Jump to content

Aγορα καρτας ηχου Xonar vs Creative

argi

Recommended Posts

Ειμαι αναμεσα σε 2 καρτες παιδια,απλα θελω μια δευτερη γνωμη γιατι ειμαι λιγο ψιλομπερδεμενος,να πω οτι

την καρτα την θελω για παιχνιδια και μουσικη οχι για ταινιες.

Τα ηχεια μου ειναι τα logitech x-530 5.1 και η καρτες που με ενδιαφερουν ειναι η asus xonar dx 70 ευρω και η

creative soundblaster x-fi titanium 90 ευρω.

Εχω ακουσει παρα πολυ καλα λογια για την xonar dx απο reviews αλλα και για την creative,αλλα ακουω και

πολλα παραπονα για τους drivers της creative,για δωστε λιγο φως στο τουνελ :)

πήγαινε σε Xonar. Και εγώ creative Fatality Pro έχω και τρελαίνομαι με τους drivers. Όταν παίζουν τα ηχεία μου σωστά (5.1) δεν παίζουν τα headphones σωστά και το αντίθετο. Μεγάλο χάλι το software τους αν και αυτό το μπροστινό panel είναι βολικό.

Την X-Fi Titanium την έχω στο pc περίπου ένα χρόνο τώρα. Δεν έχω συναντήσει κάποιο θέμα σε windows 7 με drivers. Αξιοπρεπής λύση και όσο αναφορά games φαίνεται ελαφρώς καλύτερη απο την xonar. Η xonar είναι θεωρητικά καλύτερη σε θέματα ακουστικής π.χ. mp3, ταινίες κτλ αλλά κάπως υστερεί σε 3D ήχο στα παιχνίδια.

Τώρα αυτό το θέμα αν το πάρουν μυρωδία, καθώς είναι πλεόν κλασσικό θέμα, σαν να λέμε intel vs AMD, θα γίνει σκοτωμός στο thread :p

Ωραια παιδια θα παραγγειλω την xonar,απλα καλα θα ηταν να μου πει καποιος 2 λογια αν την εχει.

Λες να αναψω τα αιματα ε? :) γιαυτο κανενας δεν μιλαει? :p ο τιτλος πικαρει.....:triniti:

Καμια κοντρα,απλα εμενα με ενδιαφερει πιο πολυ να εχω μια εικονα για για της καρτες dx kai titanium,εκει στα 90 ευρω.Ευχαριστω.

customized οδηγοί για μια σειρά καρτών ήχου της creative , καμία σχέση με την σαβούρα της εταιρείας . Ανανεώνονται κατά διαστήματα , δεν ξέρω όμως αν καλύτπουν όλη τη γκάμα των καρτών της creative. Ρίξτε μια ματιά στο link παραπάνω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.