Arxagelos Δεκέμβριος 30, 2011 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2011 Δεν φταίει η κάτρα φίλε είναι πρόβλημα των driver. Εμένα το κάνει συνήθως στο desktop όταν σερφάρω και απ ότι έχω παρατηρήσει σε συγκεκριμένο Site. Δοκίμασε να κάνεις τα εξής:Go to Control Panel > NVIDIA Control Panel > Expand 3D Settings > Set PhysX configuration. At the select a PhysX processor, by default the “Auto-Selected (recommended)” setting is selected. Click on the drop down menu, select your graphic card and click the Apply button to confirm the changes. “Auto-Selected (recommended)” setting is selected. Click on the drop down menu, select your graphic card and click the Apply button to confirm the changes. ή Right-click on Computer, go to PropertiesDevice ManagerExpand "Display Adapters", double-click your vidcardGo over to the Details tabThe menu that can switch between which details to show, change it to "Hardware IDs"TAKE NOTE OF THE "VEN_####" AND "SUBSYS_########", do NOT close the windowExpand "System devices"There should be at least one "High Definition Audio Controller"Find the one with the same "VEN_####" and "SUBSYS_######" as your video cardDISABLE (Not uninstall!) itRebootκαι δες αμα δουλευει κάποιο απο αυτά τα tip. Εγώ έκανα το πρώτο tip και με τους 290.36 όλα καλά μεχρι στιγμής δεν μου το ξαναέκανε, με τους 290.53 είχα BSOD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordanis Δεκέμβριος 31, 2011 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2011 μακάρι να είναι θέμα drivers αν και έχω δοκιμάσει το πρώτο tip με το physx. θα δοκιμάσω και το 2ο . απλά δεν είναι ένα πρόβλημα που απασχολέί πολλούς χρήστες και ανησυχώ μήπως έχουμε πέσει σε ελλατωματικά κομμάτια..:hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Δεκέμβριος 31, 2011 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2011 οχι ρε συ απασχολεί πολύ κόσμο δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό. Δες εδώ ...Display driver stopped working: GTX560 Ti - NVIDIA Forums Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordanis Δεκέμβριος 31, 2011 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2011 οχι ρε συ απασχολεί πολύ κόσμο δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό. Δες εδώ ...Display driver stopped working: GTX560 Ti - NVIDIA Forums[/quoteέτοιμος ήμουν να την στείλω....:shout:αλλά τώρα την κρατάω και ελπίζω..από nvidia fan τείνω να γίνω ΑΤΙ fun:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Απρίλιος 8, 2012 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2012 Τι λέει παίδες; Γι' αυτό το πρόβλημα που απασχολεί over 9.000 κατόχους nVidia βρέθηκε λύση ή ακόμη ισχύει "στη τύχη εμφανίζεται - στη τύχη φεύγει" ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Απρίλιος 8, 2012 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2012 Είχα παλιά τέτοιο πρόβλημα. Με φορμάτ όλα έφτιαξαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Απρίλιος 8, 2012 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2012 Είχα παλιά τέτοιο πρόβλημα. Με φορμάτ όλα έφτιαξαν.Off-Topic είσαι. Το συγκεκριμένο πρόβλημα του topic ΔΕΝ λύνεται με format.Έχει γίνει format, άλλαξα ακόμα και μητρική (μιας και έγινε αναβάθμιση).Η κάρτα γενικά ένα χρόνο δεν έχει ζοριστεί, μιας και παιχνίδια σπάνια παίζω. Έχω αλλάξει και drivers... Από τους official 285.62 πήγα στους τελευταίους 290.36 που είναι beta, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Απρίλιος 9, 2012 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2012 Απαντάω στο ερώτημα σου και λές γενικά τι γίνετε με αυτό το πρόβλημα και εγώ (προσωπικά) με φορμάτ το έλυσα ή μάλλον όχι, απλά δεν μου ξαναεμφανίστικε. Γιατι να είμαι off τοπικ?ΕDit: το τελευταίο πόστ έγινε το 2011. Άρα μάλλον ο φίλος μας βρίκε την άκρη. Το επαναφέρεις κάνοντας αυτήν την ερώτηση και σου απάντησα...δεν καταλαβαίνο τον off-topic χαρακτήρα του πόστ μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuore Sportivo Απρίλιος 9, 2012 Author #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2012 [MENTION=3208]zomg[/MENTION] Έχει λυθεί το συγκεκριμένο θέμα... Τουλάχιστον σε μένα με τους 295.xx δεν έχει επανεμφανιστεί, οπότε φαντάζομαι ότι αν θες, μπορείς να αναβαθμίσεις στους τελευταίους drivers άφοβα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nix Απρίλιος 9, 2012 #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2012 Δεν εχει λυθει και δεν νομιζω ποτε να λυθει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.