Jump to content

NVIDIA driver stopped responding

Cuore Sportivo

Recommended Posts

Δεν φταίει η κάτρα φίλε είναι πρόβλημα των driver.

Εμένα το κάνει συνήθως στο desktop όταν σερφάρω και απ ότι έχω παρατηρήσει σε συγκεκριμένο Site.

Δοκίμασε να κάνεις τα εξής:

Go to Control Panel > NVIDIA Control Panel > Expand 3D Settings > Set PhysX configuration.

At the select a PhysX processor, by default the “Auto-Selected (recommended)” setting is selected.

Click on the drop down menu, select your graphic card and click the Apply button to confirm the changes. “Auto-Selected (recommended)” setting is selected.

Click on the drop down menu, select your graphic card and click the Apply button to confirm the changes.

ή

Right-click on Computer, go to Properties

Device Manager

Expand "Display Adapters", double-click your vidcard

Go over to the Details tab

The menu that can switch between which details to show, change it to "Hardware IDs"

TAKE NOTE OF THE "VEN_####" AND "SUBSYS_########", do NOT close the window

Expand "System devices"

There should be at least one "High Definition Audio Controller"

Find the one with the same "VEN_####" and "SUBSYS_######" as your video card

DISABLE (Not uninstall!) it

Reboot

και δες αμα δουλευει κάποιο απο αυτά τα tip. Εγώ έκανα το πρώτο tip και με τους 290.36 όλα καλά μεχρι στιγμής δεν μου το ξαναέκανε, με τους 290.53 είχα BSOD.

μακάρι να είναι θέμα drivers αν και έχω δοκιμάσει το πρώτο tip με το physx. θα δοκιμάσω και το 2ο .

απλά δεν είναι ένα πρόβλημα που απασχολέί πολλούς χρήστες και ανησυχώ μήπως έχουμε πέσει σε ελλατωματικά κομμάτια..:hang3:

οχι ρε συ απασχολεί πολύ κόσμο δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό. Δες εδώ ...

Display driver stopped working: GTX560 Ti - NVIDIA Forums[/quote

έτοιμος ήμουν να την στείλω....:shout:

αλλά τώρα την κρατάω και ελπίζω..από nvidia fan τείνω να γίνω ΑΤΙ fun:p

• 3 months later...
Είχα παλιά τέτοιο πρόβλημα. Με φορμάτ όλα έφτιαξαν.

Off-Topic είσαι.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα του topic ΔΕΝ λύνεται με format.

Έχει γίνει format, άλλαξα ακόμα και μητρική (μιας και έγινε αναβάθμιση).

Η κάρτα γενικά ένα χρόνο δεν έχει ζοριστεί, μιας και παιχνίδια σπάνια παίζω.

Έχω αλλάξει και drivers... Από τους official 285.62 πήγα στους τελευταίους 290.36 που είναι beta, αλλά το πρόβλημα παραμένει.

Απαντάω στο ερώτημα σου και λές γενικά τι γίνετε με αυτό το πρόβλημα και εγώ (προσωπικά) με φορμάτ το έλυσα ή μάλλον όχι, απλά δεν μου ξαναεμφανίστικε. Γιατι να είμαι off τοπικ?

ΕDit: το τελευταίο πόστ έγινε το 2011. Άρα μάλλον ο φίλος μας βρίκε την άκρη. Το επαναφέρεις κάνοντας αυτήν την ερώτηση και σου απάντησα...δεν καταλαβαίνο τον off-topic χαρακτήρα του πόστ μου

[MENTION=3208]zomg[/MENTION] Έχει λυθεί το συγκεκριμένο θέμα... Τουλάχιστον σε μένα με τους 295.xx δεν έχει επανεμφανιστεί, οπότε φαντάζομαι ότι αν θες, μπορείς να αναβαθμίσεις στους τελευταίους drivers άφοβα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.