Jump to content

ΟΤΕ και εξωδικο

Dant3

Recommended Posts

Ειχαμε βαλει περσι ΟΤΕ,πακετο ομιλιας με απεριοριστα αστικα υπεραστικα και 60 λεπτα προς κινητα με 30,49 το μηνα.για 2 μηνες το ειχαμε ετσι(εν τω μεταξυ στο πρωτο 2μηνο μας εβαλαν και κατι αλλα παγια και βγηκε 120Ε) και μετα προσθεσα το φοιτητικο ιντερνετ που ηταν αλλα 13Ε.

Αρα συνολο 43Ε το μηνα,86Ε τη διμηνια.

ο λογαριασμος ομως ηρθε 129Ε.πηγα στο γερμανο που ειχα κανει τη συνδεση και μιλησα με το παιδι και αφου μιλησε με οτε μου ειπε οτι εκανε βλακεια ο τεχνικος και περασε το ιντερνετ πανω απο το προηγουμενο πακετο με αποτελεσμα να μας χρεωνουν κανονικα(τωρα πως ακυρωθηκε το πακετο,αφου αν το ακυρωσει πριν τον 1 χρονο του συμβολαιου σου ζητανε τελη διακοπης)...εκανα συμφωνα με αυτον, χαρτι παραπονων αλλα μας εγραψαν και ειπαν οτι πρεπει να το πληρωσουμε το ποσο και μετα θα γινει επιστροφη!!

φυσικα δεν πληρωθηκε και αφου δεν βγαζαμε ακρη καταργησαμε την γραμμη και πηγαμε με αλλο αριθμο σε cyta.ολα οκ με cyta αλλα μας σκαει τωρα ο οτε και μας ζηταει 363Ε(!!!),δηλαδη τον λογαριασμο,παγιο για ολο αυτον τον καιρο(ασχετα αν εχει καταργηθει η γραμμη,αλλα αυτη στο τηλεφωνο ελεγε οτι παιρνει στον παλιο αριθμο και καλει!!!) και μας λενε κιολας οτι θα καταργηθει η γραμμη αν δεν πληρωσουμε(ασχετο αν εχει καταργηθει).εμεις λεμε οτι δεχομαστε να πληρωσουμε το ποσο που οφειλουμε,δηλαδη 43Ε το μηνα για 4 μηνες που δεν εχουμε πληρωσει και ειχαμε τηλεφωνο.μετα μας το εκοψαν.

τι γινεται τωρα?

Τελικα ειναι απο την οικονομικη υπηρεσια του οτε και λενε οτι θα γινει εξωδικο εαν δεν πληρωθει.

το θεμα ειναι οτι εχεις ειμαστε διατεθειμενει να πληρωσουμε τα χρωστουμενα,δηλαδη 43Χ4=172Ε μειον τα αναδρομικα που μας ειχαν παρει στους πρωτους λογαριασμους.το θεμα ειναι οτι αυτοι νομιζουν οτι τους χρωσταμε μεχρι τωρα,ασχετα αν εχουμε καταργησει τη γραμμη τους απο οταν βαλαμε cyta.

Πολύ φοβάμαι ότι έμπλεξες. Το χειρότερο που μπορούσες να κάνεις ήταν να φύγεις και να πας σε άλλο πάροχο πριν ξεκαθαρήσει το θέμα που δημιουργήθηκε με τα πακέτα/προσφορές που ενεργοποίησες.

Πιστέυω οτι το κόστος πέρα απο τα μηνιαία πάγια προέρχεται και από κάποια δέσμευση συμβολαίου δεδομένου ότι τα περισσοτερα προγράμματα έχουν 12μηνη σύμβαση. Γενικά ο ΟΤΕ είναι απο τις λίγες εταιρείες που "κυνηγάει" τις οφειλές του με extreme σε κάποιες περιπτώσεις τρόπους. Αν έχεις κρατήσει τα αντιγραφα των συμβολαίων ξαναδιάβασε τις χρεώσεις σε περίπτωση διακοπής προ 12μήνου. Εναλλακτικά γραψε μας αναλυτικά τι έχεις ενεργοποιήσει. Λογικά θα υπάρχει αντίγραφο σε ηλεκτρονική μορφή στο site του OTE. Αν είναι στο συμβόλαιο που υπέγραψες τότε δύσκολα θα το αποφύγεις.

Έγινε πατάτα στο γερμανό. Αν έχεις οφειλή δεν περνάει η κατάργηση. Ρίχνουν άκυρο από οποιοδήποτε πάροχο.

Που σημαίνει οτι αν δεν ακύρωσαν την παλιά σου γραμμή το καλωδιάκι σου μένει στον αέρα, η γραμμή είναι πλήρως λειτουργική και τα πάγια τρέχουν. Δεν χρειάζεται άκρο η γραμμή για να καλέσει. Καλεί και ας βρίσκονται τα καλώδια το ένα νίκαια το άλλο κηφισιά.

Οπότε, παρόλο που έχεις χαρτί με κατάργηση, αν ο υπάλληλος στο γερμανό υποστηρίξει οτι σε ενημέρωσε για ακύρωση διακοπής(που είναι σίγουρο οτι δεν τον ενημέρωσε κανείς για να σε ενημερώσει) τρώς άκυρο. Λυπάμαι που στο λέω αλλά θα πρέπει να τα πληρώσεις στον ΟΤΕ.

Τέτοιες δουλειές ρε παιδιά απευθείας στον ΟΤΕ. Όχι σε 3ους. Δεν έχουν ενημέρωση απο κανένα. Ούτε στα oteshop δεν έχουν ενημερώσεις πολλές φορές.

Αν προσπαθούσες να κάνεις φορητότητα τον αριθμό σου στη Cyta θα το προλάβαινες εκεί γιατί θα έβλεπαν το άκυρο στο wholesale.

Το πακετο το ακυρωσαν αυτοι μονοι τους!δηλαδη παιρνει τηλ αυτος στο γερμανο στον οτε και του λεει οτι το προγραμμα με τα αστικα κτλ δεν υπηρχε πουθενα(χωρις να εχουμε κανει καμια αιτηση κτλ εμεις),μονο το ιντερνετ.οταν καναμε αιτηση διακοπης ηρθε απο οτε τεχνικος,2 φορες μαλιστα και ειπε οτι η γραμμη εχει κοπει.δηλαδη θα επρεπε σοι και καλα να τους πληρωσουμε οσα ζηταγαν για να βγαλουμε ακρη?

εξαρχης πηγαμε σε καινουργια γραμμη και δεν καναμε φορητοτητα ακριβως για να μην μπορει να μας απειλησει ο οτε οτι θα μας το κοψει κτλ.στην τελικη θα πρεπει να πληρωσουμε 360Ε επειδη εκαναν στον οτε λαθος?το θεμα δικαστικα θα παει εαν το τραβηξουν καθως ο πατερας μου δεν ειναι σε καμια περιπτωση διατεθειμενος να τους πληρωσει παγια για τοσο καιρο εφοσον ο τεχνικος τους ξεκαθαρα ειχε πει οτι η γραμμη εχει καταργηθει.

Αφού σου είπε ότι έκανε βλακεία ο τεχνικός,τότε άσε να βγάλουν άκροι μεταξύ τους.Εσύ δε φτες σε τπτ να πληρώσεις σπασμένα αλλονών!

Πάρε τηλ στον ΟΤΕ και πες τους το και το και αυτά που μας έγραψες εδώ.

Αυτες τις μερες θα παω στα κεντρικα για να δω τι θα γινει.παντως απο χαρτια υπαρχουν ολα,ακομα και το χαρτι παραπονων που ειχα στειλει.ουσιαστικα το πακετο το ακυρωσαν μονοι τους οποτε δεν μπορει να εβαλαν χρεωση για την διακοπη του!λογικα θα μαζεψαν τα 360Ε απο τα παγια επειδη δεν θα ακυρωσαν τη γραμμη.το θεμα ειναι οτι εμεις καναμε αιτηση μας ειπαν οτι καταργηθηκε,οφειλαν να μας ειδοποιησουν.δηλαδη θα μπορουσαν να ερθουν σε 2 χρονια και να μας πουν,χρωστατε 2000Ε??

Το πακετο το ακυρωσαν αυτοι μονοι τους!δηλαδη παιρνει τηλ αυτος στο γερμανο στον οτε και του λεει οτι το προγραμμα με τα αστικα κτλ δεν υπηρχε πουθενα(χωρις να εχουμε κανει καμια αιτηση κτλ εμεις),μονο το ιντερνετ.οταν καναμε αιτηση διακοπης ηρθε απο οτε τεχνικος,2 φορες μαλιστα και ειπε οτι η γραμμη εχει κοπει.δηλαδη θα επρεπε σοι και καλα να τους πληρωσουμε οσα ζηταγαν για να βγαλουμε ακρη?

εξαρχης πηγαμε σε καινουργια γραμμη και δεν καναμε φορητοτητα ακριβως για να μην μπορει να μας απειλησει ο οτε οτι θα μας το κοψει κτλ.στην τελικη θα πρεπει να πληρωσουμε 360Ε επειδη εκαναν στον οτε λαθος?το θεμα δικαστικα θα παει εαν το τραβηξουν καθως ο πατερας μου δεν ειναι σε καμια περιπτωση διατεθειμενος να τους πληρωσει παγια για τοσο καιρο εφοσον ο τεχνικος τους ξεκαθαρα ειχε πει οτι η γραμμη εχει καταργηθει.

Πήρες χαρτί απο τον τεχνικό του ΟΤΕ οταν ήρθε να σου κάνει τη διακοπή οτι βεβαιώνει τη διακοπή της; Δεν ξέρω αν δίνουν by default αλλά πρέπει να υπάρχει κάποια αναφορά. Αν στείλανε τεχνικό πάντως απο ΟΤΕ μάλλον έχει γίνει βλακεία στον προμηθέα. Δεν είναι η πρώτη φορά. Πήγαινε στον τοπικό ΟΤΕ και πές τους τι παίζει. Αν βρούν την αναφορά τεχνικού στο τοπικό κέντρο και λέει διακοπή πάνω, πιστευω δεν θα έχεις θέμα.

Το οτι ζήτησαν ακύρωση απο γερμανό δε λέει κάτι. Και ξεχώρισε το γερμανό απο τον ΟΤΕ. όπως είναι άλλο HOL άλλο Vodafone.

Είναι άλλο να τους θεωρείς ένα και άλλο να παρέχουν απο κοινού υπηρεσίες. Καμία σχέση το ένα με το άλλο.

Πήγαινε στο τοπικό του ΟΤΕ και με χαλαρό τόνο εξήγησέ τους. Πιστεύω θα βρεις λύση.

Πήρες χαρτί απο τον τεχνικό του ΟΤΕ οταν ήρθε να σου κάνει τη διακοπή οτι βεβαιώνει τη διακοπή της; Δεν ξέρω αν δίνουν by default αλλά πρέπει να υπάρχει κάποια αναφορά. Αν στείλανε τεχνικό πάντως απο ΟΤΕ μάλλον έχει γίνει βλακεία στον προμηθέα. Δεν είναι η πρώτη φορά. Πήγαινε στον τοπικό ΟΤΕ και πές τους τι παίζει. Αν βρούν την αναφορά τεχνικού στο τοπικό κέντρο και λέει διακοπή πάνω, πιστευω δεν θα έχεις θέμα.

Θα κοιταξω εαν υπαρχει χαρτι.τωρα δεν ξερω αλλα στον οτε θα παω ετσι και αλλιως

Φτιαξε μια αναφορα στην ΕΕΤΤ ,οπου θα εξηγεις με απλα λογια γιατι και πως.Δεν ξερω αν φταιει πουναι πρωι,αλλα μου φαινεται οτι μιλας λιγο σαν τον προεδρο του Εδεσσαικου.Πες στον ΟΤΕ για αυτην την αναφορα.Δεν ειναι σιγουρο οτι θαχεις αποτελεσμα γιατι απτα λεγομενα του νοντιεσελ καταλαβαινω οτι καπου εκανες πατατα κ εσυ,αλλα μπορεις να το δοκιμασεις

Έγινε πατάτα στο γερμανό. Αν έχεις οφειλή δεν περνάει η κατάργηση. Ρίχνουν άκυρο από οποιοδήποτε πάροχο.

Λάθος. Έχω ακόμα οφειλή στη Forthnet και η γραμμή μια χαρά καταργήθηκε. Μάλιστα είχαν στείλει 3 φορές και χαρτάκια από δικηγόρο για το χρέος με απειλές για εξώδικα και τα σχετικά, αλλά φυσικά δεν πήραν τίποτα, γιατί αντίστοιχα θεωρούσα ότι κακώς ζητάνε κάποια χρήματα. Μετά από 2 χρόνια, φυσικά δε με ενόχλησαν ξανά, ούτε έχει έρθει κάποιο χαρτί (λογαριασμός/εξώδικο/κλπ).

Λάθος. Έχω ακόμα οφειλή στη Forthnet και η γραμμή μια χαρά καταργήθηκε. Μάλιστα είχαν στείλει 3 φορές και χαρτάκια από δικηγόρο για το χρέος με απειλές για εξώδικα και τα σχετικά, αλλά φυσικά δεν πήραν τίποτα, γιατί αντίστοιχα θεωρούσα ότι κακώς ζητάνε κάποια χρήματα. Μετά από 2 χρόνια, φυσικά δε με ενόχλησαν ξανά, ούτε έχει έρθει κάποιο χαρτί (λογαριασμός/εξώδικο/κλπ).

το ίδιο και σε μένα με forthnet.....μου ζήταγε αναδρομικά 2μιση ετών.......και τα θυμήθηκε 4χρόνια μετά....μετά από 10τηλέφωνα από το τμήμα λογαριασμών της φορθ με απειλές...μου στείλανε το κλασσικό χαρτάκι από δικηγορικό γραφείο σε στυλ εξώδικου το οποίο όμως μέσα είχε μια επιστολή παραίνεσης :hehe:

φυσικά πήραν το μακρύτερο και ουδέποτε ξανα-ασχολήθηκα. αν το τραβάγανε κι άλλο βέβαια είχα τα χαρτιά συμβολαίου με τη νέα σύνδεση έτοιμα στο ράφι.

ότι προλάβουν να αρπάξουν τρομάζοντας τον κοσμάκη.......αμ δε :)

κάνε ότι σου λένε τα παιδιά....επιστολή προς ΕΕΤΤ και φυσικά να βρεις το χαρτάκι του τεχνικού που έκανε την διακοπή της γραμμής...συνήθως αφήνουν χαρτάκι καταστασης σύνδεσης του πελάτη όταν έρχονται στο χώρο σου....αν δεν άφησαν σίγουρα καταγράφεται στο μητρώο του 121 (τμήμα βλαβών)

Θα παω στον οτε και αν δεν βρω ακρη θα κανω αυτο με τον ΕΕΤΤ.

παντως επειδη βλεπω οτι δεν το πιασατε τι εγινε,περιληπτικα,εβαλα ιντερνετ και απο βλακεια του οτε περασε το ιντερνετ πανω απο το προηγουμενο πακετο με αποτελεσμα να μας χρεωνει τις κλησεις

.καναμε χαρτι παραπονων αλλα ειπαν οτι πρεπει να τους πληρωσουμε και μετα θα μας τα επιστρεψουν αφου κανουμε εκ νεου χαρτι παραπονων.φυσικα και δεν το καναμε και μετα απο 2 μηνες που μας το εκοψαν,πηγαμε απλα σε αλλο αριθμο και αλλο παροχο και καναμε αιτηση διακοπης στον οτε και καταργηση γραμμης.αυτοι τωρα ζητανε,οσα δεν τους ειχαμε πληρωσει τοτε,δηλαδη κλησεις για τις οποιες κανονικα ειχαμε συμβολαιο και ηταν δωρεαν,ζητανε και του επομενου διμηνου καθως και (μαλλον) παγια μεχρι τωρα.εμεις ειμαστε διατεθειμενοι να τους πληρωσουμε μονο τους 4 μηνες που ειχαμε τηλεφωνο αλλα δεν εχουμε πληρωσει και αυτους με οσα ειχαμε συμφωνησει στο συμβολαιο,δηλαδη 30,5Χ4 +13Χ4(ιντερνετ) μειον τα αναδρομικα που ειχαν παρει στο πρωτο διμηνο(γιατι ειχαν βαλει κανα 50Ε πανω).καναμε καπου πατατα εμεις?

εκτος απο αυτο, στα 30 που μας ειχαν πει ειχε παγια μεσα και αυτοι τωρα ζητανε και αλλα!

το ίδιο και σε μένα με forthnet.....μου ζήταγε αναδρομικά 2μιση ετών.......και τα θυμήθηκε 4χρόνια μετά....

Παίδες, άλλο η μπινιά της 4net με τα αναδρομικά και τους ξεχασμένους λογαριασμούς απο το 2005-2006 και άλλο το να διακόψεις γραμμή χωρίς να έχεις εξοφλήσει.

[MENTION=173]Wizard![/MENTION] Αν έκανες νέα γραμμή και δεν μετέφερες τον παλιό αριθμό, εννοείται ότι λειτούργησες κανονικά. Δε σημαίνει οτι ξεμπέρδεψες κιόλας. Σε ISP δούλευα. Υποθέτω ότι κάτι ξέρω επ αυτού. Το τι θεωρείς και το τι νομικά τους καλύπτει, δεν είναι ανάγκη να συμβαδίζουν ;)

Δεν εχεις δεί σκηνικά που τυπισα δουλευε επι 2 χρονια με τον παλιό της αριθμό απο ΟΤΕ και μια μέρα έχασε τηλ. Μετά απο ψάξιμο μιας βδομάδας ο οτε είχε πάρει πίσω τη φορητότητα λόγο οφειλής.

Παίδες, άλλο η μπινιά της 4net με τα αναδρομικά και τους ξεχασμένους λογαριασμούς απο το 2005-2006 και άλλο το να διακόψεις γραμμή χωρίς να έχεις εξοφλήσει.

[MENTION=173]Wizard![/MENTION] Αν έκανες νέα γραμμή και δεν μετέφερες τον παλιό αριθμό, εννοείται ότι λειτούργησες κανονικά. Δε σημαίνει οτι ξεμπέρδεψες κιόλας. Σε ISP δούλευα. Υποθέτω ότι κάτι ξέρω επ αυτού. Το τι θεωρείς και το τι νομικά τους καλύπτει, δεν είναι ανάγκη να συμβαδίζουν ;)

Δεν εχεις δεί σκηνικά που τυπισα δουλευε επι 2 χρονια με τον παλιό της αριθμό απο ΟΤΕ και μια μέρα έχασε τηλ. Μετά απο ψάξιμο μιας βδομάδας ο οτε είχε πάρει πίσω τη φορητότητα λόγο οφειλής.

Όχι δε μιλάω για αναδρομικά κλπ. Πολύ χοντρικά, επειδή δε θυμάμαι αν έχω γράψει εδώ την ιστορία:

Δεν έρχεται λογαριασμός.

Δεν τον πληρώνω.

Έρχεται ο επόμενος.

Πληρώνω τα 80€ από τα 160€ που έλεγε (αυτός και το προηγούμενο χρέος)

Μου κόβουν την πρόσβαση γιατί είχα λέει ληξιπρόθεσμη οφειλή!!!

Ζητάω μεταφορά στη HOL με φορητότητα αριθμού.

Ενεργοποιούμαι στη HOL 30 μέρες μετά.

Στέλνουν εξοφλητικό λογαριασμό που χρέωναν και τις 30 ημέρες που δεν είχα υπηρεσία, χαρτιά από δικηγόρους, εκβιασμούς, κλπ.

Τους αγνοώ.

Αυτό 2 χρόνια πριν.

Κι εγώ στη Forthnet δούλευα.

Δικαιούσαι να διακόψεις την υπηρεσία όποτε γουστάρεις.

Δικαιούνται να σε κυνηγήσουν νομικά ώστε να εισπράξουν τυχόν οφειλές.

Το "δε στην κόβω και τρέχει το πάγιο, μέχρι να με εξοφλήσεις" είναι εκβιασμός και δεν το κάνουν ούτε οι τράπεζες στις πιστωτικές. Το κάνει βέβαια η ΔΕΗ, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να τους κυνηγήσεις.

Όχι δε μιλάω για αναδρομικά κλπ. Πολύ χοντρικά, επειδή δε θυμάμαι αν έχω γράψει εδώ την ιστορία:

Δεν έρχεται λογαριασμός.

Δεν τον πληρώνω.

Έρχεται ο επόμενος.

Πληρώνω τα 80€ από τα 160€ που έλεγε (αυτός και το προηγούμενο χρέος)

Μου κόβουν την πρόσβαση γιατί είχα λέει ληξιπρόθεσμη οφειλή!!!

Ζητάω μεταφορά στη HOL με φορητότητα αριθμού.

Ενεργοποιούμαι στη HOL 30 μέρες μετά.

Στέλνουν εξοφλητικό λογαριασμό που χρέωναν και τις 30 ημέρες που δεν είχα υπηρεσία, χαρτιά από δικηγόρους, εκβιασμούς, κλπ.

Τους αγνοώ.

Αυτό 2 χρόνια πριν.

Κι εγώ στη Forthnet δούλευα.

Δικαιούσαι να διακόψεις την υπηρεσία όποτε γουστάρεις.

Δικαιούνται να σε κυνηγήσουν νομικά ώστε να εισπράξουν τυχόν οφειλές.

Το "δε στην κόβω και τρέχει το πάγιο, μέχρι να με εξοφλήσεις" είναι εκβιασμός και δεν το κάνουν ούτε οι τράπεζες στις πιστωτικές. Το κάνει βέβαια η ΔΕΗ, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να τους κυνηγήσεις.

Αφού δούλευες στη 4νετ θα είχες δεί στο wholesale απόρριψη μεταφοράς ΕΝΤοΒ. Δεν θυμάμαι τώρα ποιο κωδικό είχε για την οφειλή. Πάντως κανονικά, ούτε και η φορητότητα γυρνάει. Απλά υποθέτω ορισμένες φορές είναι λίγα τα χρήματα για να το κυνηγήσουν.

αν χρωστάς και σου επιτρέψουν φορητότητα, είναι σαν να παραδέχονται οτι δεν οφείλεις. Αλλά σου είπα το σκηνικό με τον ΟΤΕ. Είχε γίνει τότε.... της ιερόδουλης.:confused:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.