Jump to content

internet explorer χάθηκε!

morph

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

πώς μπορώ να βρώ τον ιντερνετ εξπλορερ στα windows 7.

Δοκιμάζω από το search αλλα μου εμφανίζει μόνο το no add-ons και κανένα άλλο. Το εικονίδιο δεν υπάρχει στο αλλ προγραμμσ. Οταν πήγα στο disable windows components μου δείχνει οτι υπάρχει ο explorer 8.

περιεργα πράγματα από την κορυφαία σκ@&ο-microsoft

τα 7 είναι 64bit (αν αυτό έχει σημασία)

Αν πας Program Files [Αρχεια Εφαρμογων] σου εμφανιζει τον φακελο που λεγεται ''Internet Explorer'' ή οχι ;

οχι! Δεν εμφανίζεται πουθενά, ούτε σαν εικονίδιο ούτε σαν program group. Μόνο από το search μου βγάζει το inernet explorer (no add-ons). :wall:

Σοβαρα δεν υπαρχει φακελος ; ; ; Ξαναψαξου στο γραμμα Ι [γιωτα]...

Αν θες κατεβασε τον 9 και καθαρισε Internet Explorer - *ΑΜ³Α±ΌΌ± ΐ΅ΑΉ�³·Γ·Β ΓΔΏ Web ³Ή± Microsoft Windows

Η αλλιως https://www.google.com/chrome/index.html?hl=el&brand=CHMA&utm_campaign=el&utm_source=el-ha-emea-el-bk&utm_medium=ha

:)

firefox χρησιμοποιώ, αλλά χρειάζομαι τον explorer γιατί είναι ο μόνος που μπορώ να συνδεθώ με outlook web-access στον exchange και να έχει πλήρη πρόσβαση. Με τους άλλους είναι light edition και δεν δείχνει ούτε τα μισά.

Προσπάθησα να εγκαταστήσω τον 9 γιατί νόμιζα οτι δεν υπήρχε ο 8 αλλά απέτυχε η εγκατάσταση!!!

Winkey+R. Γραψε iexplore.exe και enter . Σου ανοιγει τον browser ?

Αν ναι ψαξε το .exe που ειναι και κανε μια συντομευση στο Desktop

Αν οχι, καυεβασε τον και κανε install απο την αρχη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.