mike_d Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2011 Σημερα εκανα αναθαθμιση το βιος , κατεβαζοντας το απο την σελιδα του υπολογιστη ! το κανω , στιγμιαια διακοπη εκλεισε ο υπολογιστης και απο τοτε δεν ανοιγει η οθονη ! τον υπολογιστη τον ακουω που φορτωνει την οθονη τιποτα ! εβαλα και στην καρτα επανω εξωτερικη οθονη απο την υποδοχη αλλα παλι τιποτα ! τι μπορω να κανω? εχω δοκιμασει πολλα κολπα απο ξενα φορουμ αλλα δυστηχως τιποτε δεν επιασε Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Δεκέμβριος 17, 2011 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2011 η οθόνη δεν δείχνει τίποτα, ούτε στην εκκίνηση?για άστον ανοικτό μήπως κάνει κάποιο έλεγχο..Αλλιώς έκατσε στραβα το bios ή έχει παιχτεί τίποτα με κάρτα γραφικών...Εγγύηση έχει??Τι το θελες και το πείραζες και δη σε λαπτοπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike_d Δεκέμβριος 18, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2011 το εχω αφησει τιποτα, δεν κανει! δεν μπορω να βρω και την μπαταρια του για να κανω cmos ! εχω δοκιμασει να το βραχυκυκλωσω με 100 τροπους που βρηκα σε ξενα φορουμ αλλα τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Δεκέμβριος 18, 2011 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2011 για να βρεις την μπαταρία πρεπει να το ξεβιδώσεις όλο από κάτω...γιαυτό σε ρωτάω για εγγύηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.