Vicious_Angel Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2011 Προκειται για το πισι ενος μικρου μου ξαδερφου.Πηγε να το ανοιξει χτες να παιξει και παπαλα. Ολα τα φουρφουρια δουλευαν αλλα η οθονη μαυρη.Του αλαξα τροφοδοτικο τα ιδια.Του αλαξα καρτα γραφικων τα ιδια.Του εβαλα ενα ενα τα dims της ram τα ιδια.Προφανως χαιρετησε η μητρικη? Το μηχανημα φοραγε ενα Athlon x2 5600+ (2,8).Επειδη οικογενοιακως τα οικονομικα τους ειναι σκατα δωστε συμβουλη τι να κανω?Ειναι αναγκαια η αναβαθμιση στην αγια τριαδα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Δεκέμβριος 16, 2011 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2011 υπάρχει άλλη μητρική για τον εν λόγο επεξεργαστή να δοκιμάσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vicious_Angel Δεκέμβριος 16, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2011 Δυστηχως καπου προχειρη οχι, ειναι και 5-6 ετιας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Δεκέμβριος 16, 2011 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2011 ναι καταλαβαίνω. μπορεί να είναι και επεξεργαστής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Δεκέμβριος 16, 2011 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2011 Μαλλον μητρικη.ψαξε για μεταχειρα.αλλιως αστο ετσι να μην καιει και ρευμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Δεκέμβριος 16, 2011 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2011 Προκειται για το πισι ενος μικρου μου ξαδερφου.Πηγε να το ανοιξει χτες να παιξει και παπαλα. Ολα τα φουρφουρια δουλευαν αλλα η οθονη μαυρη.Του αλαξα τροφοδοτικο τα ιδια.Του αλαξα καρτα γραφικων τα ιδια.Του εβαλα ενα ενα τα dims της ram τα ιδια.Προφανως χαιρετησε η μητρικη? Το μηχανημα φοραγε ενα Athlon x2 5600+ (2,8).Επειδη οικογενοιακως τα οικονομικα τους ειναι σκατα δωστε συμβουλη τι να κανω?Ειναι αναγκαια η αναβαθμιση στην αγια τριαδα?επειδη μου ετυχε κατι παρομιο προσφατα καθησα τα ελυσα ολα- ολα ομωςκαι τα ξαναμονταρισα και δουλεψε επι τη ευκαρια τα καθαρισα κιολας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vicious_Angel Δεκέμβριος 17, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2011 Θα προσπαθησω να το στησω αλλη μια φορα και θα δω, ευχαριστω για την συμβουλη.Κατι που παρατηρησα ειναι μια μικρη κιτρινιλα πανω σε ενα πυκνωτη... Οποτε λογικα :hang3:Μπορεις καποιος που παρακολουθει AMD μερια να μου στησει το καλυτερο value for money Μητρικη-Cpu-Μνημες (οσο οικονομικοτερο γινετε).Ευχαριστω προκαταβολικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Δεκέμβριος 18, 2011 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2011 Παίρνεις την Asrock 939A790GMH και βάζεις επάνω τον ίδιο επεξεργαστή και μνήμες Η οικονομικότερη λύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vicious_Angel Δεκέμβριος 18, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2011 Ευχαριστω για την απαντηση. Τους εξηγησα το θεμα οτι θα δωσουν 70 ευρω για κατι που ειναι 6 χρονων και οτι με κανα 200αρι φευγα μπορουν να κανουν μια αναβαθμηση-καινουργιο πισι για το μικρο.Γιαυτο ρωτησα ποιο ειναι το καλυτερο value for money στην αγια τριαδα(mobo-cpu-ram) μπας και βγαινει κανα αξιοπρεπες συστηματακι στο 200φευγα.Ps: Και εδω που τα λεμε δεν ξερω αν πηρε και το cpu μαζι η mobo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Δεκέμβριος 18, 2011 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2011 Παίρνεις την Asrock 939A790GMH και βάζεις επάνω τον ίδιο επεξεργαστή και μνήμες Η οικονομικότερη λύση. AM2 είναι η μητρική/επεξεργαστής του, όχι 939. Με οποιαδήποτε μετάχειρη ΑΜ2/ΑΜ2+ λογικά καλύπτεται [MENTION=10612]Vicious_Angel[/MENTION], έκανες την καλύτερη πρόταση...σε τέτοιες περιπτώσεις το ολοκληρωμένο σύστημα είναι (best performance)/(χασούρα χρόνου) ratio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Δεκέμβριος 19, 2011 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2011 με μόλις 45,96€ ο ξάδερφος σου αγοράζει καινούρια motherboard.MOTHERBOARD ASUS Μ2Ν68-ΑΜ PLUS ΑΜ2+ GL | COSMODATAμε αυτή είναι μια χαρά, ο 5600+ είναι καλό κομμάτι, αντέχει αρκετά χρόνια ακόμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Δεκέμβριος 19, 2011 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2011 Pokemon640 +1την εχω στο κατεβαστηρι αυτη τη μητρικη κλεινει μονο για καθαρισμο ρουτινας και για πολυ λιγο και την εχω παρα πολυ καιρο αποδειχθηκε τελικα τερας αντοχης με λιγα λογια τα βγαλε τα λεφτα της και μετο παραπανω:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Δεκέμβριος 19, 2011 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2011 AM2 είναι η μητρική/επεξεργαστής του, όχι 939.Με οποιαδήποτε μετάχειρη ΑΜ2/ΑΜ2+ λογικά καλύπτεται[MENTION=10612]Vicious_Angel[/MENTION], έκανες την καλύτερη πρόταση...σε τέτοιες περιπτώσεις το ολοκληρωμένο σύστημα είναι (best performance)/(χασούρα χρόνου) ratioΟυπς έχεις δίκιο. Μπερδεύτηκα με το μοντέλο του επεξεργαστή.[MENTION=10612]Vicious_Angel[/MENTION] ότι σου προτείνουν τα παιδιά παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dim 33 Δεκέμβριος 20, 2011 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2011 KαλησπεραΚαι εγω MSI εχω, neo4-f_ms-7125 , (ΑMD 3700+) και μετα απο 4 χρονια αρχισε τα προβληματα.....εκλεινε μετα απο 10-15΄ αναλογα τα κεφια της,.. Θεραπεια ? Αλλαξα Ολους Πυκνωτες γυρω απο την τροφοδοσια της CPU, απο μια παλια MOBO που ειχα και τωρα εργαζεται μια χαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiongon_Excedo Ιανουάριος 8, 2012 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2012 Αυτο το ακουω προτη φορα να γινεται σε ΑΜD , αλλα μου τιχενε πολλες φορες να βγαλω τον CPU να τον ξαναβαλο μετα απο 10 λεπτα και να λειτουργη κανονικα (σε Ιντελ) δοκιμασε το δεν εχεις να χασεις κατι! :triniti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.