Jump to content

Παράπονα απο Easy buy world online πολυκατάστημα

peterman

Τι γνώμη εχετε για το Easy Buy World?  

3 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

καλησπερα.

θα ηθελα να εκφρασω τα παραπονα μου και τις αμφιβολίες μου για το συγκεκριμένο online πολυκατάστημα EBW ωστε να βοηθήσω μελλοντικούς παθόντες / θύματα.

Λοιπον η ιστορια εχει ως εξης:

πριν 8 μηνες αγορασα το πρωτο Μου αντικειμενο απο EBW. ηταν ενα mp3 player τσεπης.

μου το εφερε η courrier σπιτι, το ανοιξα, η συσκευασια ηταν παραβιασμένη και "προσεκτικά" ξανα-κλεισμένη με ταινια.

σκεφτικα να παρω τηλ να τους κανω φιλο και φτερο αλλα ελα που δεν το εκανα γτ το mp3 δουλευε καλά. (προς το παρόν)

μετα απο 2 εβδομάδες, χάλασε, ουτε καν αναβε η οθονη. τελοσπαντων λεω, 18 ευρω, πρεπει να το στειλω πισω να πληρωσω εξοδα μεταφορας κτλ... Δεν αξιζε τη ταλαιπωρία και ετσι το παράτησα. (ουτε ξερω που το πεταξα :p)

πριν 2 μηνες, εκανα ξανα τη μαλ*** και τους ξανα εμπιστεύτηκα. αγορασα ενα κινητο sony ericsson 450 euro.

στο τηλεφωνο ο πωλητής μιλούσε πολυ ευγενικά, το δεμα έφτασε σε 4 μερες σπιτι μου, το ανοιγω και τι βλεπω?

Η συσκευασία ηταν ξανα ανοιγμένη και δεν υπηρχε πουθενα ταινια ασφαλειας της Sony Ericsson. οκ λεω και συνεχίζω να βγαλω το κινητο. το κινητο ναι μεν ηταν γνησιο αλλα πανω του ειχε δαχτυλιές, έλειπαν οι μεμβρανες και τα hands free ηταν απο αλλο sony ericsson. Η μπαταρια ηταν φουλ φορτισμένη (ενω ειναι σχεδον αδεια σε νεα κινητά) και παρατήρησα ιχνη σκόνης ανάμεσα απο τα πληκτρα στο πληκτρολόγιο.

αμεσως πηρα τηλ στους απατεω... εεε στο μαγαζι αυτο και τους το ειπα, μου απάντησαν πως δεν υπαρχει περιπτωση και οτι ηταν ολοκαινουργιο κτλ. Οκ λεω, ΚΑΝΩ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΙΝΚΑ και αν δεν μου επιστρεψετε τα χρηματα μου ΣΤΟ ΧΕΡΙ σας κανω μήνυση (ειμαι δικηγορος, δεν ηξεραν που έμπλεξαν!)

αφησα το τηλ μου και μετα απο λιγο με πειρε ενας πολυ ευγενικος τυπος (αφου ειχε τη φωλια του χε***νη) μου ειπε να στειλω το δεμα πισω ακριβως οπως το ειχα παραλαβει και θα μου πιστώσουν τα χρηματα. εγω ομως δεν ηθελα πιστωση, δεν θελω καμια σχεση με αυτους. θελω τα λεφτα στο χερι (ή στο λογαριασμό μου στη τραπεζα).

Και εκει μου λεει ο τυπος:

-παρακαλω περαστε απο το καταστημα μας στη "ταδε" διευθυνση να σηζητησουμε αφου φερτε μαζι σας και το δεμα.

-Τι λες ρε φιλε? θα ανεβω Αθήνα (απο Κω) για τη πάρτη σας? δεν πας καλα, του ειπα (ετσι ακριβως)

μου ειπε να περιμενω στη γραμμη μου και μετα απο κανενα τεταρτο αναμονης:

Ενταξει κυριε μου λεει, στειλτε το πισω και δωστε μου το λογαριασμο σας στη τραπεζα για να βαλουμε τα λεφτα. εξοδα αποστολης χρεώσετε σε εμας και μολις παραλάβουμε το δεμα και το ελέγξουμε θα σας βαλουμε τα χρηματα.

υστερα απο 1 εβδομαδες (5 εργάσιμες) δεν μου είχαν βάλει τα χρήματα. πήρα τηλεφωνο, κυριολεκτικα ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΩΣΑ και την επομενη μερα ειχα τα χρηματα στο λογαριασμο μου (έλειπαν 3 ευρω αλλα οκ)

Τελειωνοντας, να πω οτι με το συγκεκριμενο καταστημα, την πατησε ξανα ενας φιλος πριν 2-3 ημερες και με αφορμη αυτο εγινα μελος στο αξιολογο site σας για να προλαβω μελλοντικα θυματα.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ EASY BUY WORLD. Δεν λεω οτι ΟΛΑ οσα πουλαει ειναι μουφα, αλλα τα περισσοτερα. (με την δικη μου κριση και γνωση οπου αγοραζω πολλα χρονια μεσω internet)

Παιδια, καλυτερα απο εξωτερικό (εντος ΕΕ). ακουστε που σας λεω... :yu:

Εγώ μια φορά πήγα στο μαγαζί, και απο το θεαμα που αντικρισα σηκώθηκα και εφυγα. Προϊόντα με διαλυμένα κουτιά, κονσόλες πεταμένες σαν ρημάδια στο πάτωμα, σκόνη σε κάθε γωνιά και άλλα πολλά.... Μακριά.....:nono:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.