zakis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2011 Θελω να αγορασω αυτο το κουτι αλλα μονο στο newegg το βρηκα.Newegg.com - NZXT Phantom 410 CA-PH410-B1 White Steel / Plastic ATX Mid Tower Computer CaseΜηπως ξερει καποιος αν υπαρχει για να το παρω απο Ευρωπη;Αν το παρω απο newegg ποσο θα μου πανε τα μεταφορικα ξερει κανεις;
Seaside Δεκέμβριος 16, 2011 #3 Δεκέμβριος 16, 2011 Γεια σου φίλε μου.Πάρτο απο εδώ. Σοβαρό μαγαζί με άριστη επικοινωνία σε ότι χρειαστείς.Τα μεταφορικά θα είναι με DHL Paket (Το ταχυδρομείο τους - ΟΧΙ DHL Courier) περίπου 30 ευρώ.Αλλιώς πάς με UPS η άλλη μεταφορική. Με MAX περίπου 55 ευρώ. Οπως και να έχει φθηνότερα βγαίνει απο Ελληνικά μαγαζιά.Επίσης υπάρχει και σε ασπρο/μαυρο/κόκκινο.
Seaside Δεκέμβριος 16, 2011 #4 Δεκέμβριος 16, 2011 Θελω να αγορασω αυτο το κουτι αλλα μονο στο newegg το βρηκα.Newegg.com - NZXT Phantom 410 CA-PH410-B1 White Steel / Plastic ATX Mid Tower Computer CaseΜηπως ξερει καποιος αν υπαρχει για να το παρω απο Ευρωπη;Αν το παρω απο newegg ποσο θα μου πανε τα μεταφορικα ξερει κανεις;Αν το πάρεις απο κεί τουλάχιστον 80-100 δολλάρια με USPS λόγω όγκου και βάρους.
zakis Δεκέμβριος 16, 2011 Author #5 Δεκέμβριος 16, 2011 Ευχαριστω πολυ!Φοβερο το ασπρο/μαυρο/κόκκινο αλλα ειναι το μεγαλο...θα παω μαλλον για το μικρο.
zakis Δεκέμβριος 16, 2011 Author #6 Δεκέμβριος 16, 2011 το νεοαυγο δεν στελνει Ελλαδα.νομιζα οτι στελνει...δεν πειραζει.Ευχαριστω Seaside
2cpu Δεκέμβριος 16, 2011 #7 Δεκέμβριος 16, 2011 Πληροφοριακα να ξερουν και αλλοι χρηστες που ισως δεν το εχουν δει."Does Newegg.com ship internationally?Newegg.com does not currently ship internationally; we only deliver to locations within the United States and to Puerto Rico."απο εδωNewegg.com - Computer Parts, PC Components, Laptop Computers, LED LCD TV, Digital Cameras and more!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.