Jump to content

Θεμα περι σκληρων δισκων... ΚΑΙ ΑΓΟΡΩΝ!!!

Dark Oblivion

Recommended Posts

Ε! Το παραπανω παραδειγμα, θα πρεπε ολοι μας [ως αγοραστες], να το κραταμε ως οδηγο...

Και οχι να πηγαινουν μερικοι, να σκανε τα λεφτα τους, και να ''τρεφουν'' το ολο ''συστημα''...

Μετα με το δικιο του ο πωλητης, να σου πουλησει τον ιδιο σκληρο δισκο στα 180...Αφου ξερει, θα υποκυψεις παλι...

Το μηνυμα που θα λαμβανει ο πωλητης πρεπει να ειναι μαζικο και σαφες...

''Κυριε πωλητη βαλε στο προιον σου ο,τι τιμη θες...Εισαι ελευθερος νομικα και ηθικα...Αγορα ομως δεν θα δεις τον

+1000

Κατά την γνώμη ο καθένας βάζει ότι τιμή θέλει, δημοκρατία έχουμε, όπως στις μικρές αγγελίες σε μια εφημερίδα μπορείς να βάλεις ότι γουστάρεις (αρκεί να μην είναι παράνομο). Άμα η προσφορά του δεν είναι καλή απλά δεν θα πουλήσει. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να ανοίγουμε ολόκληρα threads και να μαλώνουμε. Εάν κάποιος διαφωνεί ή εχει να κάνει σχόλιο σε κάποια τιμή νομίζω μια ευγένικη σύσταση στο εκάστοτε thread αρκεί και να τελειώνει εκεί το θέμα.

@mchls

Συμφωνω με οτι λες και μου αρεσει ο τροπος και το υφος που τα εκφραζεις...

Απλα καποιοι υπερασπιζοντε και δινουν τροφη σε καποιους τετοιους πωλητες ωστε να μην πτοουντε με τιποτα!!!

Δλδ πραγματικα το εχω απορια. Λενε οτι ολοι αυτοι που πουλανε οσο να'ναι δεν ειναι 'κοινοι απατεωνες'.

Απορια : Αυτοι οι ανθρωποι ποιους θεωρουνε και οριζουν 'κοινους απατεωνες'??? Οι μηπως τους βλεπουν ολους κολλητους και αγιους??!!

+1000

Κατά την γνώμη ο καθένας βάζει ότι τιμή θέλει, δημοκρατία έχουμε, όπως στις μικρές αγγελίες σε μια εφημερίδα μπορείς να βάλεις ότι γουστάρεις (αρκεί να μην είναι παράνομο). Άμα η προσφορά του δεν είναι καλή απλά δεν θα πουλήσει. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να ανοίγουμε ολόκληρα threads και να μαλώνουμε. Εάν κάποιος διαφωνεί ή εχει να κάνει σχόλιο σε κάποια τιμή νομίζω μια ευγένικη σύσταση στο εκάστοτε thread αρκεί και να τελειώνει εκεί το θέμα.

Νομιζω οτι αναφερθηκε πιο πανω η διαφορα μεταξυ 'χρυσης ευκαιριας' (που μονο χρυση και ευκαιρια δεν ειναι) και εκαστοτε τεχνολογικου forum.

Στην χρυση ευκαιρια πας αγοραζεις ... εξαφανιζεσαι. Σε ενα forum με καποιον που θα κανεις συναλλαγη μπορεις να μιλας και καθημερινα μαζι του ακομα για πολλα τεχνολογικα θεματα. Παιρνω ενα nas? Θα μπορω να ρωταω τον αλλον τι και πως... και να μου μεταφερει τις γνωσεις του. Μπορει να γινει ενα event και να τον πετυχεις εκει και να ανταλλαξετε αποψεις και κτλ κτλ...

Ελα ρε παιδια τι λετε τωρα?Οτι θελει ο καθενας κανει. Αν δεν θεωρειτε πρεπον η σωστο αυτο που κανει απλα τον βαζετε στην black list και δεν τον εκτιματε πια σαν μελος. Και τι εγινε? Θα στενοχωρηθει? Δεν νομιζω... Οπως και εσεις δεν πρεπει να χαλιεστε με το τι κανουν οι αλλοι. Δεν γινεται παραβαση κανενος νομου κιολας. Δεν ειναι κλεμμενα τα πραγματα. Απλα οι συγκυριες βοηθουν καμμια φορα. Εγω πριν πολλα χρονια σε εποχες pctech ειχα παρει τους μισους DLT3C 1700+ της στουρναρη και τους ειχα πουλησει παραπανω απο οτι τους ειχα παρει. Καλα εκανα :p Ας με βριζει οποιος θελει αλλα ετσι ειναι τα πραγματα. Ο αλλος τον ηθελε τον πηρε επειδη ηταν τουμπανο.

Ελα ρε παιδια τι λετε τωρα?Οτι θελει ο καθενας κανει. Αν δεν θεωρειτε πρεπον η σωστο αυτο που κανει απλα τον βαζετε στην black list και δεν τον εκτιματε πια σαν μελος. Και τι εγινε? Θα στενοχωρηθει? Δεν νομιζω... Οπως και εσεις δεν πρεπει να χαλιεστε με το τι κανουν οι αλλοι. Δεν γινεται παραβαση κανενος νομου κιολας. Δεν ειναι κλεμμενα τα πραγματα. Απλα οι συγκυριες βοηθουν καμμια φορα. Εγω πριν πολλα χρονια σε εποχες pctech ειχα παρει τους μισους DLT3C 1700+ της στουρναρη και τους ειχα πουλησει παραπανω απο οτι τους ειχα παρει. Καλα εκανα :p Ας με βριζει οποιος θελει αλλα ετσι ειναι τα πραγματα. Ο αλλος τον ηθελε τον πηρε επειδη ηταν τουμπανο.

Οπως εσυ εχεις δικαιωμα να εκμεταλλευεσαι, εχω και εγω δικαιωμα να σε κραζω και να μαθαινουν οι ανυποψιαστοι.

trollf11.jpg

Φιλε narta εγω ο ιδιος ειπα οτι οτι θελει κανει ο καθενας. Οπως και εσυ βριζεις τον αλλο που πουλαει τον σκληρο και εμενα που πριν καμμια 10αρια χρονια ειχα κανει αυτη την απατεωνια που οι αλλοι ΕΝ ΓΝΩΣΗ τους αγοραζαν εχουμε το δικαιωμα να σας γραφουμε...Δεν το εννοω με κακη εννοια εννοω να μην μας ενδιαφερει το τι λενε οι αλλοι. Αλλωστε υπαρχουν παντα τα καινουρια. Οσοι θελουν αγοραζουν νεα οσοι θελουν γλυτωνουν καποια ευρω και παιρνουν τα μεταχειρισμενα...

Φιλε narta εγω ο ιδιος ειπα οτι οτι θελει κανει ο καθενας. Οπως και εσυ βριζεις τον αλλο που πουλαει τον σκληρο και εμενα που πριν καμμια 10αρια χρονια ειχα κανει αυτη την απατεωνια που οι αλλοι ΕΝ ΓΝΩΣΗ τους αγοραζαν εχουμε το δικαιωμα να σας γραφουμε...Δεν το εννοω με κακη εννοια εννοω να μην μας ενδιαφερει το τι λενε οι αλλοι. Αλλωστε υπαρχουν παντα τα καινουρια. Οσοι θελουν αγοραζουν νεα οσοι θελουν γλυτωνουν καποια ευρω και παιρνουν τα μεταχειρισμενα...

Δεν βριζω, κραζω. Βρισιμο ειναι "φυγε απο εδω ρε σκατιάρη που θες να βγαλεις και κερδος απο την μπουρουχα τον μεταχειρισμενο..." :p

Προσωπικα αμα ειναι να παραω δισκο, καινουριο. Τουλαχιστον σε περιπτωση στραβης (καθολου σπανιο σε μηχανικο δισκο) δεν θα χρειαστει να πληρωσω απο την τσεπη μου την αλλαγη. Γιατι ο μεταχειρω, κατα πασα πιθανοτητα θα εχει τιμη αποδειξης μικροτερη απο την τιμη πωλησης του ως μεταχειρησμενου με τους καιροσκοπους που κυκλοφορουν.

Τεσπα. Ο καθεις οπως το βλεπει και ο κλεφτης προβλημα :)

Βασικα δεν διαφωνω με αυτα που λες και πιο πανω. Απλα ο καθενας το βλεπει με το συμφερον του πολλες φορες.

PS LOL @ "φυγε απο εδω ρε σκατιάρη που θες να βγαλεις και κερδος απο την μπουρουχα τον μεταχειρισμενο..."

http://www.thelab.gr/arxeio-aggelion-polisis/lg-an-wl100-media-kit-103287.html

Οσοι εχουν την αντιλειψη οτι πουλαει ο καθενας οσο θελει και κτλ κτλ αλλα δεν δινει και εξηγησεις ειναι υπερ αυτης της αγγελειας (και συμπεριφορας)???

Ρωταω οσους εχουν απαντησει σε αυτο το θεμα οτι κανενας δεν εχει δικαιωμα να κρινει/κραξει και κτλ κτλ τον αλλον!!!

Γιατί δεν είναι σωστό, να ρίξουμε ένα λινκ που να αποδεικνύει ότι η τιμή της αγγελίας είναι υψηλή?

Δεν είναι πιο πρέπον από το να βρίσουμε και να κατηγορήσουμε τον πωλητή?

Αν έχει ενημερωθεί ο αγοραστής, ας αποφασίσει μετά αν θα αγοράσει ή όχι.

Το skroutz π.χ. είναι βοήθημα να βρεις ποιος είναι πιο φτηνός, αλλά μερικές φορές επιλέγουμε να αγοράσουμε από ακριβότερο μαγαζί (ξέροντας ότι κάποιος άλλος το πουλάει φτηνότερα), για κάποιους άλλους λόγους (άμεση παράδοση, 10 προιόντα σε μία παραλαβή, after sales, κλπ. κλπ.) .

Γιατί δεν είναι σωστό, να ρίξουμε ένα λινκ που να αποδεικνύει ότι η τιμή της αγγελίας είναι υψηλή?

Δεν είναι πιο πρέπον από το να βρίσουμε και να κατηγορήσουμε τον πωλητή?

Αν έχει ενημερωθεί ο αγοραστής, ας αποφασίσει μετά αν θα αγοράσει ή όχι.

Το skroutz π.χ. είναι βοήθημα να βρεις ποιος είναι πιο φτηνός, αλλά μερικές φορές επιλέγουμε να αγοράσουμε από ακριβότερο μαγαζί (ξέροντας ότι κάποιος άλλος το πουλάει φτηνότερα), για κάποιους άλλους λόγους (άμεση παράδοση, 10 προιόντα σε μία παραλαβή, after sales, κλπ. κλπ.) .

Μα νομιζω φιλε μου οτι στην συγκεκριμενη αγγελεια αυτο ακριβως εγινε... Ο φιλος απλα αφησε ενα λινκ με θεμα την αγορα του προιοντος που καποιοι το προλαβαν 'ΣΕ ΤΙΜΗ ΧΑΡΗΣΜΑ' , και ο πωλητης προσβληθηκε τοσο που ειδες πια ηταν η απαντηση του.

Οποτε οπως βλεπουμε ειτε με κραξιμο πας ,ειτε με καλη θεληση να μην καταστρεψεις κανενος την αγγελεια και απλα να αφησεις ενα ενημερωτικο λινκ τιμων , ο αλλος θα επιτεθει ετσι και αλλιως ... οταν λειτουργει 'πιθανον' με αισχροκερδεια!!!

Το θεμα του seagate ειχε 'ψιλο' κλεισει... τωρα εγινε θεμα η αγγελεια του φιλου σαν αποδειξη 'οτι δεν ειναι ολοι αγιοι'!!!

Οσον αφορα το θεμα του seagate , αν ηταν 'σωστος' οπως νομιζουν αρκετοι απο εμας ,ουτε σχολια θα υπηρχαν στην αγγελεια του , ουτε θα ειχε κλεισει τωρα. Θα ειχε φυγει ο σκληρος και ολοι θα ειμασταν ευτηχησμενοι! :)

ο φιλος που πουλαει τον σκληρο λεει οτι ληγει τελος του 2013. οποτε αγοραστηκε εφοσον εχουν 3 χρονια εγγυηση τελος του 2010. επειδη εχω αγορασει τους ιδιους σκληρους πανω απο 100 ευρω δεν εδεινες ακομα και σε φαρμακειο τοτε . κριμα παντος εαν θελει και να βγαλει κερδος. για μενα δεν ειναι πρεπον.

επησις πιστευω οτι στο φορουμ δεν ειμαστε και ασχετοι για το ο αλλος τι πουλαει και ποσο. απλα δεν αντεχουμε την κοροιδια και αυτο ειναι ολο.

ο φιλος που πουλαει τον σκληρο λεει οτι ληγει τελος του 2013. οποτε αγοραστηκε εφοσον εχουν 3 χρονια εγγυηση τελος του 2010. επειδη εχω αγορασει τους ιδιους σκληρους πανω απο 100 ευρω δεν εδεινες ακομα και σε φαρμακειο τοτε . κριμα παντος εαν θελει και να βγαλει κερδος. για μενα δεν ειναι πρεπον.

επησις πιστευω οτι στο φορουμ δεν ειμαστε και ασχετοι για το ο αλλος τι πουλαει και ποσο. απλα δεν αντεχουμε την κοροιδια και αυτο ειναι ολο.

Γειας τα λογια σου δικε μου!!! :) Ειπες ακριβως οτι θελω να εκφρασω μεσα απο τα λογια μου και το θεμα αυτο μεσα σε μια προταση! :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.