Jump to content

Με ποια σειρα να τα συνδεσω;

fontanero

Recommended Posts

ΒΙ GTX= Black Ice GTX; Αν ναι,τοτε οχι δεν ειναι τετοια.Μοιαζουν βεβαια αλλα δεν ειναι.

Η αληθεια ειναι οτι μ'ενδιαφερει περισσοτερο η ησυχια γι'αρχη.Στην πορεια βεβαια,εχοντας αποκτησει και μια εμπειρια:hang3:,ξαναρωταω και μου ξαναλετε..χαχα!!

Δεν το έθεσα σωστά. Εννοώ να κάνει υποχωρήσεις για την πίεση δίνοντας σημασία στο τι τον βολεύει καλύτερα. Απλά να ξέρει ποια είναι η βέλτιστη διάταξη ώστε να μην απομακρυνθεί πολύ από αυτή

Εγω το μονο που θα προτεινα ειναι να μπει το RAM block τελευταιο γιατι εχει το περισσοτερο restriction. Απο εκει και περα, οτι βολευει σε διαδρομη σωληνα και εμφανιση. Πχ, τον επομενο μηνα (ελπιζω) να κανωαναδιαταξη loop με cpu + gpu + nb block με 1 GTX480 και ενα Magiccool 360.

Θα παει

αντλιες/τανκ->magiccool->gtx480->gpu->cpu->nb->αντλιες/τανκ

Εχεσθην για την μη βελτιστη διαταξη, θα ειναι ομορφο, ησυχο και πολυ πιο δροσερο απο αερα. Και αντε να εχω διαφορα 3-4 βαθμους σε load απο καθαρο 2πλο loop :p

[MENTION=14120]narta[/MENTION] Δηλαδη θα περασεις πρωτα απο τα 2 ψυγεια και μετα στα waterblock;Οσο για το blοck των ram μαλλον ετσι θα γινει(δεν πολυκαταλαβα τι θα κερδισω/χασω) γιατι βολευει και αφου το προτεινατε κιολας...

@narta Δηλαδη θα περασεις πρωτα απο τα 2 ψυγεια και μετα στα waterblock;Οσο για το blοck των ram μαλλον ετσι θα γινει(δεν πολυκαταλαβα τι θα κερδισω/χασω) γιατι βολευει και αφου το προτεινατε κιολας...

Ναι ετσι θα το στησω. Για το RAM block απλα επειδη ειναι το πιο περιοριστικο στην ροη, καλα ειναι αν μπει τελευταιο επειδη θα παει στην αντλια, η οποια θα δινει "νεα ωθηση" στην ροη για να ξεκινησει παλι την διαδρομη για τα αλλα μπλοκ/ψυγεια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.