billpeppas Δεκέμβριος 29, 2011 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2011 Μια από τα ίδια.EMS Registered Priority Mail.Έφυγε από Taiwan 23 του μήνα.24 έφτασε η πτήση σύμφωνα με το Taiwan Post/EMS.Ούτε φωνή ούτε ακρόαση ακόμα, ούτε λόγος για ύπαρξη στο tracking των ΕΛΤΑ/ELTA Courier.Καλό μας τέλος Ιανουαρίου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Δεκέμβριος 29, 2011 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2011 Χριστούγεννα είναι, ο όγκος πολλαπλασιάζεται και απλά δεν προλαβαίνουν...υπομονή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Δεκέμβριος 29, 2011 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2011 Οι απεργείες πολλαπλασιάζονται βασικά Το ίδιο και χειρότερα είχα πάθει Φεβρουάριο του 08 ή του 09. 3μιση μήνες ένα δέμα από Γερμανία ( ο αποστολέας και εγω θεωρήσαμε ότι χάθηκε, και έστειλε άλλο με DHL, τελικά μετά από μόλις 3 και κάτι μήνες ήρθε ξαφνικά και το 1ο δέμα σπίτι μου ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 11, 2014 Author #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2014 Το ξεθάβω, γιατί άλλαξα πάλι και είπα να γράψω εντυπώσεις. Μετά από 2 χρόνια καθημερινής χρήσης, το καλώδιο των Klipsch μάλλον κόπηκε γιατί δεν είχα μικρόφωνο. Οπότε, αναφορικά με αυτό: - Τα klipsch απο αντοχές τι λένε? Τα βλέπω λιγο λεπτά τα καλώδια... Νομίζω ότι άντεξαν αρκετά. Την Τριτη παρελαβα τα A jays Four απο ebay (50 λιρες με μεταφορικα). νταξ απλα δεν υπαρχουν, πολυ ωραιο δυνατο μπασο, δυνατος ηχος , καλωδιο αλλά μακαρονι για να μην μπλεκει και να μην χαλανε τα καλωδια ευκολα. Αυτά, επίσης ήταν πολύ καλά και κράτησαν 1.5 χρόνο στη γυναίκα μου, όπου θεωρώ είναι αρκετά αν αναλογιστεί κανείς ότι τα κάνει κομπολόι και παίζει όλη την ώρα. Στα χαρτια τα AKG ειναι σαφως καλυτερα, αλλα προσωπικα εκτος απο τις τεχνικες λεπτομεριες κοιταω και το after sales support αχρειαστο να ειναι. Επισης σταθερη αξία ειναι τα Klipsch Image Αυτή τη φορά επέλεξα τα AKG K328 που είχα στο νου μου αρχικά. Η τιμή τους είναι στις £60 περίπου, αλλά για κάποιο λόγο τα βρήκα στο Amazon UK, στις £19+3 μεταφορικά. Το περίεργο ήταν πως σε αυτή την τιμή είχε μόνο τα μωβ, ενώ τα κόκκινα ήταν στις 60. Σήμερα, μια εβδομάδα μετά, τα μωβ είναι στις £26. :turn: Δεν ξέρω και δε με ενδιαφέρει το γιατί, πρόλαβα και τα πήρα. Εντυπώσεις, συγκριτικά με τα Klipsch: Το αριστερό δε μου καθόταν καλά στο αφτί, ενώ τα AKG μπαίνουν μια χαρά και τα δύο. Η διαφορά που βλέπω είναι πως τα Κ είχαν μια μικρή γωνία στο τελικό τμήμα, ενώ τα Α είναι ίσια. Ο ήχος είναι λίγο καλύτερος, με τα πολύ βαθιά μπάσα να ακούγονται, ίσως όμως αυτό να προέρχεται από την καλύτερη εφαρμογή. Σαν ένταση επίσης, είναι ένα κλικ πιό πάνω. Αρνητικό είναι ότι δεν έχουν κλιπ για να πιάνονται στο πουκάμισο, αλλά ευτυχώς έβγαλα από τα Κ και το έβαλα εκεί. Επίσης, με δυσκολεύει το μεσαίο κουμπί. Επειδή δεν είναι ανάγλυφο, όπως στα Κ, θέλει λίγο συνήθεια για να βρεις που είναι. Πλεονέκτημα όμως είναι, ότι είναι πιό κοντά στο αφτί και δεν το ψάχνεις όταν το χρειαστείς. Τώρα, όσον αφορά στην αντοχή στο χρόνο, θα δείξει, αλλά δεν έχω πετάξει ποτέ AKG, τα αλλάζω όταν τα βαριέμαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.