sofix Ιανουάριος 3, 2012 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2012 πριν παρω τα 367,ειχα διαβασει τα χειροτερα για τα 377 και απορουσα διοτι νομιζα ηταν ιδια πανω κατω..επισης ηθελα κλειστου τυπου για να μην ακουγομαι σε ολο το δωματιο οταν παιζω,παρα να ακουω μονο εγω..ενοειται οτι νταλικα να μπει στο σπιτι δεν παιρνω χαμπαρι..και τα 367 απο μπασο δεν πανε καλα,αλλα με την xfi τα φερνεις λιγο στα μετρα σου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Ιανουάριος 3, 2012 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2012 πριν παρω τα 367,ειχα διαβασει τα χειροτερα για τα 377 και απορουσα διοτι νομιζα ηταν ιδια πανω κατω..επισης ηθελα κλειστου τυπου για να μην ακουγομαι σε ολο το δωματιο οταν παιζω,παρα να ακουω μονο εγω..ενοειται οτι νταλικα να μπει στο σπιτι δεν παιρνω χαμπαρι.. και τα 367 απο μπασο δεν πανε καλα,αλλα με την xfi τα φερνεις λιγο στα μετρα σου.. Τώρα του τα λέτε ρε παιδιά ; [MENTION=17766]Telumetar[/MENTION] τι θα κάνεις τελικά ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 3, 2012 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2012 ενοειται οτι νταλικα να μπει στο σπιτι δεν παιρνω χαμπαρι.. Άκουγα τη γυναίκα μου που μίλαγε στο τηλέφωνο... ...αλλα με την xfi τα φερνεις λιγο στα μετρα σου.. Ναι, αλλά και πάλι καμία σχέση ο ήχος με τα AKG. Ακούγονταν σα χαλασμένα... Τώρα του τα λέτε ρε παιδιά ; Sorry, εγώ σήμερα τα πήρα... Για αυτό και τα έγραψα αμέσως, αλλά από ότι φαίνεται είναι ήδη στο δρόμο. Φυσικά, διευκρίνισα, εγώ πήγα από AKG σε αυτά. Μπορεί για άλλους η ποιότητα να είναι κορυφαία σε σχέση με τα προηγούμενά τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Ιανουάριος 4, 2012 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2012 Sorry, εγώ σήμερα τα πήρα... Για αυτό και τα έγραψα αμέσως, αλλά από ότι φαίνεται είναι ήδη στο δρόμο.Φυσικά, διευκρίνισα, εγώ πήγα από AKG σε αυτά. Μπορεί για άλλους η ποιότητα να είναι κορυφαία σε σχέση με τα προηγούμενά τους.Μην ζητάς συγγνώμη, αλλού πήγαινε αυτό που είπα.Εξάλλου εσύ δες ευθύνεσαι γιατί μόλις τα αγόρασες.:OT: Ποια AKG είχες ; :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Ιανουάριος 4, 2012 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2012 γιατι τοσο χαλια ρε σι wizard και εγω καλα τα περιμενα να ειναι ...κριμα και σκεφτομουνα να τα παρω και εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 4, 2012 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2012 Ποια AKG είχες ; Έχω link παραπάνω, τα K518DJγιατι τοσο χαλια ρε σι wizard και εγω καλα τα περιμενα να ειναι ...κριμα και σκεφτομουνα να τα παρω και εγω Είπα, δεν είναι χάλια, ανάλογα με ποιά τα συγκρίνεις και τι απαιτήσεις έχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Ιανουάριος 4, 2012 Author #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2012 Λοιπόν... προσωπικά δεν είμαι ευχαριστημένος... Αίσθηση: Σφιχτά στο κεφάλι και μετά από πολύ ώρα, προκαλούν ενόχληση στα αφτιά Ήχος: Πολλά πρίμα σα να ακούς κακή κόρνα. Μπάσα ανύπαρκτα. Αναγκάστηκα να ρυθμίσω την XFi στο +5db για να ακούσω κάτι. Απορώ με εσάς που λέτε ότι είδατε το φως σας... :...: Για να μη φανώ περίεργος, αναφέρω ότι έβγαλα από τα αφτιά μου τα AKG K518 DJ (προφανώς σχεδιασμένα για χρήση DJ...) και έβαλα αυτά. H διαφορά τιμής είναι αστεία φυσικά, η διαφορά ποιότητας τεράστια με μόνο μειονέκτημα την έλλειψη μικροφώνου. Είμαι στο τσακ να τα πάω πίσω... Ποια πήρες τελικά; 377 η 367 ; [ame=http://www.youtube.com/watch?v=9v8W9bbcFHk]Plantronics GameCom 377 Open-Ear Gaming Headset - YouTube[/ame] . Έχω τσεκάρει διάφορα reviews και αναφέρουν οτι μετά απο πολύ ώρα τα 367 σε κουράζουν στα αυτιά αλλα νομίζω όλα τα ακουστικά που δεν έχουν pads έξτρα το κάνουν. Άλλωστε οτι πληρώνεις παίρνεις Τώρα του τα λέτε ρε παιδιά ; [MENTION=17766]Telumetar[/MENTION] τι θα κάνεις τελικά ; Τα χω παραγγείλει απο το ebay κ τα περιμένω από μέρα σε μέρα. Αν και εφόσουν έρθουν ποτέ ( @$#@(Φ#! deutsche post + elta) θα σας πω την αίσθηση που έχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Ιανουάριος 4, 2012 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2012 Τώρα δεν ξέρω άμα λέει λάθος ο φίλος στο βίντεο! ή τα μπέρδεψε!Λεει τα 376 (0:44) είναι κλειστού τύπου και τα 377 ανοιχτού. δεν αναφέρει τίποτα για 367 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 4, 2012 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2012 Ποια πήρες τελικά; 377 η 367 ; Τα 367. Τώρα είμαι με τα AKG GHS 1. Καμία σχέση. Μπάσο, πεντακάθαρος ήχος. Έβαλα κλασσική μουσική για δοκιμή και ακούς μέχρι και το τρίψιμο των δακτύλων στις χορδές του βιολιού... ~100€ όμως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Ιανουάριος 4, 2012 Author #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2012 εαν ποτε έρθουν τα 377 θα σου πω εντυπώσεις. πάντως γενικότερα απο οτι διαβάζω τα 377 > 367 . όπως κια να χει 100 ευρώ έδωσες λογικό να έχεις και να περιμένεις καλύτερη απόδοση. Εγω 26 λίρες έδωσα (30 με έξοδα αποστολης) οπότε λογικό η ποιότητα να ειναι ασύγκριτη .Το θέμα ειναι σε σχέση με αυτά που πληρώνεις η τιμή σε συνάρτηση με την απόδοση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Ιανουάριος 5, 2012 Author #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 Λοιπόν τα ακουστικά ήταν στο Ηράκλειο από προχθες ,αλλά γιατι να μου στείλουν στα ΕΛΤΑ ειδοποίηση; Αφού μπορώ να παω και μόνος μου να τους ρωτήσω. Τι; επειδή είμαστε στο 2012 στη μέση της τεχνολογικοποίησης της ζωής μας; ΤέσπαΌσο αφορά τα ακουστικά . Ήρθαν σήμερα τα 377. Για 29.5 λίρες τα ακουστικά είναι άκρως ικανοποιητικά .Ωραίος σχεδιασμός ,στιβαρός και όμορφος. Αρκετά ικανοποιητικός ήχος , καθαρή φωνή απτο μικρόφωνο. Ενδεχομένως να με ενοχλεί το ότι ειναι αρκετα σφικτά στα αυτιά (και φαντασου ειναι του ανοικτού τύπου) αλλά ίσως εαν βρω pads αυτό να διορθώνεται . Το θέμα όμως είναι που να βρεις; Συμπέρασμα : αντί να αγοράζετε του πλαισιού creative ή του eshop τα trust και cia... προτιμήστε αυτά . Και πιο φτηνά είναι και πιο καλά .Μιλάω απο εμπειρία. Τώρα εαν έχετε λεφτά να παίξετε σε πιο ψηλα επίπεδα ή αν έχετε την υπομονή να βρείτε τα superlux 668 τότε αγνοείστε το mini -review. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Ιανουάριος 5, 2012 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 Λοιπόν τα ακουστικά ήταν στο Ηράκλειο από προχθες ,αλλά γιατι να μου στείλουν στα ΕΛΤΑ ειδοποίηση; Αφού μπορώ να παω και μόνος μου να τους ρωτήσω. Τι; επειδή είμαστε στο 2012 στη μέση της τεχνολογικοποίησης της ζωής μας; ΤέσπαΌσο αφορά τα ακουστικά . Ήρθαν σήμερα τα 377. Για 29.5 λίρες τα ακουστικά είναι άκρως ικανοποιητικά .Ωραίος σχεδιασμός ,στιβαρός και όμορφος. Αρκετά ικανοποιητικός ήχος , καθαρή φωνή απτο μικρόφωνο. Ενδεχομένως να με ενοχλεί το ότι ειναι αρκετα σφικτά στα αυτιά (και φαντασου ειναι του ανοικτού τύπου) αλλά ίσως εαν βρω pads αυτό να διορθώνεται . Το θέμα όμως είναι που να βρεις; Συμπέρασμα : αντί να αγοράζετε του πλαισιού creative ή του eshop τα trust και cia... προτιμήστε αυτά . Και πιο φτηνά είναι και πιο καλά .Μιλάω απο εμπειρία. Τώρα εαν έχετε λεφτά να παίξετε σε πιο ψηλα επίπεδα ή αν έχετε την υπομονή να βρείτε τα superlux 668 τότε αγνοείστε το mini -review. Καλορίζικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Ιανουάριος 5, 2012 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 τα superlux 668 δεν έχουν μικρόφωνο αλλιώς θα ήταν super! Ψάχνομαι και εγώ τελευταία για headset αλλά δεν έχω βρει κάτι καλό ή διαθέσιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Ιανουάριος 5, 2012 Author #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 Καλορίζικα! Mille Grazie ! τα superlux 668 δεν έχουν μικρόφωνο αλλιώς θα ήταν super!Ψάχνομαι και εγώ τελευταία για headset αλλά δεν έχω βρει κάτι καλό ή διαθέσιμο καλη τύχη να περιμένεις την ομαδική παραγγελία .... εκτος κι αν εχεις τοσο τρελο κολλημα με τον ήχο κρύσταλλο ,είμαι σίγουρος οτι θα βρεις κι άλλα Headset σε νορμαλ βαλάντιο να καλύψουν τις ανάγκες σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Ιανουάριος 5, 2012 #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 μπα δε θα περιμένω την ομαδική. Θα κάνω κάτι από μόνος μου αυτό είναι σίγουρο..Άλλωστε εγώ θέλω ακουστικά με μικρόφωνο μαζί και όχι σκέτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 5, 2012 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 Ψάχνομαι και εγώ τελευταία για headset αλλά δεν έχω βρει κάτι καλό ή διαθέσιμο Αν θέλεις κορυφαίο ήχο, δες πιό πάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Ιανουάριος 5, 2012 #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 αυτά από που τα αγόρασες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKISSS Ιανουάριος 5, 2012 #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 αυτά από που τα αγόρασες;Δν ξερω απο που τα πηρε αλλα τα εχει εδω:AKG Headphones GHS1 Black - Ακουστικά - plaisio.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Ιανουάριος 5, 2012 #39 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 στο US amazon εχουν κοντά μισή τιμή :wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 5, 2012 #40 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 Δν ξερω απο που τα πηρε αλλα τα εχει εδω:AKG Headphones GHS1 Black - Ακουστικά - plaisio.gr στο US amazon εχουν κοντά μισή τιμή Από εκεί τα πήρα, αν και τα βρήκα και στα 85€ αλλού, απλά τα ήθελα άμεσα. Το Amazon δυστυχώς δεν τα στέλνει κι αν, έχει και τελωνείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.