dfragos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2004 Απλά ρωτώ ρε παιδιά, ο κακομοίρης ο επεξεργαστής σε τί θερμοκρασία να πάει στην παράκατω κατάσταση; Και να φανταστείτε ότι οι θερμοκρασίες αυτές είναι όταν άνοιξε, ύστερα από το αυτόματο κλείσιμό του(γιατί άραγε;;;;;;; :whistling )
antonisk7 Ιούνιος 29, 2004 #2 Ιούνιος 29, 2004 To pc σου θέλει να πάει διακοπές , εσύ πότε θα το καταλάβεις ?
dfragos Ιούνιος 29, 2004 Author #3 Ιούνιος 29, 2004 Εγώ θέλω να πάω περισσότερο από τον υπολογιστή, πίστεψέ με Τι ζέστη είναι αυτή ρε γα@@το;
Kostas7GTR Ιούνιος 29, 2004 #4 Ιούνιος 29, 2004 Δεν παίζει κανένα Aircondition στο δωμάτιο να το δροσίσεις λίγο ?
JimmyFox Ιούνιος 29, 2004 #5 Ιούνιος 29, 2004 Γιατί κοιτάς μόνο τον επεξεργαστή? Τη θερμοκρασία του συστήματος δε τη βλέπεις? Υπάρχει πρόβλημα.Τι κουτί έχεις, πόσα ανεμιστήρια έχει το κουτί, τι ψύκτρα χρησιμοποιείς,ποιά η θερμοκρασία του περιβάλλοντος χώρου, είναι overclocked?
XTCgr Ιούνιος 29, 2004 #6 Ιούνιος 29, 2004 το vcore είναι 1.504 ή 1.584 ? όπως και να έχει πρέπει να δροσίσεις την cpu σου
ea6gka Ιούνιος 29, 2004 #7 Ιούνιος 29, 2004 παιδια σημερα εχει πολυ ζεστη παντως, απο εχθες το κουτι μου ειναι καλοκαιρινο τελειως..ανεβαζε συνεχεια
DarkSaga Ιούνιος 29, 2004 #8 Ιούνιος 29, 2004 αυτό είναι το κυριότερο καλο της υδρόψυξηςκρατάει και το κουτί σε λογικά πλαίσια ειδικά αν έχεις και sto chipset η vga blockφεύγει όλη η λαύρα έξω και είναι καλό.....ειδικά για τους σκληρούς
unstoppable Ιούνιος 29, 2004 #9 Ιούνιος 29, 2004 Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 13:25] αυτό είναι το κυριότερο καλο της υδρόψυξηςκρατάει και το κουτί σε λογικά πλαίσια ειδικά αν έχεις και sto chipset η vga blockφεύγει όλη η λαύρα έξω και είναι καλό.....ειδικά για τους σκληρούς Αυτο ειναι το καλο της εξωτερικη υδροψυξης που δεν ειναι και οτι πιο βολικο υπαρχει
DarkSaga Ιούνιος 29, 2004 #10 Ιούνιος 29, 2004 σωστός....το κουτί μου ειναι στενάχωρο και έχω απωθήσει ακόμα και την ιδέα της εσωτερικής τακτικής υδόψυξης στο φοιτητόσπιτο το χύμα στο κύμα είναι ο κανόνας,αποδίδει και χωρίς μουρμούραποιος να μουρμουρίσει άλλωστε??? lol
dfragos Ιούνιος 29, 2004 Author #11 Ιούνιος 29, 2004 Αρχική απάντηση από JimmyFox Γιατί κοιτάς μόνο τον επεξεργαστή? Τη θερμοκρασία του συστήματος δε τη βλέπεις? Υπάρχει πρόβλημα. Τι κουτί έχεις, πόσα ανεμιστήρια έχει το κουτί, τι ψύκτρα χρησιμοποιείς,ποιά η θερμοκρασία του περιβάλλοντος χώρου, είναι overclocked? Ρε θα με τρελάνεις; :wassat: Το ποστ δεν έγινε γιατί δεν γνωρίζω από πού έχω τέτοια θερμοκρασία. Ούτε επειδή ζητώ λύση.... Αν προσέξεις είναι το θέμα στα Off Topic. Έγινε για να πω πολύ απλά οτι ΖΕΣΤΑΙΝΟΜΑΙ!!!! Και τελικα δεν ζεσταίνομαι μονο εγώ αλλά και ο υπολογιστής.
fantacid Ιούνιος 29, 2004 #12 Ιούνιος 29, 2004 Πολυ απλα τα πραματα!Χτυπα ενα φραπεδακι με πολλα παγακια, ανοιξε το case, βαλτο μεσα, βαλε κ ενα tycon (ετσι για να δει οτι τον προσεχεις) βγαλτον στο μπαλκονι κατω απο ενα ομπρελινο, να γουσταρει ο κακομοιρος ο υπολογιστακος σου,κ εσυ καντηνα για καμια χαλκηδικη η οπου αλλου γουσταρεις!p.s. δε βρισκω κανα smily με καλοκαιρινη mood....κριμα γιατι θα κολουσε εδω!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.