Jump to content

Range extender tp link wa730re

fotbon

Recommended Posts

Γεια σας. Έδώ και κάτι μέρες έστειλα στη φίλη μου ενα ενισχυτη σηματος για να δυναμώσει το σημα του γείτονα που έχει ανοιχτό δίκτυο. Το έχουμε σετάρει όπως όπως λέει, πιάνει μια λίστα από δίκτυα..... του γείτονα δεν το βρίσκει αλλά βρίσκει άλλα, τελειώνουμε την διαδικασία με Finish και μετά τίποτε. Το manual είναι πολύ φτωχό και με τα χίλια ζόρια έχω κάνει, ότι έχω κάνει... Καμιά ιδέα?:hm: Το μοντέλο είναι Range extender tp link wa730re

Ποιος είναι ο γείτονας να του πούμε να το κλειδώσει :innocent:

google is your friend ... από το εγχειρίδιο χρήσης του

Range extender tp link wa730re | Relays signal between its stations and the root AP for greater wireless range
(page 4)

Όπως το καταλαβαίνω εγώ δεν αυξάνει το σήμα ή την εμβέλεια του ασυρμάτου εκτός και αν χρησιμοποιηθεί ως relay, που πρακτικά σημαίνει ότι θα το εγκαταστήσεις στην μέση της απόστασης μεταξύ της ασύρματης κάρτας του υπολογιστή σου και του modem/router του γείτονα. Θα πιάνει το σήμα από γείτονα και θα αναμεταδίδει το ίδιο σε σένα.

Τώρα επί του θέματος ... δες αν η κεραία πίσω είναι αποσπώμενη και τοποθέτησε άλλη καλύτερη. Κοιτάς omni directional αρχικά με μεγάλο dbi αν είναι μικρή η ενίσχυση που απαιτείται ή μετα κοιτα για directional antenna.

Ρίξε και ένα google στην λέξη cantenna να δείς τι μπορείς να κάνεις με ένα κουτί pringles :p

Aν δεν έχει αποσμώμενη κεραία ο "extender" τότε χρησιμοποίησε την ασυρματη κάρτα του υπολογιστή αν είναι desktop και η κάρτα έχει αποσπώμενη κεραία

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.