vagsk Δεκέμβριος 20, 2011 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2011 Αφού δούλευες στη 4νετ θα είχες δεί στο wholesale απόρριψη μεταφοράς ΕΝΤοΒ. Δεν θυμάμαι τώρα ποιο κωδικό είχε για την οφειλή. Πάντως κανονικά, ούτε και η φορητότητα γυρνάει. Απλά υποθέτω ορισμένες φορές είναι λίγα τα χρήματα για να το κυνηγήσουν.αν χρωστάς και σου επιτρέψουν φορητότητα, είναι σαν να παραδέχονται οτι δεν οφείλεις. Αλλά σου είπα το σκηνικό με τον ΟΤΕ. Είχε γίνει τότε.... της ιερόδουλης. Το δίκτυο δέκτης κάνει αίτησε σε ΕΒΔΑΦ για την φορητότητα του αριθμού. Εφόσον η αίτηση έχει γίνει με τα σωστά στοιχεία αν υπάρχει οικονομική εκκρεμότητα απορρίπτεται από δίκτυο δότη και ενημερωνεται ΕΒΔΑΦ όπου και ενημερώνει το δίκτυο δέκτη για το λόγο της απόρριψης. Μια ματια στην EETT αναφέρει κατά λέξη 18. Μπορεί ένας πάροχος να αρνηθεί τη φορητότητα και υπό ποιες προϋποθέσεις; γ) Εάν ο συνδρομητής βρίσκεται σε κατάσταση προσωρινής διακοπής λόγω οικονομικών εκκρεμοτήτων (ληξιπρόθεσμες και απαιτητές οφειλές). Μετά την έγκριση της φορητότητας πέταξε το πουλάκι. 3 εργασιμές ημέρες για την υλοποίηση. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει κάτι, γιατί πρέπει να γίνει κατασκεύη βρόχου απο ΟΤΕ για να ολοκληρωθεί η μεταφορά σε άλλο δικτυο ανεξαρτήτως παρόχου. Η φορητότητα δεν γυρνάει. Βέβαια υπάρχει και μη κανονικές καταστάσεις αλλά αποτελούν το 0,0001% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Δεκέμβριος 27, 2011 Author #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2011 Πηγε ο πατερας μου στον οτε και του ειπαν αυτο που σας ελεγα.ειχαν σβησει τελειως το προγραμμα απο μεσα.αφου τους τα ειπε ο πατερας μου του ειπε το παιδι εκει,να παρει ενα χαρτι που του εδωσε και να τα γραψει αναλυτικα και να τους το παει και θα το επεξεργαστουν και λογικα θα τις σβησουν και θα κρατησουν μονο τις κανονικες χρεωσεις.να δουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Φεβρουάριος 17, 2012 Author #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2012 Εχουμε εξελιξεις.πηραν τον πατερα μου τηλεφωνο και παραδεχτηκαν οτι το δευτερο συμβολαιο ακυρωσε το πρωτο και οτι επρεπε να μας ενημερωσουν.ειπαν οτι θα μας στειλουν χαρτι με τις χρεωσεις μεχρις οτου μας εκοψαν τηλεφωνο και ιντερνετ.αν και πεταξαν οτι η γραμμη ειναι ακομα ενεργοποιημενη,αλλα ο πατερας μου τους ειπε οτι δεν μας ενδιαφερει,εμεις καναμε αιτηση να καταργηθει.αρα τωρα περιμενουμε να δουμε τι εχουν χρεωσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Φεβρουάριος 29, 2012 Author #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 Εχουμε και αλλες εξελιξεις. Εστειλαν λογαριασμο 400+Ε! εν τω μεταξυ απο αυτα τελικα ζητανε 180+ΦΠΑ.με λιγα λογια ζητανε τα 90 κατι Ε που χρωσταμε κανονικα συν παγια μεχρι τωρα!φυσικα αρνηθηκαμε και ειπαμε οτι δεχομαστε οτιδηποτε μεχρι αυγουστο και εαν θελουν ας το πανε δικαστικως. Εν τω μεταξυ στο λογαριασμο εχουν ακομα ενεργοποιημενο το φοιτητικο ιντερνετ Πως γινεται τωρα και λενε οτι υπαρχει γραμμη,ενω ειχαν ερθει 2 φορες τεχνικοι τους και μας ειπαν οτι μας εκοψαν τη γραμμη,δεν ξερω... Μαλιστα την μια φορα ο τεχνικος ανοιξε και το κουτι και εκοβε καλωδια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 29, 2012 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 Αυτα που ειπαν στον πατερα σου, να τα ζητησεις εγγραφως ! Σε περιπτωση δικαστηριου, ειναι το Α και το Ω αν θες να αποδειξεις κατι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Φεβρουάριος 29, 2012 Author #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 Για τα 180+ΦΠΑ η για την διακοπη της γραμμης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 29, 2012 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 Ολα ! Αλλιως δεν εχεις ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ αποδειξη για τις ενεργειες που λες οτι εγιναν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Φεβρουάριος 29, 2012 Author #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 Will do Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 29, 2012 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 Σιγά μη στα δώσουν...Εγώ έχω ένα θέμα με την Εθνική τράπεζα, μου ζητάνε να πληρώσω δάνειο που δεν πήρα.Ζήτησα με επίσημο εξώδικο τα χαρτιά που έχω υπογράψει και τις κινήσεις του λογαριασμού που αποδεικνύουν ότι έχω πάρει τα χρήματα και μου έστειλαν την ανάλυση των τόκων από τη στιγμή που, και καλά, είχα ήδη σηκώσει όλο το ποσό... :hang3:Ότι αποδεικνύει ότι λένε αρλούμπες, δε θα στο δώσουν εγγράφως. Όπως και συνομιλίες στο τηλέφωνο που καταγράφονται, θα τις προσκομίσουν μόνο αν βολεύει αυτούς.Αυτά που χρειάζεσαι είναι τα συμβόλαια. Αν δεν τα έχεις εσύ ως αντίγραφα, πρέπει αυτοί να πείσουν ότι τα έχεις υπογράψει εσύ. Δύσκολο αν δεν το έχεις κάνει. Ρώτα και τη γνώμη κάποιου ειδικού ([MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION]) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Φεβρουάριος 29, 2012 Author #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 Τα συμβολαια τα εχουμε.απλα δυστυχως δεν εχουμε κατι που να δειχνει οτι κοπηκε η γραμμη.εκτος απο κατι αιτησεις στο γερμανο καθως και τα κομμενα καλωδια κατω στο κουτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Φεβρουάριος 29, 2012 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 Tα κομμένα καλώδια κάτω στο κουτί δεν δείχνουν τίποτα. Μπορεί κάλλιστα να είναι ενεργός ο βρόχος απο το Αστικό κέντρο μέχρι τον κατανεμητή της οικοδομής και εκεί να έχουν κοπεί τα καλώδια. Η γραμμή για τον πάροχο υφίσταται κανονικά από τη στιγμή που είναι συνδεδεμένη στο Αστικό Κέντρο.Όσο για τα κομμένα καλώδια, επειδή στον κατανεμητή γίνεται της σκουριάς το καγκ # ελο δεν είναι απίθανο να έκοψε το ζεύγος των καλωδίων για να ξεφορτωθεί το κομμάτι που είχε οξειδωθεί και να τα ένωσε πάλι πίσω. Αυτό το είχε κάνει τεχνικός του ΟΤΕ σε μένα όταν είχε έρθει για έλεγχο στο χώρο και είχα δηλώσει αποσυνδέσεις σε ιντερνετ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Φεβρουάριος 29, 2012 #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 Κύρια ΧαρακτηριστικάΤα ΟΤΕ Απεριόριστα αφορούν οικιακούς πελάτες ΟΤΕ και κλήσεις προς εθνικά δίκτυα.Το Όλη Μέρα + 60’ Κινητά & Το Όλη Μέρα αφορά νέες εγγραφές 12μηνης διάρκειας. Σε περίπτωση διακοπής πριν από την πάροδο του 12μήνου χρεώνεται εφάπαξ τέλος αποδέσμευσης €70,00.Η τιμή της προσφοράς του Όλη Μέρα + 60’ Κινητά αφορά στους πρώτους 4 μήνες. Για τους υπόλοιπους 8 μήνες, διαμορφώνεται στα €30,50/μήνα (PSTN σύνδεση). Οι τιμές περιλαμβάνουν πάγιο απλής τηλεφωνικής σύνδεσης (€15,25). Για γραμμή ISDN η μηνιαία χρέωση επαυξάνεται κατά €4,31.Η τιμή της προσφοράς του Όλη Μέρα αφορά στους πρώτους 6 μήνες. Για τους υπόλοιπους 6 μήνες, διαμορφώνεται στα €27,90/μήνα (PSTN σύνδεση). Οι τιμές περιλαμβάνουν πάγιο απλής τηλεφωνικής σύνδεσης (€15,25). Για γραμμή ISDN η μηνιαία χρέωση επαυξάνεται κατά €4,31.Ο ρυθμός αποχρέωσης του χρόνου ομιλίας προς κινητά είναι ανά λεπτό. Μετά την εξάντληση του χρόνου ομιλίας, θα ισχύει ο εκάστοτε τιμοκατάλογος του ΟΤΕ για κάθε εταιρία κινητής τηλεφωνίας.Ο συνολικός χρόνος προς κινητά ανά διμηνιαίο λογαριασμό είναι ίσος με το διπλάσιο.Σε περίπτωση υπόλοιπου χρόνου, δεν υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς σε επόμενο λογαριασμό.Το πρόγραμμα Εξωτερικό συνδυάζεται μόνο με το πρόγραμμα Όλη Μέρα + 60’ Κινητά & το πρόγραμμα Όλη Μέρα. Προϋπόθεση η 6μηνη παραμονή στο πρόγραμμα. Σε περίπτωση διακοπής πριν από την πάροδο του 6μήνου χρεώνεται εφάπαξ τέλος αποδέσμευσης €16,26. Απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά τηλέφωνα : ΟΤΕ ΑπεριόρισταΜε την διακοπή-κατάργηση πληρώσατε €70,00 ?Επίσης υπάρχει ο νόμος Ν. 3431/2006 και της υπ' αριθμ. 390/3/21-06-2006 Απόφασης της ΕΕΤΤ για την προσωρινή διακοπή (φραγή) της σύνδεσής Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Φεβρουάριος 29, 2012 #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 To τέλος αποδέσμευσης έχει αλλάξει αρκετές φορές. Αρχικά νομίζω ότι ήταν τα υπολειπόμμενα πάγια μέχρι το τέλος του 12μήνου (νομίζω μέχρι συμβόλαια για αρχές του 2011 ίσχυε αυτό), μετά έγινε το 70άρι και νομίζω τώρα τελευταία έχει αυξηθεί και τείνει προς 80άρι (από Νοέμβριο 2011 και μετά). Λόγω της ώρας δεν θα κάτσω να βρω και να ποστάρω λεπτομέρειές αλλά θα πρέπει να δει τι αναφέρει συγκεκριμένα το δικό του συμβόλαιο πάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Φεβρουάριος 29, 2012 Author #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 Οχι δεν πληρωσαμε.εξαλλου γιατι να πληρωσουμε,μονοι τους ειχαν καταργησει το πακετο ομιλιας Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Μάρτιος 1, 2012 #35 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 Οι πρώτοι δυο μήνες στον οτε, πάντα είναι ανεβασμένοι λόγο των αναδρομικών πάγιων, βασικά τέλη, που έχει.Αρα σωστά σας ήρθαν 120 ευρώ , απο πάνω προσθέσατε και φοιτητικό ίντερνετ!! και αντί να λύσετε την υπόθεσηπήγατε σε καινούργια τηλεφωνική γραμμή σωστά ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Μάρτιος 1, 2012 Author #36 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 Οχι αυτα τα πληρωσαμε.απλα οταν βαλαμε απο πανω το φοιτητικο καταργησαν μονοι τους το πακετο ομιλιας και χρεωναν κλησεις και ηρθε λογαριασμος με χρεωμενες κλησεις.μετα απο καμποσους μηνες αποδεχτηκαν το λαθος τους αλλα τωρα μας λενε να πληρωσουμε παγια μεχρι τωρα ενω η γραμμη εχει κοπει και μας το ειχαν πει και οι τεχνικοι τους οταν ειχαν ερθει.αν διαβασεις την πρωτη σελιδα τα λεω αναλυτικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Μάρτιος 1, 2012 #37 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 Απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά τηλέφωνα : ΟΤΕ ΑπεριόρισταΜε την διακοπή-κατάργηση πληρώσατε €70,00 ?Επίσης υπάρχει ο νόμος Ν. 3431/2006 και της υπ' αριθμ. 390/3/21-06-2006 Απόφασης της ΕΕΤΤ για την προσωρινή διακοπή (φραγή) της σύνδεσήςΌταν άλλαξα πόλη, για τη μεταφορά της τηλ. γραμμής, έσπασε συμβόλαιο (ΟΤΕ) πριν το 12μηνο που ειχε ώς ελάχιστη παραμονή και με έβαλαν σε παραπλήσιο καθώς αυτό που είχα δεν προσφέροταν πλέον. Ως αποτέλεσμα πλήρωσα τα παραπάνω νταβατζηλίκια. Είναι λίγο κλέφτες τελικά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.