GoMaR Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2011 εχω πχ 15 φωτογραφιες και θελω να μου δινει την δυνατοτητα το προγραμμα να βαλω μια κεντρικη (μεγαλη σε μεγεθος) φωτογραφιακαι τριγυρω απο την κεντρικη να κολλησω (με borders) αλλες μικρες.υπαρχει τετοιο προγραμμα; ωστε το τελικο αποτελεσμα να μπορω να το εκτυπωσω πχ σε 50χ50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 19, 2011 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2011 Ρίξε μια ματιά σε αυτό: Photovisi - Photo Collage Maker Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 19, 2011 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2011 Αν κοιταξεις στο θεμα με τις ιστοσελιδες (νομιζω) ειχα ποσταρει ενα site με ονομα PanosFX. Εχει διαφορα actions για το PS (και οχι μονο βεβαια). Τσεκαρε το, νομιζω ειχα δει κατι σαν αυτο που ζητας.Sent from my HTC Desire using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Δεκέμβριος 19, 2011 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2011 PicasaΕίναι αρκετα καλό γι αυτό που το θέλεις. Έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω αλλά θυμάμαι που είχα κάνει αυτό ακριβώς που αναφέρεις πολύ εύκολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Δεκέμβριος 19, 2011 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2011 και εμένα με ενδιαφέρει κατι τέτοιο επίσης για να μην ανοίγω νεο θεμα μιας και ψάχνω και το θέμα του gomarξέρει κανείς πως να έχω 50 φωτογραφίες σε κολάζ αλλά στο σύνολο από μακρυά να φαίνεται μια κεντρική φωτογραφία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 19, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2011 παιδια ευχαριστω.γραφω απο κιν.θα τα τεσταρω οταν παω σπιτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Δεκέμβριος 19, 2011 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2011 Επίσης πολύ καλός online photo editor είναι και ο παρακάτωPhoto editor online - Pixlr.com edit image Νομίζω όμως ότι το Picasa είναι πιο καλό για το συγκεκριμένο πράγμα που θέλεις να κάνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Δεκέμβριος 19, 2011 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2011 και εμένα με ενδιαφέρει κατι τέτοιο επίσης για να μην ανοίγω νεο θεμα μιας και ψάχνω και το θέμα του gomarξέρει κανείς πως να έχω 50 φωτογραφίες σε κολάζ αλλά στο σύνολο από μακρυά να φαίνεται μια κεντρική φωτογραφία?photo mosaic Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 19, 2011 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2011 To site που έλεγα: PanosFX | Photoshop actions & other resources Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.