Jump to content

Αγορά νέου laptop....

fits79

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σας.

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα laptop 15" και από το ψάξιμο μου είμαι μεταξύ των παρακάτω μοντέλων:

1. Dell Inspiron Q15R 5110-8173

Intel i5, 6gb ddr3, usb3, 640gb sata hdd, ati hd6470m 512mb

2. Asus X54HY-SX032V

Intel i3, 4gb ddr3, usb3, 500gb sata hdd, ati 6470m 1gb

3. HP Pavilion dv6-6001ev

Intel i3, 4gb ddr3, usb2, 320gb sata hdd, ati 6490m 1gb

Εσείς λοιπόν ποιο θα προτιμάγατε και γιατί?

Επίσης αν υπάρχει κανείς που να έχει κάποιο από τα παραπάνω μοντέλα laptop ας μου πει εντυπώσεις και κατά πόσο αξίζει.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.

Κυρίως ίντερνετ(Κατέβασμα), και κάνα video encoding σε hd movies.

Τι εννοείς για μνήμη αφού είδη γράφω ότι έχει 6gb ddr3.

Για εσένα το ότι είναι dell είναι καλό ή κακό και γιατί?

σόρρυ έκανα λάθος,αναφερόμουν στην μνήμη της κάρτας γραφικών. Νομίζω το dell είναι η καλύτερη επιλογή και θα κρατήσει καιρό. Επίσης τα dell είναι καλά μηχανήματα και έχουν πολύ καλή εγγύηση και γενικά καλή πολιτική στην εγγύηση τους.

Όπως και τα toshiba & hp.

Ok μάλλον το 1 θα πάρω και ελπίζω να μην έχω κάνα πρόβλημα γιατί θέλω να του περάσω από την αρχή τα windows 7 64bit ultimate greek γιατί τα περισσότερα αν όχι όλα τα laptop έχουν ένα κάρο άχρηστα προγράμματα εγκατεστημένα από τη μάνα τους.

εχω διαβάσει σε φορουμ ότι στην dell έρχονται σπίτι σου. Για hp δεν ξέρω, τωρα αποσύρεται απο τα laptop..εγω που έχω ένα έχει βγει σκυλι..

Με τι λειτουργικό θα τα πάρεις? Το έχεις γνήσιο? Μην βιαστείς να τα σβήσεις γιατί μερικά προγραμματα που έχει μέσα εκμεταλλεύονται πλήρως κάποια features του λάπτοπ όπως κάτι touchbars κάμερες κλπ. Τα οποία δεν τα βρίσκεις κατεβάζοντας drivers από τις σελίδες.. Επίσης με το να κάνεις φορματ λογικά θα χάσεις το recovery και δεν ξέρω αν αυτό επιτρέπεται απο τους όρους της εγγύησης.. Οπότε πριν αγοράσεις ρωτησε τα αυτα..Πάντως αν είναι να του βάλεις σπασμένα win δεν αξίζει τον κόπο, ότι προγραμμα δεν σ'αρεσουν βγάλε τα στην τελική

Τι εννοείς αποσύρεται ποιος από τα λαπτοπ?

Η hp? Αν ναι τότε να σε ενημερώσω ότι την αναίρεσε αυτή της την ανακοίνωση και θα συνεχίσει κανονικά να βγάζει λαπτοπ η hp.

Σκέφτομαι να περάσω τα windows 7 64bit ultimate greek από τα windows 7 64bit home premium greek που θα έχει.

Όλα μα όλα τα λαπτοπ έχουν ένα κάρο άχρηστα προγράμματα από την μάνα τους που αν περάσεις εξ' αρχής τα όποια windows δεν χάνεις καθόλου την εγγύηση αφού η εγγύηση στις περισσότερες εταιρίες είναι για hardware και ΟΧΙ software.

Όσο για το recovery που λες ένα θα σου πω "Acronis true image home edition" δεν χρειάζεσαι απολύτως τίποτα άλλο.

Τι εννοείς αποσύρεται ποιος από τα λαπτοπ?

Η hp? Αν ναι τότε να σε ενημερώσω ότι την αναίρεσε αυτή της την ανακοίνωση και θα συνεχίσει κανονικά να βγάζει λαπτοπ η hp.

δεν το ξερα...

Σκέφτομαι να περάσω τα windows 7 64bit ultimate greek από τα windows 7 64bit home premium greek που θα έχει.

Όλα μα όλα τα λαπτοπ έχουν ένα κάρο άχρηστα προγράμματα από την μάνα τους που αν περάσεις εξ' αρχής τα όποια windows δεν χάνεις καθόλου την εγγύηση αφού η εγγύηση στις περισσότερες εταιρίες είναι για hardware και ΟΧΙ software.

γνησια τα έχεις? εμένα μου είχαν θέσει περιορισμό από την hp ότι αν σβήσω το Partition που συνήθως το λένε recovery, δηλαδή διαμορφώσω τον σκληρό, χάνω την εγγύηση γιατι το πρώτο βήμα στο troubleshotting είναι να κάνεις recovery. Αυτα μου έιχαν πει τοτε δεν το ξανα έψαξα

Όσο για το recovery που λες ένα θα σου πω "Acronis true image home edition" δεν χρειάζεσαι απολύτως τίποτα άλλο.

τα 7αρια έχουν εξαιρετικό back up που δουλεύει άψογα, δεν χρειάζεται να μπλέκεις με προγραμματα

Τεσπα πριν τα σβήσεις, εξασφάλισε ότι μπορείς, αλλά αφου δεν τα θες γιατί να τα πληρώσεις? Ψάξε να πάρεις λαπτοπ χωρις λειτουργικό ή αν μπορεις κάπως να μην το πληρώσεις

Μπα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ το backup των windows7 με του acronis φίλε μου και αυτό για τον απλούστατο λόγο ότι το acronis είναι πρόγραμμα ΜΟΝΟ γι' αυτό το σκοπό και τίποτα άλλο οπότε...

Αν δεις λίγο τι δυνατότητες έχει θα μείνεις κάγκελο...

Γενικότερα έχω την άποψη ότι πολλά προγράμματα που είναι μέσα στα windows7 π.χ. Internet explorer δεν είναι τόσο καλά όσο αλλά π.χ. mozilla firefox κ.τ.λ.

τι να σου πω εμενα αυτα που κάνει δλδ μπακ απ τα πάντα στον σκληρό και σε χώρο στο πιθός και ρεκαβερι με cd με βολεύει μια χαρά, δεν θέλω κάτι παραπάνω, γιατί για μένα το φορματ είναι υπόθεση 2 ωρών. Οπότε το κάνω αμα στραβώσει καμια εγκατάσταση ή κατι δεν πάει καλά και έχω δουλειά να κάνω. Μια φορά το δοκιμασα και δεν δούλεψε αυτό το πρόγραμμα..

Τεσπα ξεφευγουμε..

Αν εννοείς δοκίμασες το acronis τότε κάτι έκανες ΕΣΥ λάθος και αυτό είναι σίγουρο γιατί με το εν λόγο πρόγραμμα σε όσα pc και αν έχω κάνει backup μετά τα έχει επαναφέρει ακόμα και αν δεν ξεκινάνε καν τα windows αφού το πρόγραμμα μπορείς να το κάνεις να φορτώνει από το δισκάκι που έχεις κάνει το backup.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.