Jump to content

Gaming headset

Telumetar

Recommended Posts

Μιας και η παραγγελία των superlux απέτυχε ,δεδομένου της αγοράς της asus xonar DX , διαθέτω ένα budget γυρω στα 60-70 E για headset. Το headset θα χρησιμοποιηθεί 99% για gaming και skype conferance με φιλους

Για να μην τα πολυλογώ παίζουν τα εξής

1)superlux hmc 660

Ηλεκτρονικό κατάστημα ήχου :: - Προϊόν άγνωστα στην ποιότητα στα παιχνίδια αλλα δεδομένο ότι ειναι superlux τα χω στη λίστα....

2)Μεταχειρισμένα (με 1 χρονο εγγυηση ακόμα ) στα 90 ευρώ τα logitech g930 .

http://reviews.logitech.com/7061/7248/logitech-wireless-gaming-headset-g930-reviews/reviews.htm Το αρνητικό ειναι οτι ειναι over budge ,το θετικό ειναι ητιμή. Επίσης εαν πάρω αυτά μιας και ειναι usb δε θα πάρω κάρτα ήχου οπότε πάλι εντός ορίων είμαι αλλα δε ξέρω κατα πόσο αυτό ειναι ανασταλτικός παράγοντας στην ποιότητα.

3)SKULLCANDY SKULLCRUSHERS BLACK PINSTRIPE

SKULLCANDY SKULLCRUSHERS BLACK PINSTRIPE - - E-SHOP.GR . όπως και το 1. μου είναι άγνωστα στην ποιότητα στα παιχνίδια

Και τέλως πάντων για να μην μακρηγορώ:smoke: είμαι ανοικτός στις προτάσεις !

• Replies 48
  • Created
  • Last Reply

Τα 367 τα έχω κάνα χρόνο...ευχαριστημένος, καλή ποιότητα, καλός ήχος, καλό μικρόφωνο.

Λίγο πιο δυνατό μπάσο ίσως, αλλά οκ είναι και έτσι.

Από ebay.co.uk περί τα 35 ευρώ...

• 2 weeks later...

Εγώ πήρα αυτά βέβαια στην τιμή τον 25 ευρώ

hama.de | 00062886 Hama Gaming-Headset "Shikaar", Rot

από ρουμανία φυσικά 100ron και ψυνόμουνα για τα Plantronics 367 αλλά επειδή τα ήθελα άμεσα για HoNcast πήγα σε ένα ηλεκτρο-τηελορασο-υπολογιστηκο-accesories μαγαζί και ότι είδα με μικρόφωνο πήγα και το πήρα, αν και θα προτιμούσα τα Plantronics για τα 10 ευρώ παραπάνω αλλά δεν έπιασε το timming, όσο για τα Hama με έχουν αφήσει ευχαριστημένο δυνατό ήχο πολύ καλής ποιότητας ωραίο δυνατό μπάσο όσο για το μικρόφωνο, όταν τους ρωτάω μια χαρά με ακούνε και δεν αλιόνει τον ήχο της φωνής αλλά +10 για τα Plantronics!

Εμένα για κάποιο λόγο δε μου τα στέλνει το Amazon...

Για ένα περίεργο λόγο, μου στέλνει τα 377 ενώ δεν έστελνε τα 367... Από ότι είδα δεν έχουν διαφορές, είναι απλά το νέο μοντέλο, οπότε πήρα τα 377. Υπομονή τώρα με τα ΕΛΤΑ... Ελπίζω να έρθουν φέτος...

έχω παραγγείλει από το ebay το αγγλικό ένα ζευγάρι 377 (προτιμώ του ανοιχτού τύπου βλέπετε) στις 19/12 στις 11 το πρωι. Ένας χρόνος πέρασε (sic) κ ακόμα τα περιμένω. Και δε μπορώ μέχρι τις 2 να τους στειλω ουτε mail Να μου πουν που βρίσκονται

έχω παραγγείλει από το ebay το αγγλικό ένα ζευγάρι 377 (προτιμώ του ανοιχτού τύπου βλέπετε) στις 19/12 στις 11 το πρωι. Ένας χρόνος πέρασε (sic) κ ακόμα τα περιμένω. Και δε μπορώ μέχρι τις 2 να τους στειλω ουτε mail Να μου πουν που βρίσκονται

Ευτυχώς που διάβασα το μήνυμά σου και κατάλαβα ότι υπάρχει σημαντική διαφορά με τα 367... Εγώ νόμιζα ότι απλά ήταν λίγο πιό καινούριο μοντέλο... :wassat:

Πρόλαβα και ακύρωσα την παραγγελία από Amazon, αλλά για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζω οι τύποι δε μου στέλνουν τα 367 Ελλάδα, ενώ έστελναν κανονικά τα 377 :hang3:

Το Pixmania τα έχει 25€, αλλά άλλα 20€ για μεταφορικά...:slap:

Από που τα παίρνω; Προτιμώ ΕΕ

Χεχε . Τα 367 καλά ειναι αλλα δεν θα ακούς κανένα ακόμα και αν φωνάζει "πυρκαϊά πυρκαϊά " που μας λέγανε κ στο στρατό.

Εγώ τα πήρα απο ebay. 19 /12 τα πλήρωσα και ακόμα τα περιμένω απο Αγγλία. Σήμερα τους έστειλα mail να δω τι γινεται. Εαν και εφόσον τα παραλάβω θα σε ενημερώσω για περαιτέρω !

Λοιπόν... προσωπικά δεν είμαι ευχαριστημένος... :nothing:

Αίσθηση: Σφιχτά στο κεφάλι και μετά από πολύ ώρα, προκαλούν ενόχληση στα αφτιά

Ήχος: Πολλά πρίμα σα να ακούς κακή κόρνα. Μπάσα ανύπαρκτα. Αναγκάστηκα να ρυθμίσω την XFi στο +5db για να ακούσω κάτι.

Απορώ με εσάς που λέτε ότι είδατε το φως σας... :...:

Για να μη φανώ περίεργος, αναφέρω ότι έβγαλα από τα αφτιά μου τα AKG K518 DJ (προφανώς σχεδιασμένα για χρήση DJ...) και έβαλα αυτά. H διαφορά τιμής είναι αστεία φυσικά, η διαφορά ποιότητας τεράστια με μόνο μειονέκτημα την έλλειψη μικροφώνου.

Είμαι στο τσακ να τα πάω πίσω...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.