fits79 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2011 Καλησπέρα σας.Σκέφτομαι να αγοράσω ένα laptop 15" και από το ψάξιμο μου είμαι μεταξύ των παρακάτω μοντέλων:1. Dell Inspiron Q15R 5110-8173 Intel i5, 6gb ddr3, usb3, 640gb sata hdd, ati hd6470m 512mb2. Asus X54HY-SX032VIntel i3, 4gb ddr3, usb3, 500gb sata hdd, ati 6470m 1gb3. HP Pavilion dv6-6001evIntel i3, 4gb ddr3, usb2, 320gb sata hdd, ati 6490m 1gbΕσείς λοιπόν ποιο θα προτιμάγατε και γιατί?Επίσης αν υπάρχει κανείς που να έχει κάποιο από τα παραπάνω μοντέλα laptop ας μου πει εντυπώσεις και κατά πόσο αξίζει.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.
patirgerasimos Δεκέμβριος 17, 2011 #2 Δεκέμβριος 17, 2011 για τι χρηση το θες?το 1ο, το γιατί φαίνεται, ειδικα αμα το βρεις και με 1gb ram είναι και dell
fits79 Δεκέμβριος 17, 2011 Author #3 Δεκέμβριος 17, 2011 Κυρίως ίντερνετ(Κατέβασμα), και κάνα video encoding σε hd movies.Τι εννοείς για μνήμη αφού είδη γράφω ότι έχει 6gb ddr3.Για εσένα το ότι είναι dell είναι καλό ή κακό και γιατί?
patirgerasimos Δεκέμβριος 17, 2011 #4 Δεκέμβριος 17, 2011 σόρρυ έκανα λάθος,αναφερόμουν στην μνήμη της κάρτας γραφικών. Νομίζω το dell είναι η καλύτερη επιλογή και θα κρατήσει καιρό. Επίσης τα dell είναι καλά μηχανήματα και έχουν πολύ καλή εγγύηση και γενικά καλή πολιτική στην εγγύηση τους.
fits79 Δεκέμβριος 17, 2011 Author #5 Δεκέμβριος 17, 2011 Όπως και τα toshiba & hp.Ok μάλλον το 1 θα πάρω και ελπίζω να μην έχω κάνα πρόβλημα γιατί θέλω να του περάσω από την αρχή τα windows 7 64bit ultimate greek γιατί τα περισσότερα αν όχι όλα τα laptop έχουν ένα κάρο άχρηστα προγράμματα εγκατεστημένα από τη μάνα τους.
patirgerasimos Δεκέμβριος 17, 2011 #6 Δεκέμβριος 17, 2011 εχω διαβάσει σε φορουμ ότι στην dell έρχονται σπίτι σου. Για hp δεν ξέρω, τωρα αποσύρεται απο τα laptop..εγω που έχω ένα έχει βγει σκυλι..Με τι λειτουργικό θα τα πάρεις? Το έχεις γνήσιο? Μην βιαστείς να τα σβήσεις γιατί μερικά προγραμματα που έχει μέσα εκμεταλλεύονται πλήρως κάποια features του λάπτοπ όπως κάτι touchbars κάμερες κλπ. Τα οποία δεν τα βρίσκεις κατεβάζοντας drivers από τις σελίδες.. Επίσης με το να κάνεις φορματ λογικά θα χάσεις το recovery και δεν ξέρω αν αυτό επιτρέπεται απο τους όρους της εγγύησης.. Οπότε πριν αγοράσεις ρωτησε τα αυτα..Πάντως αν είναι να του βάλεις σπασμένα win δεν αξίζει τον κόπο, ότι προγραμμα δεν σ'αρεσουν βγάλε τα στην τελική
fits79 Δεκέμβριος 17, 2011 Author #7 Δεκέμβριος 17, 2011 Τι εννοείς αποσύρεται ποιος από τα λαπτοπ?Η hp? Αν ναι τότε να σε ενημερώσω ότι την αναίρεσε αυτή της την ανακοίνωση και θα συνεχίσει κανονικά να βγάζει λαπτοπ η hp.Σκέφτομαι να περάσω τα windows 7 64bit ultimate greek από τα windows 7 64bit home premium greek που θα έχει.Όλα μα όλα τα λαπτοπ έχουν ένα κάρο άχρηστα προγράμματα από την μάνα τους που αν περάσεις εξ' αρχής τα όποια windows δεν χάνεις καθόλου την εγγύηση αφού η εγγύηση στις περισσότερες εταιρίες είναι για hardware και ΟΧΙ software.Όσο για το recovery που λες ένα θα σου πω "Acronis true image home edition" δεν χρειάζεσαι απολύτως τίποτα άλλο.
patirgerasimos Δεκέμβριος 17, 2011 #8 Δεκέμβριος 17, 2011 Τι εννοείς αποσύρεται ποιος από τα λαπτοπ?Η hp? Αν ναι τότε να σε ενημερώσω ότι την αναίρεσε αυτή της την ανακοίνωση και θα συνεχίσει κανονικά να βγάζει λαπτοπ η hp.δεν το ξερα...Σκέφτομαι να περάσω τα windows 7 64bit ultimate greek από τα windows 7 64bit home premium greek που θα έχει.Όλα μα όλα τα λαπτοπ έχουν ένα κάρο άχρηστα προγράμματα από την μάνα τους που αν περάσεις εξ' αρχής τα όποια windows δεν χάνεις καθόλου την εγγύηση αφού η εγγύηση στις περισσότερες εταιρίες είναι για hardware και ΟΧΙ software.γνησια τα έχεις? εμένα μου είχαν θέσει περιορισμό από την hp ότι αν σβήσω το Partition που συνήθως το λένε recovery, δηλαδή διαμορφώσω τον σκληρό, χάνω την εγγύηση γιατι το πρώτο βήμα στο troubleshotting είναι να κάνεις recovery. Αυτα μου έιχαν πει τοτε δεν το ξανα έψαξα Όσο για το recovery που λες ένα θα σου πω "Acronis true image home edition" δεν χρειάζεσαι απολύτως τίποτα άλλο.τα 7αρια έχουν εξαιρετικό back up που δουλεύει άψογα, δεν χρειάζεται να μπλέκεις με προγραμματαΤεσπα πριν τα σβήσεις, εξασφάλισε ότι μπορείς, αλλά αφου δεν τα θες γιατί να τα πληρώσεις? Ψάξε να πάρεις λαπτοπ χωρις λειτουργικό ή αν μπορεις κάπως να μην το πληρώσεις
fits79 Δεκέμβριος 17, 2011 Author #9 Δεκέμβριος 17, 2011 Μπα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ το backup των windows7 με του acronis φίλε μου και αυτό για τον απλούστατο λόγο ότι το acronis είναι πρόγραμμα ΜΟΝΟ γι' αυτό το σκοπό και τίποτα άλλο οπότε...Αν δεις λίγο τι δυνατότητες έχει θα μείνεις κάγκελο...Γενικότερα έχω την άποψη ότι πολλά προγράμματα που είναι μέσα στα windows7 π.χ. Internet explorer δεν είναι τόσο καλά όσο αλλά π.χ. mozilla firefox κ.τ.λ.
patirgerasimos Δεκέμβριος 17, 2011 #10 Δεκέμβριος 17, 2011 τι να σου πω εμενα αυτα που κάνει δλδ μπακ απ τα πάντα στον σκληρό και σε χώρο στο πιθός και ρεκαβερι με cd με βολεύει μια χαρά, δεν θέλω κάτι παραπάνω, γιατί για μένα το φορματ είναι υπόθεση 2 ωρών. Οπότε το κάνω αμα στραβώσει καμια εγκατάσταση ή κατι δεν πάει καλά και έχω δουλειά να κάνω. Μια φορά το δοκιμασα και δεν δούλεψε αυτό το πρόγραμμα..Τεσπα ξεφευγουμε..
fits79 Δεκέμβριος 17, 2011 Author #11 Δεκέμβριος 17, 2011 Αν εννοείς δοκίμασες το acronis τότε κάτι έκανες ΕΣΥ λάθος και αυτό είναι σίγουρο γιατί με το εν λόγο πρόγραμμα σε όσα pc και αν έχω κάνει backup μετά τα έχει επαναφέρει ακόμα και αν δεν ξεκινάνε καν τα windows αφού το πρόγραμμα μπορείς να το κάνεις να φορτώνει από το δισκάκι που έχεις κάνει το backup.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.