Jump to content

Ενεργοποίηση pci-e x16

hurin

Recommended Posts

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply
Advanced->Chipset->Northbridge Configuration->PCI Express Selection

Στο Advanced->Chipset έχει μόνο να κάνω enable-disable το VT-D (το έβαλα enable χωρίς αποτέλεσμα).

Να πάρει, δεν βρίσκω ούτε μια επιλογή στο ΒΙΟS που να λέει για PCI Express Selection :wall:

Εκτός της 250 έχεις κάποια άλλη κάρτα σε pcie;

Επίσης αν δεν το έκανες ήδη.Δοκίμασε την κάρτα σε κάθε pcie να δεις αν θα σου βγάλει μεγαλύτερη ταχύτητα.Η λευκή κάτω κάτω νομίζω είναι χ4.Για δοκίμασε και εκεί.

Εκτός της 250 έχεις κάποια άλλη κάρτα σε pcie;

Επίσης αν δεν το έκανες ήδη.Δοκίμασε την κάρτα σε κάθε pcie να δεις αν θα σου βγάλει μεγαλύτερη ταχύτητα.Η λευκή κάτω κάτω νομίζω είναι χ4.Για δοκίμασε και εκεί.

Την έχω δοκιμάσει μόνη της στα slot 1+2 όπου έτρεχε με χ1, στο slot 3 δεν bootαρε καν. Στο 6ο (άσπρο) δεν χωράει καθόλου (dual slot και πέφτει πάνω στο τροφοδοτικό).

Η ASUS ακόμα να μου απαντήσει :hmm:

Η απάντηση της asus :

Dear customer,

The described problem, probably is caused from the incompatibility between the motherboard and the vga card. Please try to test the system with another vga card or try to contact your dealer to test the Vga card.

For information about the described problem and Technical Support for this issue please try to contact the Greek Support at: 00800 44142044 ( TOLL FREE ) (09am to 13pm - 14pm to 19pm, Monday to Friday).

Best regards

ASUS HELP DESK

Δεν έχω άλλο pc να τη δοκιμάσω, να τη δώσω στο service του Π???

Κάτι μου λέει ότι τσάμπα θα με χρεώσουν έλεγχο.

evga σου κανει?

EDIT βασικα αν μου φερεις την καρτα σου μπορω να σου πω μεσα σε 2 λεπτα αν εχει προβλημα η οχι!!

Σε ευχαριστώ πολύ, βλέπω όμως ότι έχεις p67+nvidia. Αν είναι θέμα ασυμβατότητας χ58+ati, τότε δεν θα βγάλω άκρη! :)

εχω και x58 μην ανησιχεις ;)

αν και θεμα συμβατοτητας Χ58 με ΑΤΙ δεν παιζει!

αν η καρτα σου δεν μπορει να παιξει στην μομπο σου στα 16χ ενω η μομπο σου το υποστηριζει τοτε ή η καρτα σου εχει προβλημα ή η μομπο σου!!

εχω και x58 μην ανησιχεις ;)

αν και θεμα συμβατοτητας Χ58 με ΑΤΙ δεν παιζει!

αν η καρτα σου δεν μπορει να παιξει στην μομπο σου στα 16χ ενω η μομπο σου το υποστηριζει τοτε ή η καρτα σου εχει προβλημα ή η μομπο σου!!

Έχεις πμ!

καταρχάς checkare απο την πίσω πλευρά της κάρτα τις αντιστάσεις στο pciex αυτές που είναι σε σειρά κι είναι/φαίνονται όλες ίδιες η 8800GS μου έχει χάσει 2 στην μέση περίπου κι παίζει χ4 για δες το

όπως είναι εδώ

http://www.thelab.gr/attachments/mitrikes-gia-intel-epeksergastes-40/47274d1324206230-energopoiisi-pci-e-x16-2011-12-18_130536.png

το σήμα της AMD απο την πίσω πλευρά είναι οι αντιστάσεις

γεια και απο εμενα! εκανα σημερα φορματ στο pc και εβαλα καινουρια mobo cpu και ssd

στην μητρικη μου τρεχει την 6950 σε χ4(λεει pci-e1.1 x16@x4 1.1)εχει την τελευταια εκδοση του catalyst και ολα τα drivers ειναι updated...επισης δεν βλεπω το προβλημα στο οποιο αναφερεται ο firekiller.

θα δω μεγαλη διαφορα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.