GoMaR Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2011 οι γνωστες ας με βοηθησουν για αγορα φωτογραφικης εως 50-60Ε (οχι 61) βαρια εως 60 προκειται για δωρο προς την μανα μ , για να μπορει να βγαζει καμμια φωτογραφια. δεν την ενδιαφερουν τα iso / burst mode / hdr / σταθεροποιητες μπλα μπλα μπλα. ενα κλικ για να τραβαει καμμια χαζη φωτογραφια προτεινεται να δεχεται SD καρτα η micro sd (μιας και εχω ανταπτορα) γιατι την μεταφορα , ποιος αλλος εγω θα την κανω οχι απο ιντερνετ , οχι μεταχειρισμενη. απο καταστημα να παω αυριο μεθαυριο να την παρω. σας ευχαριστω edit: http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Photography/Digital-Camera/Compact-Digital-Camera/Nikon-Digital-Camera-L23-Silver-Kit-1370620.htm 59Ε απο νετ , αλλα ειδα οτι πιο φθηνη απο πλαισιο με μια γρηγορη αναζητηση ειναι σε αυτα τα λεφτα υπαρχει καποια αλλη καλυτερη η ευκολοτερη ;
ΝTG Δεκέμβριος 19, 2011 #2 Δεκέμβριος 19, 2011 Δε σου χρειαζεται κατι καλυτερο...Ευκολοτερο απο αυτο παιζει μονο η "ιασωνα βγαλε μας μια".Οn και κλικ.Για τα λεφτα της (καποια Λ που ειχα δει παλια πολυ τιμια.
goubianos Δεκέμβριος 27, 2011 #3 Δεκέμβριος 27, 2011 Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα΄ είδα αυτήν BENQ C1430 στα 48€.Αξίζει η αγορά της για απλή χρίση τοπίων και ερωτευμένων προσώπων?
ΝTG Δεκέμβριος 27, 2011 #4 Δεκέμβριος 27, 2011 Πιο κατω απο L23 δεν θα κατεβαινα..Αν μπορουσα θα πηγαινα και για canon Α1200 μονο και μονο για το hd video.
goubianos Δεκέμβριος 27, 2011 #5 Δεκέμβριος 27, 2011 Τόσο χάλια είναι? Πίστευα ότι επειδή ο αισθητήρας είναι Sony θα είχε κάποια καλά χαρακτηριστικά.Την L23 νομίζω θα την απορρίψει το θηλυκό της παρέας για θέμα εμφάνισης. Με λίγα παραπάνω προτείνεις κάτι άλλο?
ΝTG Δεκέμβριος 27, 2011 #6 Δεκέμβριος 27, 2011 Και η nikon αισθητηρες απο sony παιρνει (σε dslr που το παρακολουθω ) αλλα βγαζει ελαφρως καλυτερες. Σε benq δεν πιστευω να γινεται το ιδιο Σε τοσα λεφτα πονταρε σε σιγουρες μαρκες..nikon/canon/sony..τυχαια η σειρα.. Πχ περα απο την Α1200 της canon ..nikon s3100... ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ NIKON S3100 BLACK | You.gr (μαλλον στην canon θα εμενα)
Iraklis Δεκέμβριος 27, 2011 #7 Δεκέμβριος 27, 2011 φιλος οτι και αν παρεις ευτυχισμενη θα την κανεις την μητερα σου
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.