firekiller Δεκέμβριος 27, 2011 #41 Δεκέμβριος 27, 2011 Περίπτωση 1(που την κάρτα την έχεισ πάρει απο άλλο μαγαζί απο αυτό της μητρικής)την πας πίσω κι λες μόνο "Αντί να παίζει χ16 παίζει χ4 κι χάνω σε επιδόσεις"Όχι κοίταξα για αντιστάσεις κτλπΠερίπτωση 2(Το μαγαζί αγοράς της καρτας να είναι ίδιο με την μητρική)Πας και τα δύο στο μαγαζί κι κάνεις ότι στην πρώτη περίπτωση
pantelos Δεκέμβριος 27, 2011 #42 Δεκέμβριος 27, 2011 οκ θα δοκιμασω να αλλαξω και σλοτ και βλεπουμε...
hurin Ιανουάριος 6, 2012 Author #43 Ιανουάριος 6, 2012 Τελικά έγινε αυτό που φοβόμουν. Πήγα την κάρτα στο Π Τετάρτη πρωί, μου λένε ότι μπορεί και αυθημερόν να την κοιτάξουν. Περνά η Τετάρτη, φτανει Πέμπτη και κανένα τηλεφώνημα. Το μεσημέρι της Πέμπτης παίρνω τηλέφωνο και μου λένε ότι "η κάρτα δεν δίνει σήμα"!!!! Τί λέτε ρε, τους λέω, η κάρτα λειτουργούσε όταν σας τη έφερα!!! Αργά το απογευματάκι πέρασα από εκεί να δω τί γίνεται και είχα μια απίστευτη αντιμετώπιση, με τον τεχνικό να αρνείται να εκτελέσει το GPUZ για να ελέγξει την ταχύτητα του pcie, να τρέχει λέει furmark και να μη βλέπει πρόβλημα (εννοείται ότι η κάρτα λειτουργεί κανονικά χωρίς κολλήματα και ανεβασμένες θερμοκρασίες). Δεν ξέρω τί να κάνω, αν δεν τρέξουν GPUZ δεν θα έχουν κάνει έλεγχο και θα έχω μείνει χωρίς gpu 4 μέρες τσάμπα!!! :wall:
venom7 Ιανουάριος 6, 2012 #44 Ιανουάριος 6, 2012 Να τους πεις ότι το πρόβλημα της κάρτας δεν είναι ότι δεν παίζει αλλά ότι δεν παίζει ΣΩΣΤΑ!Ότι παίζει σε χ8 μ αποτέλεσμα χαμηλότερες\χειρότερες επιδόσεις.Όπου αυτό σημαίνει χαλασμένη κάρτα.
hurin Ιανουάριος 6, 2012 Author #45 Ιανουάριος 6, 2012 Να τους πεις ότι το πρόβλημα της κάρτας δεν είναι ότι δεν παίζει αλλά ότι δεν παίζει ΣΩΣΤΑ!Ότι παίζει σε χ8 μ αποτέλεσμα χαμηλότερες\χειρότερες επιδόσεις.Όπου αυτό σημαίνει χαλασμένη κάρτα. δεν δέχονται κανένα άλλο πρόγραμμα παρά μόνο αυτά που τους έχουν δώσει. Το περίεργο έιναι ότι το furmark που είπαν ότι τρέχουν, εμπεριέχει και το GPUZ!!! Τα νεύρα μου!!!
venom7 Ιανουάριος 6, 2012 #46 Ιανουάριος 6, 2012 Πες τους να σου δείξουν ότι η κάρτα παίζει σε 16χ και μετά οκ.Αλλιώς δεν την παίρνεις και κάνεις και καταγγελία.Εσύ τους την πήγες με αυτό το πρόβλημα,ότι δεν παίζει 16χ αλλά 8χ.Αυτό το φτιάξανε πες τους.
BloodMage Ιανουάριος 6, 2012 #47 Ιανουάριος 6, 2012 δεν δέχονται κανένα άλλο πρόγραμμα παρά μόνο αυτά που τους έχουν δώσει. Το περίεργο έιναι ότι το furmark που είπαν ότι τρέχουν, εμπεριέχει και το GPUZ!!!Τα νεύρα μου!!! η προταση μου παντος ισχυει ακομα
hurin Ιανουάριος 7, 2012 Author #48 Ιανουάριος 7, 2012 Πριν λίγο γύρισα από Π. Τελικά η κάρτα παρέδωσε πνεύμα στα χέρια των τεχνικών, μου είπαν ότι δεν έδινε σήμα. Δεν είχαν άλλη 6950 και μου έδωσαν μια 6970 (+30€ από μέρους μου). Η 6970 λειτουργεί κανονικά σε χ16 :
Spyrious Ιανουάριος 7, 2012 #49 Ιανουάριος 7, 2012 Πάλι καλά.Τουλάχιστον ξεμπέρδεψες μαζί τους και είσαι και κομπλέ.
hurin Ιανουάριος 8, 2012 Author #50 Ιανουάριος 8, 2012 Πάλι καλά.Τουλάχιστον ξεμπέρδεψες μαζί τους και είσαι και κομπλέ.Ναι, ευτυχώς που δεν ήταν πρόβλημα της μητρικής! Είναι αγορασμένη από το eshop...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.