Jump to content

Gaming headset

Telumetar

Recommended Posts

Από εκεί τα πήρα, αν και τα βρήκα και στα 85€ αλλού, απλά τα ήθελα άμεσα. Το Amazon δυστυχώς δεν τα στέλνει κι αν, έχει και τελωνείο :(

Αν ζητησεις απο τον αποστολεα να σου τα στειλει ως δωρο και με usps priority mail κατα 99% δεν θα πληρωσεις τελωνειοΤσεκαρε και στο ebay

• Replies 48
  • Created
  • Last Reply
Αν ζητησεις απο τον αποστολεα να σου τα στειλει ως δωρο και με usps priority mail κατα 99% δεν θα πληρωσεις τελωνειοΤσεκαρε και στο ebay

νομίζω πλέον ότι λίγο πολύ οι τελωνειακοί έχουν γίνει περισσότερο υποψιασμένοι.....εγώ θα έλεγα 50-50!

νομίζω πλέον ότι λίγο πολύ οι τελωνειακοί έχουν γίνει περισσότερο υποψιασμένοι.....εγώ θα έλεγα 50-50!

Και εκτός αυτού, δεν τα στέλνουν όλοι σα δώρο, γιατί έτσι δε μπορεί να ασφαλιστεί και αν χαθεί ο αποστολέας υποχρεούται να στείλει δεύτερο ή να σου επιστρέψει τα χρήματα. Και επειδή πολλοί Έλληνες κάνουν απατεωνιές, ήδη έχω πρόβλημα με κάποιους πωλητές που δε στέλνουν πλέον Ελλάδα.

• 5 months later...

Παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας θέλω να αγοράσω αυτά τα ακουστικά αλλα θα ήθελα κάποιος που τα έχει να μου πει την γνώμη του αξίζουν? δεν με ενδιαφέρει το μικρόφωνο μιας και δεν πεζό online απλά αν άντως κάνουν αυτό που λένε αν ακούω τον ήχο από παντού μπρός πίσω πλαγια σαν να έχω 5.1 και στις ταινίες πως τα πάνε???πρέπει να το υποστηρίζουν και τα παιχνίδια η είναι συμβατό με όλα??

Creative Headset SB Tactic 3D Aplha - Headsets - plaisio.gr

Τι γνωμη εχετε για αυτα εδω τα ακουστικα , αξιζουν ? τα θελω για μουσικη και για παιχνιδια οπως battlefield . H καρτα ηχου που εχω ειναι η quantum wave της msi big bang trinergy.

Sennheiser HD-598 Ακουστικά

Τι γνωμη εχετε για αυτα εδω τα ηχεια , αξιζουν ? τα θελω για μουσικη και για παιχνιδια οπως battlefield . H καρτα ηχου που εχω ειναι η quantum wave της msi big bang trinergy.

Πρέπει να είναι τα χειρότερα ηχεία που έχουν φτιαχτεί ποτέ. :sick:

Τι γνωμη εχετε για αυτα εδω τα ακουστικα , αξιζουν ? τα θελω για μουσικη και για παιχνιδια οπως battlefield . H καρτα ηχου που εχω ειναι η quantum wave της msi big bang trinergy.

Όχι sennheiser σε αυτά τα χρήματα. Ούτε καν AKG θα έλεγα. Και των δύο τα μοντέλα σε αυτή την κατηγορία έχουν ελλιπές μπάσο. Τα dt 770 pro της beyerdynamic(80 Ohm) είναι τα καλύτερα από κάθε άποψη(πληρότητα ήχου, αβυσσώδες μπάσο, άνετο άκουσμα, ποιότητα κατασκευής/ανθεκτικότητα, ηχομόνωση, άνεση, πρακτικότητα, κόστος ανταλλακτικών).

Πάντως για καλά ακουστικά χρειάζεσαι το ελάχιστο μια αυτόνομη κάρτα ήχου και ακόμα καλύτερα κάτι σαν τη xonar stx που διαθέτει εξειδικευμένο ενισχυτή. Η δική σου είναι απλά μια καλή Onboard κάρτα σε pci slot. Δεν θα έχει καθόλου δύναμη.

Αν πάρεις ενισχυτή συμφέρει να αγοράσεις τις εκδόσεις 250 Ohm των beyer. Οι πολύωμες εκδόσεις τους είναι πάντοτε καλύτερες.

Δες και αυτά στην ίδια γκάμα τιμών:

Headphone Review - SHURE SRH940

Headphone Review - SHURE SRH840

Headphone Review - audio-technica M50

κάτι σαν τη xonar stx που διαθέτει εξειδικευμένο ενισχυτή. Η δική σου είναι απλά μια καλή Onboard κάρτα σε pci slot. Δεν θα έχει καθόλου δύναμη.

Αν πάρεις ενισχυτή συμφέρει να αγοράσεις τις εκδόσεις 250 Ohm των beyer. Οι πολύωμες εκδόσεις τους είναι πάντοτε καλύτερες.

Δεν ηξερα οτι η καρτα ηχου μου ειναι on board.Ακουστικα τελικα πηρα κατι Samson rh100.Οσο γιαυτο που μου ειπες για την καρτα ηχου asus xonar stx( 190 κατι ευρωπουλα) καταφερα και συνδεσα στο pc εναν παλιο ( αρκετα θα ελεγα, τουλαχιστον 6 χρονων ) LG ενισχυτη-home cinema που εχει ηχεια ξυλινα 5 των 60watt το καθενα και ενα swoofer των 150watt(λεει και πανω extreme bass sound ).Tα ηχεια ειναι με το παλιο καλωδιο αν θυμαστε που ειναι διο σιρματακια και και πλακωνοντε απο 2 διακοπτες , εναν μαυρο και εναν κοκκινο, ελπιζω να με καταλαβενεις.Τον συνδεσα με RCA στον ενισχυτη και το jack στην καρτα ηχου.Ηδη ακουγεται καλυτερος και πιο καθαρος ηχος σε σχεση με τα logitech x540 που εχω.Απλα θελω να ρωτισω τα εξης:

1)Χανω κατι απο ποιοτητα ηχου που τον συνδεσα με RCA-JACK καλωδιο?

2)Αξιζει να παρω την καρτα ηχου που μου προτεινες ? θα δουλευει καλα με τον παλιο ενισχυτη ? Παντος διαβασα οτι ειναι η καλυτερη καρτα ηχου.Ευχαριστω.

Υ.Γ: Ο ενισχυτης λεγεται LG DT-585P

Καλορίζικα τα Samson.

1. Όχι δεν χάνεις τίποτα σπουδαίο σε ποιότητα με rca. Ίσως μόνο σε ένταση γιατί η quantum wave, όπως είπα και προηγουμένως, χρησιμοποιεί ένα τσιπάκι της realtek σαν αυτό που βρίσκουμε σε hd audio μητρικές.

2. Την κάρτα στην πρότεινα ως ενισχυτή ακουστικών κατάλληλου για games(dolby headphone, dolby pro logic, 7.1 virtual speaker shifter). Δεν νομίζω όμως να αξίζει για τόσο φθηνά ακουστικά(λίγο καλύτερη τονικότητα θα έβγαζε η xonar) που είναι και εύκολα στο θέμα της έντασης(32 Ohm).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.