:00-01:00 λογικά θα είμαι όρθιος....

καλό βράδυ

Θωμάς!

είπαμε αύριο κατά τις 18:15 κωνσταντινουπόλεως και Ιερα Οδός στο ρεύμα προς πειράιως στο δεξί σου χέρι ακριβώς μετά τις γραμμές έχει ένα βενζινάδικο.εκέι..

άμα θες πάρε με τηλεφωνο όποτε μπορείς ακόμη και σήμερα μέχρι τις 00:00-01:00 λογικά θα είμαι όρθιος....

καλό βράδυ

Θωμάς!

Οκ κατάλαβα που είναι...Θα είμαι κι εγώ εκεί, θα φοράω κόκκινο τριανταφυλλο στο πέτο για να ξεχωρίζω :p

διαφωνω.καλα ειναι να το κανουμε ετσι ωστε να παμε με διαφορα μισαωρου ο καθενας.ετσι να αναψουν και λιγο τα αιματα μεταξυ μας ρε παιδι μου,να προκυψει κατι δυνατο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.