dimchris Δεκέμβριος 20, 2011 Author #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2011 Λοιπον για να ξεκαθαρισουν σιγα σιγα τα πραγματα.Και ο 2600Κ και ο 2700Κ μπορουν να δουλεψουν σε οποιαδηποτε μητρικη με 1555 socket δηλαδη με οποιοδηποτε chipset (H61 H67 P67 Z68).Ο 2700Κ ειναι πεταμενα λεφτα γιατι και ο 2600Κ μπορει να φτασει πολυ ανετα στην ιδια συχνοτητα με τον 2700Κ (και πολυ παραπανω, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα)Οσον αφορα το θεμα της καρτας γραφικων, απο τη στιγμη που δεν χρειαζεσαι CUDA acceleration, με οποιαδηποτε συγχρονη καρτα θα εισαι κομπλε κατα τη γνωμη μου. Επειδη σε λιγο καιρο θα κυκλοφορησουν καινουρια μοντελα, πιστευω πως η ιδανικη λυση ειναι να περιμενεις σε αυτον τον τομεα, γιατι η αυξηση στις επιδοσεις θα ειναι μεγαλη.Και με 8GB μνημη κομπλε θα εισαι, αλλα αν βαλεις 16 ακομα καλυτερα.Η Z68XP-UD5 ειναι πολυ καλη μητρικη, αλλα ειναι και πανακριβη. Μπορεις να πας και σε κατι πιο οικονομικο κατα τη γνωμη μου και να ριξεις λεφτα σε πιο χρησιμα parts οπως ενας ssd που θα απογειωσει την αποκριση του συστηματος. Ριξε μια ματια σε αυτην την μητρικη Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 | Skroutz.gr πιστευω οτι καλυπτει και με το παραπανω τις αναγκες σου.Σε εχαριστώ πολύ φίλε...Όντως με καλύπτει και αυτή η καρτούλα που στην ουσία είναι το προηγούμενο μοντέλο αυτής που πρότεινα εγώ...Έχεις τη καλοσύνη να μου δώσεις κάποιες πληροφορίες ως προς τον ssd? Ξέρω τι είναι αλλά δεν έχω γνώσεις για το πως δουλεύει το όλο σύστημα με ssd...Ευχαριστώ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Δεκέμβριος 21, 2011 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 Στον ssd πρακτικα θα βαλεις το λειτουργικο και τις βαριες εφαρμογες που αργουν να ξεκινησουν. Δεν ξερω αν σου αρκει ενας 60GB οποτε σου προτεινω μερικους σε διαφορετικες χωρητικοτητες για να διαλεξεις αυτον που σου κανει:60GB: OCZ Agility 3 SATA III 2.5" SSD 60GB | Skroutz.gr120GB : OCZ Agility 3 SATA III 2.5" SSD 120GB | Skroutz.grή ακομα καλυτερα OCZ Vertex 3 SATA III 2.5" 120GB | Skroutz.gr αν χωραει στο μπατζετ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimchris Δεκέμβριος 23, 2011 Author #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2011 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου...Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες σου και τα link σου...Με βοήθησες πολύ..Να 'σαι καλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.