Jump to content

από intel X-25M σε Agility 3

lefteriz

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παίδες θα πάρω εναν agility 3 120gb που βρηκα στα 135 ευρώ καινούριο.

Έχω ήδη εναν Intel x25m G2 120GB, αξίζει να μεταφέρω τα windows στον agility, υπάρχει περίπτωση να δω διαφορά in real use ;;;

και στον αλλον ssd μετα να έχω τα games και διάφορα άλλα αρχεία, αλλά παίζει να βάλω και hackintosh (αν τα καταφέρω).

δεν έχω SATA3.

και γω έχω τον ίδιο και ο vertex 3 δειχνει πολυ καλά στοιχεία (διπλάσια δηλαδή να τα λεμε σωστά) αλλά δεν νομίζω ότι θα δεί κανείς τρελές διαφορές.

Από 16 sec σε 12 η 13 sec τα windows να κάνουν boot

Αλλά και πάλι μην ξεχνάμε ότι σε αυτά τα επίπεδα για να δούμε μεγάλη διαφορά θα θέλαμε καμμιά 1000αρα ταχύτητα.

Κατά τα άλλα πολυ καλη τιμή τον πέτυχες αλήθεια απο κατάστημα στην Ελλάδα?:rolleyes:

Επειδή τώρα είδα ότι είσαι σε sata 2 πολύ φοβάμαι ότι έχει δίκιο ο φίλος που έιπε ότι δεν θα δείς καμία διαφορά.

Ναι μέν έχει καλύτερη write ταχύχητητα (το πολύ 2χ λόγω sata 2) αλλά μην ξεχνας οτι ο intel εξακολουθει να έχει απο τα καλύτερα random 4κ ταχύτητα στην αγορά.

Από Ολλανδία θα με τον φέρουν.

ετσι οπως το βλέπω θα αφησω στον ιντελ τα windows, και στον αλλον θα πειραματιστώ με hackintosh + αποθήκη. :)

κι εδώ έρχομαι να ρωτήσω το άλλο.

Αξίζει να γινει παρεμβαση και να δωσω 199 για τον Sammy 830 120GB???? πιο πολύ από θέμα 'αξιοπιστίας'.

[MENTION=129]Chosen[/MENTION] ??? :D

Κι εγώ προσπαθώ πολύ καιρό να διακαιολογήσω μετάβαση σε νέο SSD αλλά για Windows + Office δεν βλέπω λόγο ν' αποχωριστώ τον Intel.

κοίτα τα 120GB είναι οριακά για windows και μερικά παιχνίδια . Με windows και σουίτες προγραμμάτων (Adobe creative , macromedia , office 2010, καμια 15gb τα itunes,) και 3-4 παιχνιδια battlefield 3, metro2033, GTA IV , κοντεύει να τιγκάρει ο δίσκος.

Απο ότι κατάλαβα η ερώτηση είναι καθαρή. Αν αξιζει καλύτερα ο σαμυ απο τον ocz. Μετά οι συμφορίτες είπαν οτι ο Intel είναι ίσως καλύτερος. Κοίταξε, εγώ έχω έναν Ιντελι g25 80gb eδώ και 2 χρόνια και είναι ακόμα καινούριος.

crystalaj.jpg

Τελικά και εγώ επειδή το παρακολουθώ το όλο θέμα με τους ssd νομίζω πως πραγματικά αν έχεις intel δεν αξίζει τον κόπο, μόνο αν είναι ένα άλλο σύστημα.

Τώρα αν σαμυ η ocz τείνω προς σαμυ για καλύτερη αξιοπιστία, αν και η αλήθεια ειναι intel και πάλι intel

Και δεν είναι ότι αυτή ξέρώ αυτή εμπιστεύομαι, απλά ακόμα απο ότι έχω καταλάβει έχουμε δρόμο ακόμα.

Η intel ήταν πολύ μπροστά 2 χρόνια πρίν που ακόμα και σήμερα σε βάζει σε αμφιβολίες (τουλάχιστο σε sata 2 περιβάλλον)

Για να μην μακρυγορώ αν πρέπει να πας σε καινούριο η δικιά μου πρώτη επιλογή θα ήταν σαμυ 840

κοίτα τα 120GB είναι οριακά για windows και μερικά παιχνίδια . Με windows και σουίτες προγραμμάτων (Adobe creative , macromedia , office 2010, καμια 15gb τα itunes,) και 3-4 παιχνιδια battlefield 3, metro2033, GTA IV , κοντεύει να τιγκάρει ο δίσκος.

Δεν καταλαβαίνω γιατί να βάλει κάποιος παιχνίδια στον SSD. Για να φορτώνει η πίστα γρηγορότερα? Από την στιγμή που δεν επηρεάζει το gameplay η ταχύτητα του δίσκου (=δεν υπάρχουν framedrops λόγω αργής προσπέλασης), άδικα γεμίζει ο SSD με GB παιχνιδιών.

Α και λογικά ποτέ δεν τιγκάρουμε τον ssd, πάντα πρέπει να έχει τουλάχιστο 20% της χωρητικότητας του άδεια για να μην γίμεται πιό αργός.

Σίγουρα ταμτάκο έχεις δίκιο με αυτά που είπες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.