Jump to content

Ακουστικά για iPhone

Wizard!

Recommended Posts

Μετά από ένα χρόνο χρήσης με τα "μαμίσια" ακουστικά του iPhone, ήρθε η ώρα για αλλαγή. Ακόμα δεν έχουν παραδώσει πνεύμα, αλλά της γυναίκας μου που τα έχει κάνει κομπολόι, είναι έτοιμα... Θα τα αλλάξουμε και τα δύο όμως (γιατί ζηλεύω...:p).

Προσανατολίζομαι σε AKG, λόγω πρότερου έντιμου βίου. Για να έχουμε και διαφορετικά, κοιτούσα τα K328, αλλά δεν τα βρίσκω πουθενά εδώ κι ακόμα κι εξωτερικό, σε ελάχιστους και με υψηλό κόστος μεταφορικών. Επίσης, ενώ η AKG τα προτείνει για iPhone, διάβασα κάπου ότι δε δουλεύουν σωστά.

Δεύτερη επιλογή είναι τα AKG Q350, που δυστυχώς όμως τα βγάζει μόνο σε πράσινο. Όχι ότι είναι πρόβλημα, αλλά αν έχω κάτι ανάλογο σε τιμή/απόδοση, θα προτιμήσω το άλλο.

Έχετε κάτι άλλο να μου προτείνετε;

Κόστος: 50€, μέχρι 60€ το πολύ.

Χρήση: Τηλέφωνο και μουσική.

H σειρα Ultimate Ears της Logitech?

Τι ερωτήσεις εδώ τις κάνω εγώ! :p

Πέραν της πλάκας, δεν τα ξέρω, δεν τα έχω δοκιμάσει, απλά προσανατολίζομαι σε εταιρία hi-fi περισσότερο... :...:

Μπορώ βέβαια να πάρω 1+1, δεν είναι απαραίτητο να είναι τα ίδια.

Στα χαρτια τα AKG ειναι σαφως καλυτερα, αλλα προσωπικα εκτος απο τις τεχνικες λεπτομεριες κοιταω και το after sales support αχρειαστο να ειναι.

Επισης σταθερη αξία ειναι τα Klipsch Image

Εγω εχω αυτα εδω και ενα χρονο, πολυ ανθεκτικα με πολυ καλη αποδοση ειδικα στο μπασο τα χρησιμοποιω για να ακουω μουσικη στο γυμναστηριο, γυρω στα 30 ευρω.

Τα Μ2 ειναι ακομα πιο καλα αλλα και ποιο ακριβα ριξε μια ματια αν θες.

Πάντως τόσα λεφτά που κάνουν τα ακουστικά του iPhone, σε συμφέρει να πάρεις ένα iPod Shuffle, να κρατήσεις τα ακουστικά και μετά να το πουλήσεις, παρά να τα πάρεις απευθείας. :p

Εμένα τις τελευταίες εβδομάδες μου κάνουν κάτι κουλά. Είχε σταματήσει να δουλεύει το δεξί, ξαναέφτιαξε για λίγο, ξαναχάλασε και τώρα δουλεύουν και τα δύο πάλι. Οπότε και εγώ ψιλοκοιτάω για ακουστικά.

Την Τριτη παρελαβα τα A jays Four απο ebay (50 λιρες με μεταφορικα). νταξ απλα δεν υπαρχουν, πολυ ωραιο δυνατο μπασο, δυνατος ηχος , καλωδιο αλλά μακαρονι για να μην μπλεκει και να μην χαλανε τα καλωδια ευκολα.

Mic , 3 button με τις λειτουργιες τις κανονικες που εχουν τα original.

Προτεινω με 1000.

Υ.Γ: αμα θες μπορουμε να κανονισουμε να τα ακουσεις. ( Αθηνα )

Πάντως τόσα λεφτά που κάνουν τα ακουστικά του iPhone, σε συμφέρει να πάρεις ένα iPod Shuufle, να κρατήσεις τα ακουστικά και μετά να το πουλήσεις, παρά να τα πάρεις απευθείας.

Μπα, δεν υπάρχει περίπτωση να κουβαλάω και δεύτερη συσκευή... Μία είναι ήδη αρκετή :p

Την Τριτη παρελαβα τα A jays Four απο ebay (50 λιρες με μεταφορικα). νταξ απλα δεν υπαρχουν, πολυ ωραιο δυνατο μπασο, δυνατος ηχος , καλωδιο αλλά μακαρονι για να μην μπλεκει και να μην χαλανε τα καλωδια ευκολα.

Mic , 3 button με τις λειτουργιες τις κανονικες που εχουν τα original.

Προτεινω με 1000.

Υ.Γ: αμα θες μπορουμε να κανονισουμε να τα ακουσεις. ( Αθηνα )

Βασικά με χαλάει λίγο το καλώδιο που είναι σε αυτή τη γωνία... Θα το προτιμούσα να βγαίνει ευθεία, όχι τόσο για τη χρήση, αλλά για το μάζεμα, επειδή όταν είμαι στη μηχανή το τυλίγω γύρω από το τηλέφωνο και το βάζω στην τσάντα.

Είναι πολύ καλή πρόταση όμως. Μπορείς να μου δώσεις το link του seller να το δω;

Βασικά με χαλάει λίγο το καλώδιο που είναι σε αυτή τη γωνία... Θα το προτιμούσα να βγαίνει ευθεία, όχι τόσο για τη χρήση, αλλά για το μάζεμα, επειδή όταν είμαι στη μηχανή το τυλίγω γύρω από το τηλέφωνο και το βάζω στην τσάντα.

Είναι πολύ καλή πρόταση όμως. Μπορείς να μου δώσεις το link του seller να το δω;

Ειναι λιγο θεμα το καλωδιο με την γωνια αλλα το συνηθιζεις.

Ο seller ειναι αυτος.

και τα ακουστικα.

black

white

Φιλαράκι αν έχεις σκοπό να χτυπήσεις ακουστικά κοντά στο 50αρικο, εγώ θα σου πρότεινα ανεπιφύλακτα και χωρίς δεύτερη σκέψη το Sony Ericsson MW600 | Skroutz.gr.

Προσωπικά το έχω 6 μήνες για iphone 3gs & 4s τώρα, καθώς και τρεις φίλοι ακόμα με Vivaz - Xperia x-10 mini - Galaxy Ace. Απίστευτη αυτονομία, πολύ καλή ποιότητα ήχου, ραδιο με rds, αναγνώριση κλήσης (κ στα iphone σου εμφανίζει κ το όνομα αν τον έχεις στις επαφές σου) και το πιο σημαντικό αλλάζεις τα ακουστικά αν σου χαλάσουν κάποια στιγμή αφού έχει miniJack :T:

Τελικά τα πράγματα άλλαξαν λίγο... Εξηγώ...

Πήρα αυτά για τη γυναίκα μου, με βασικότερο προτέρημα το πλακέ καλώδιο, ελπίζοντας πως δε θα το κάνει κομπολόι και θα της κρατήσουν περισσότερο.

Εγω εχω αυτα εδω και ενα χρονο, πολυ ανθεκτικα με πολυ καλη αποδοση ειδικα στο μπασο τα χρησιμοποιω για να ακουω μουσικη στο γυμναστηριο, γυρω στα 30 ευρω.

Τα Μ2 ειναι ακομα πιο καλα αλλα και ποιο ακριβα ριξε μια ματια αν θες.

Αυτά μάλλον θα τα πάρω για ένα φίλο που πρέπει να του πάρω δώρο και έχει iPod και ακούει μουσική και τα μαμίσια είναι έτοιμα να παραδώσουν πνεύμα.

Φιλαράκι αν έχεις σκοπό να χτυπήσεις ακουστικά κοντά στο 50αρικο, εγώ θα σου πρότεινα ανεπιφύλακτα και χωρίς δεύτερη σκέψη το Sony Ericsson MW600 | Skroutz.gr.

Προσωπικά το έχω 6 μήνες για iphone 3gs & 4s τώρα, καθώς και τρεις φίλοι ακόμα με Vivaz - Xperia x-10 mini - Galaxy Ace. Απίστευτη αυτονομία, πολύ καλή ποιότητα ήχου, ραδιο με rds, αναγνώριση κλήσης (κ στα iphone σου εμφανίζει κ το όνομα αν τον έχεις στις επαφές σου) και το πιο σημαντικό αλλάζεις τα ακουστικά αν σου χαλάσουν κάποια στιγμή αφού έχει miniJack

Μου φάνηκαν πολύ καλή λύση, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι έκανα δεύτερη σκέψη και έπεσα πάνω σε φίλο που τα πουλάει, γιατί δε του άρεσαν καθόλου. Δε μίλησα μαζί του για τους λόγους, αλλά από τα συμφραζόμενα, μάλλον θέμα με το ασύρματο κομμάτι είχε. Μένουν στα υπόψη με μια επιφύλαξη.

Στα χαρτια τα AKG ειναι σαφως καλυτερα, αλλα προσωπικα εκτος απο τις τεχνικες λεπτομεριες κοιταω και το after sales support αχρειαστο να ειναι.

Επισης σταθερη αξία ειναι τα Klipsch Image

Αυτά φαίνονται εξαιρετικά και διάβασα και πολλά καλά λόγια, αλλά πάνε στο 100ρικο :( Δε θέλω να φτάσω εκεί...

Σαν επιλογή καταλήγω στα AKG Q350 που βρίσκω Ελλάδα σε καλή τιμή (60€) και εναλλακτικά τα SE MW600, αφού μάθω τους λόγους απόρριψης από το φίλο μου.

Αυτά φαίνονται εξαιρετικά και διάβασα και πολλά καλά λόγια, αλλά πάνε στο 100ρικο :( Δε θέλω να φτάσω εκεί...

73€ no μεταφορικα

[ame=http://www.amazon.co.uk/Klipsch-S4i-Headphones-built--Compatible/dp/B00264GYMG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1324484372&sr=8-1]Klipsch Image S4i Headphones -with built-in mic: Amazon.co.uk: Electronics[/ame]

Και η αποδειξη στην φορολογικη κανονικα :p

Να ρωτήσω κάτι για με ενδιαφέρει και μενα το θέμα:

-Τα A jays Four έχουν μικρόφωνο ?

- Τα klipsch απο αντοχές τι λένε? Τα βλέπω λιγο λεπτά τα καλώδια...

Στα zagg που έχω εγώ, εχουν ένα σύστημα που τα περνάς στο λαιμό σου και έτσι δε σου πέφτουν με τίποτα. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε καποιο απο τα αναφερόμενα ?

Να ρωτήσω κάτι για με ενδιαφέρει και μενα το θέμα:

-Τα A jays Four έχουν μικρόφωνο ?

Εννοειται πως εχουν.. :fun:

Ειναι καθαρα made for iphone, ipod , ipad.

Ρε γαμώτο, έχει και τα a-Jay-Four που πήρα στη γυναίκα μου από ebay... :wall:

Και το κοίταξα προχθές, δεν τα είχε σε προσφορά!

Ποσο τα πηρες απο ebay ? γιατι τα μεταφορικα στο pixmania βαρανε ασχημα..

Ποσο τα πηρες απο ebay ? γιατι τα μεταφορικα στο pixmania βαρανε ασχημα..

H χρέωση στην κάρτα είναι 61.90€ μαζί με την προμήθεια του paypal για τη μετατροπή.

Στο pixmania πάντως, χωρίς να το ψάξω ιδιαίτερα, είδα μεταφορικά 4.95€... Δεν ξέρω αν έχει κάποια άλλη χρέωση.

Να χρησιμοποιήσω τούτο εδώ το βήμα για να εκφράσω την υπέρτατη ευγνωμοσύνη μου στα περήφανα ΕΛληνικά ΤΑχυδρομεία που είναι όνομα και πράμα... ταχύτατα...

Έχω παραγγείλει 3 διαφορετικά δώρα, από 3 διαφορετικές τοποθεσίες, ΟΛΑ εντός ΕΕ και δεν έχει έρθει τίποτα ακόμα :wall:

Έφυγαν, σύμφωνα με τους αποστολείς, στις 19 και 21 Δεκεμβρίου... Τι σκ@τά κάνουν εδώ δε γνωρίζω. Και τον ταχυδρόμο που τον είδα σήμερα και τον ρώτησα, εργάζεται κανονικά, γράμματα φέρνει και δεν είχε πάρει κι άδεια...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.