RootX Ιούνιος 30, 2004 #21 Ιούνιος 30, 2004 Χαχαχα, όσο και να το θέλω το τελευταίο είμαι σίγουρος ότι θα προκύψουν παρεξηγήσεις...power smiley(με τον τρόπο του) πάντως............
enduracell Ιούνιος 30, 2004 #22 Ιούνιος 30, 2004 και είναι μέσα στα specs αλλά δε ξέρω ηθικά τι παίζει όπως είπε και ο Root ένα ROLF smilie δεν έχουμε...επίσης είναι το αγαπημένο μου από noobwars
Chosen Ιούνιος 30, 2004 #23 Ιούνιος 30, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen που εγινε Edit απο τους διεφθαρμενους απο την εξουσια moderators OΠΑ ΕΚΑΝΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΑΤΗΣΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ QUOTE ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΑ ΤΟ REPLY ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΘΕΣ ΞΑΝΑΓΡΑΦΤΩ. ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΝΑ ΜΕ :whip: Αυτο ειναι το TheLab κυριοι! Edit την απαντηση του αθωου χρηστη τον οποιον κατοπιν χλευαζει! What's next gentlemen? Θα μας απαγορεψετε και τις αθλητικες συζητησεις;... (j/k of course*) *απαραιτητη διευκρινηση για να το καταλαβουν και οι τυχον "επιστημονες" της e-εξεδρας
YDinopoulos Ιούνιος 30, 2004 #24 Ιούνιος 30, 2004 και τις πολιτικες.......Και μετα βλεπω παρέουλα τους Admnin να πηγαινουν Αμερικα να φτιάχνουν χαλασμένους server !!!!!
Chosen Ιούνιος 30, 2004 #25 Ιούνιος 30, 2004 Αισχος ντροπη και καταισχυνη! Σε λιγο θα μας βαλουνε και φιλτρα για τα urls: www.********.gr , www.***************.com & www.**-**********-*******.co.uk ! :tomato:
enduracell Ιούνιος 30, 2004 #26 Ιούνιος 30, 2004 το ήξερα ότι δε θα τη γλιτώσω έτσι εύκολα τη δημόσια κατακραυγή :cry: sorry πραγματικά Πέτρο μόλις είχα ξυπνήσει....
greekfragma Ιούλιος 1, 2004 #28 Ιούλιος 1, 2004 χαχαχαχαχαχαααααααααααα........@YDinopoylos:γιαννη τα αντμινια δεν πανε στο αμερικα για να φτιαχνουνε σερβερς.......εμαθα για κατι ταξιδακια σε ινδιες παρεα με πιπινακια αλλα και στην μαδαγασκαρη με καλιγραμμες καλλονες σοκολατενιες................εη αντμινια!!!!!!!somebody 's watching you!!!!!εχετε πεθανει στη δουλεια παλιοπαιδα...χαχαχα
RootX Ιούλιος 1, 2004 #29 Ιούλιος 1, 2004 ΕΕΕ, όχι και πιπινάκια... γυναίκα, αν διαβάζεις το thread πιπίνια δεν είχε.....
YDinopoulos Ιούλιος 1, 2004 #30 Ιούλιος 1, 2004 @greekfragma Ειρωνικα το ειπα βρεεεεεεε !!!ΥΓΕχεις ΠΜ .....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.