Jump to content

Απίστευτη ΠΛΑΚΑ !!!

apotsi

Recommended Posts

Χαχαχα, όσο και να το θέλω το τελευταίο είμαι σίγουρος ότι θα προκύψουν παρεξηγήσεις...

power smiley(με τον τρόπο του) πάντως............

doctor.gif και whatever.gif είναι μέσα στα specs αλλά δε ξέρω ηθικά τι παίζει όπως είπε και ο Root :p

ένα ROLF smilie δεν έχουμε...επίσης cunao.gif είναι το αγαπημένο μου από noobwars :D

Αρχική απάντηση από Chosen που εγινε Edit απο τους διεφθαρμενους απο την εξουσια moderators

OΠΑ ΕΚΑΝΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΑΤΗΣΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ QUOTE ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΑ ΤΟ REPLY ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΘΕΣ ΞΑΝΑΓΡΑΦΤΩ. ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΝΑ ΜΕ :whip: :whip: :whip:

Αυτο ειναι το TheLab κυριοι! Edit την απαντηση του αθωου χρηστη τον οποιον κατοπιν χλευαζει! What's next gentlemen? Θα μας απαγορεψετε και τις αθλητικες συζητησεις;...

(j/k of course*)

*απαραιτητη διευκρινηση για να το καταλαβουν και οι τυχον "επιστημονες" της e-εξεδρας

και τις πολιτικες.......

Και μετα βλεπω παρέουλα τους Admnin να πηγαινουν Αμερικα να φτιάχνουν χαλασμένους server !!!!!

το ήξερα ότι δε θα τη γλιτώσω έτσι εύκολα τη δημόσια κατακραυγή :cry:

sorry πραγματικά Πέτρο μόλις είχα ξυπνήσει....:zzz:

post-47-1416071060,541_thumb.jpg

χαχαχαχαχαχαααααααααααα........

@YDinopoylos:γιαννη τα αντμινια δεν πανε στο αμερικα για να φτιαχνουνε σερβερς.......εμαθα για κατι ταξιδακια σε ινδιες παρεα με πιπινακια αλλα και στην μαδαγασκαρη με καλιγραμμες καλλονες σοκολατενιες................

εη αντμινια!!!!!!!

somebody 's watching you!!!!!

εχετε πεθανει στη δουλεια παλιοπαιδα...χαχαχα

ΕΕΕ, όχι και πιπινάκια... γυναίκα, αν διαβάζεις το thread πιπίνια δεν είχε.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.